Süper Anneler - 2011

geçmiş olsun bacım ya. Allah şifa versin.
sagolasin canim cok sukur gectiii

canim bir kizimiz var sonrada oglusumuz oldu

yumurtlama kanamasi olabilirmi? ve bu ne demekki yumurta neden kanarki kötü bisimi?
olabilir canim yumurtlamda kanama
canim benim yumurtlamaya yakin beyaz yumurta aki az piser yabembeyaz o sekilde akinti oluyor oa zamn bileceksinsiki yumurtan catlayacak

kizlar yumurta catladiktan sonra ne kadar süre catlak olarak duruyor :))))))) biraz sacma oldu ama idare edin
canim yaklasik 24 saat falan
cennetgolume
TESEKKUR edildi

sakin ayrilma...ben burayi buldum diye cok sevindim..ezginin sayesinde buldum...arkadaslarim ve cevremle bu konu hakkinda kimseyle konusamiyorum...gecen bi arkadas geldi..aayy ne kadar sansliyim ben hem kizim hem oglum var dedi ...banada dediki seni kesin dert salmistir gene oglan olursa diye..gelde gicik olma ya. Insallah kimseinin diline düzmeyiz arkadaslar...

gurbet güzeli desne kacirdim offffff kaldi gelecek aya hayirlisi bu demeekki. pekii bu yumurtlama kanamasi kac güün sürerki? benim halenkanamam var.. acaba baska bisimi. kkanamam iliskiden bir gün sonra basladi cünkü

Trevetcım sen dıyet ve takvıyeye basladınmı neler yapmayı dusunuyosun cnm ?

eşim diyet yapıyor süt ürünlerini almıyor pek. ama ben henüz başlamadım. eşim çinko alıyor. yalnız başka bi rahatsızlık için bugün doktora gitti.kan tahlilinde iltihap çıkmış antibiyotiğe başlıcak.

gurbet abla eskiden senın dediğin akıntı gelırdı fakat 1 yıldır gelmıyor o bende onun için bılemıyorum.geçenlerde ismini hatırlayamıyorum bı arkadas elle rahımımı test edıyorum dedi onu yapsam dıyorum nasıl olcak bılmıyorum yanı sertken ne yumusakken ne vs.kım olduğunu hatırlasam sorucam
bende ne ağrı ne göğüs hassasıyetı ne o beyaz sünen akıntı hiç bışey olmuyor çatlarken sorunda o ya bılemıyorum işte

kızlar bu keçiboynuzu kürünü bana da bi yazar mısınız lütfen?Allah nasip ederse ekimde başlıyorum da denemelere.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...

belki senin dediğin gibidir. söyleyen arkadaş tam terini aktarmış olabilir. erzurumlu ibrahim hakkı hz nin marifetnamesinde varmış bu bilgi. öyle söylemişti

internette arastırırken çogu yerde önce kadın org... olmalı erkek bebek için die okudum.çünkü kadın org.. olunca vajina kısa bi süre gelen sıvı nedeniyle alkaliye dönüyomuş ve hemen arkasından erkegın olması gerekiyomus vajen alkaliyken çok uzatmadan diye okudum gezinirken nette.

Herkeseee günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gününüz aydin olsuuun kizlarrr

nasilsiniz bugün? sabah sabah kizim yanindan kalkipta ise gelmek cok gicikkkkk

günaydın kızlar.

dün erkek bebek diyeti için bir sürü cips, meyve suyu aldım. bu akşamda pazara gidicem. pazardan domates muz patates alıcam. başka yemeklik ne alabilirim diyetime göre? yardımcı olun kızlar

Slm arkadaslar gulen yuzu gordukten sonra 36saat cokkk gecccc Bizzat denedim ve tutmadi.Catlamis yumurta sadece 24 saat yasiyor.bi de spermlerin yumurtaya ulasmasi suresi var.o da sanirim 6,7 saat suruyor...yaniliyorsam duzeltin lutfen.birde gulen yuzden 48 saat sonra yumurtanin catlamasi olayi...aslinda pozitif testen 3,4 saat sonra bile catlayabilirmissin...Yani pek garanti yok...yabanci sitelerden okudugum bu....

kaldim gelecek aya :)) olsun hayirlisi. bidahaki sefer öyle yaparim. bilgiler icin tesekkürlerrr

ama bu şekilde kalan arkadaşlar vardı sanırım

cipste bol sodyum avar ama sakıncası olur mu acaba hazır gıda ve bol yağlı sonuçta. abur cubur asidik yapmıyor mu?

şu orgazm konusuna takılıyorum bende

peki benim gibi hiç olamayan ne yapmalı
anacim sende oluyormus gibi yapppppppis esinde bitiyor guzelim seni azdirmasu lazum daaa

canim peki kasik agrisi yokmu ogunler elini iyice sabunla ve bas ve isaret parmagini iceriye sok ve akintiyi al disari sunuyorsa yumurtlama zamanindir

gurbet güzeli desene kacirdim offffff kaldi gelecek aya hayirlisi bu demeekki. pekii bu yumurtlama kanamasi kac güün sürerki? benim halenkanamam var.. acaba baska bisimi. kkanamam iliskiden bir gün sonra basladi cünkü

canim hicde belli olmaz ama bu kanama bence normal degil iliski esnasinda yirtilma olabulu ondan gelebuluu yumurtlamada bigun faln surer oda bir sefer yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…