- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.501
sagolasin canim cok sukur gectiiigeçmiş olsun bacım ya. Allah şifa versin.
canim bir kizimiz var sonrada oglusumuz olduTombilibu ne güzel senin 2 kizin üstüne oglun olmus Allah bagislasin Allah herkezin gönlündekini versin..
Catlatma ignesi istediyin icin mi vurdurdun yada doktormu tavsiye etdi???
Keci Boynozu Kürü icmis esin ama Keci Boynozu pekmezide var oda olabilir mi???
olabilir canim yumurtlamda kanamayumurtlama kanamasi olabilirmi? ve bu ne demekki yumurta neden kanarki kötü bisimi?
canim benim yumurtlamaya yakin beyaz yumurta aki az piser yabembeyaz o sekilde akinti oluyor oa zamn bileceksinsiki yumurtan catlayacakaynnı dert bendede var canobebek bende kız bebek istiyorum inş. sağlıklı hayırlısından fakat dediğin gibi yumurtlamadan 3 gün öncesini nasıl bılcez ben ateş ölçüyorum 2 aydır senın yaptığın bı yöntem varmı peki nezaman planlıyorsun bebeği
canim yaklasik 24 saat falankizlar yumurta catladiktan sonra ne kadar süre catlak olarak duruyor :))))))) biraz sacma oldu ama idare edin
cennetgolumebencede cnm kullanma.ben tatilde annemlerdeydim hep ayran yapıp içtim.içimden geldi hem ferahlatıyordu sıcaklarda.çok sağol beni anladığın için.inşallah seninde dileğin gerçekleşir.ben hamiş olsamda burdan ayrılmam bura benim için önem verdiğim arkadaşlarla dolu çok sağolun canlarım
TESEKKUR edildi