• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Herkese selam arkadaslar!

ne zamandir takip ediyorum sizleri ve taktiklerinizle eylülün 14 ünde deneme oldu :69:
yani tam olarak 13 ünde yumurtladim öglenden sonra ve 36 saat sonra iliski
iliskiden önce karbonatli su ile vajinal dus esime sert bir kahve icirdim bir ssaat öncesinden. ondan öncede 1 aydir saka suyu iciyorum ph icin. ama ph olayinin pek derinlerine girmedim. yumurtladiktan ertesi günü aksami iste tek iliski...

benim birtane dünya güzeli rabbim herkese nasip etsin, cok tatli bir kizim var. 2 yasinda. simdi birde erkek cocuk tatmak istiyorum. hayirlisi olsun insallah. rabbim hayirlisini versin. eger saglikli bir oglusum olursa cok sevinirim onuda tadmak isterim. ama kizimda olursa yinede ayni sevinirim kizima kiz kardes olur 3 yas ara ile herseylerini paylasirlar :)

simdi beklemekteyim. hersey 14 eylülde oldu bitti :)) ama arkadaslar benim bir sorum olcak sizlere. iliski olduktan sonra ertesi gün agrilarim basladi abartili degil ama batmalar iste. ve ardindan aksama dogru adet gibi degil azar azar kanama oldu. yani böyle sadece idrarda görülebiklyordu o kadar az. ve bu artik hergün günde 1-4 arasi oluyor. bazen akinti gibi kanli geliyor. ve bugün 6. günüm ve gene geliyor ama cok az. yani ped koymasam anlamam.

böyle birseyi olan oldumu aranizda?

sevgiler :69:

ovulasyon testi pozitif çıkınca kaç saat bekledin ilişki için?

Son düzenleme:
cennetgözlü sana özelden msj atamiyorum,belli bi sayida konulara katildiktan sonra yazabilirim..seni anliyorum...bende bu hafta calismalara baslicam gene..
bu kez yumurtlamadan önce...bol sütlü yemege bakiyorum cesit cesit yogurtlar aldim kalziumlu magnesiumlu,sütte icecem ve simdide balik yapiyorum kendime...vajinal yagini kulanmiyacagim bu kez...

bencede cnm kullanma.ben tatilde annemlerdeydim hep ayran yapıp içtim.içimden geldi hem ferahlatıyordu sıcaklarda.çok sağol beni anladığın için.inşallah seninde dileğin gerçekleşir.ben hamiş olsamda burdan ayrılmam bura benim için önem verdiğim arkadaşlarla dolu çok sağolun canlarım

yumurtlamadan 36 saat sonra ilişki değil
ovulasyon testi pozitif gösterdikten 36 saat sonra ilişki olmalı.
sen yumurtlamanı ne ile tespit ettin?[/QUOT

ovulasyon testinde gülen yüz cikinca 48 saat sonra yumurtliyacagim yaziyor. bende bundan yola cikarak ayin 11inde gülen yüz cikti ayin 13 ünde ise o akinti geldi baya böyle uzadi kopma bilmedi ve kalindi hatta akinti. ve kasiklarimdada batma vardi sag tarafimda durmadan. 14 ünde gene öglenden sonra doktora gittim sagdan yumurtlamissin sag tarafin o yüzden batmis dedi. yumurtladigimi söyledi. ama catlama olayi :59: .. ona bisi diyemem. sormak bile aklima gelmedi :S doktora saat 3de gittim. aksamada iliski oldu. iliskiden ertesi günündne beri akinti geliyor. kanla karisik. en son kahverengi lekelenmem oldu. off aklim karisti sanki. peki bisi soarcam bilmedigimden, simdi ben eger yumurtladigimda ne zaman catliyor yumurta? yani demek istedigim yumurtladiktan sonra belkide ayin 14 ünde catladi ve bende aksama iliski oldu. gercekten anlamiyorum. yumurtladiktan kac saat sonra catlarki yumruta gerci herkesde farklidir ama sizin tecrübelerinize göre?

yumurtlamadan 36 saat sonra ilişki değil
ovulasyon testi pozitif gösterdikten 36 saat sonra ilişki olmalı.
sen yumurtlamanı ne ile tespit ettin?[/QUOT

ovulasyon testinde gülen yüz cikinca 48 saat sonra yumurtliyacagim yaziyor. bende bundan yola cikarak ayin 11inde gülen yüz cikti ayin 13 ünde ise o akinti geldi baya böyle uzadi kopma bilmedi ve kalindi hatta akinti. ve kasiklarimdada batma vardi sag tarafimda durmadan. 14 ünde gene öglenden sonra doktora gittim sagdan yumurtlamissin sag tarafin o yüzden batmis dedi. yumurtladigimi söyledi. ama catlama olayi :59: .. ona bisi diyemem. sormak bile aklima gelmedi :S doktora saat 3de gittim. aksamada iliski oldu. iliskiden ertesi günündne beri akinti geliyor. kanla karisik. en son kahverengi lekelenmem oldu. off aklim karisti sanki. peki bisi soarcam bilmedigimden, simdi ben eger yumurtladigimda ne zaman catliyor yumurta? yani demek istedigim yumurtladiktan sonra belkide ayin 14 ünde catladi ve bende aksama iliski oldu. gercekten anlamiyorum. yumurtladiktan kac saat sonra catlarki yumruta gerci herkesde farklidir ama sizin tecrübelerinize göre?

bacım 13ünde o akıntıdan kısa bir süre sonra yumurtlamışsın bence.

Son düzenleme:
aynnı dert bendede var canobebek bende kız bebek istiyorum inş. sağlıklı hayırlısından fakat dediğin gibi yumurtlamadan 3 gün öncesini nasıl bılcez ben ateş ölçüyorum 2 aydır senın yaptığın bı yöntem varmı peki nezaman planlıyorsun bebeği

benim yaptığım hiçbir yöntem yokkk. bu ay başlamak istiyorum denemeye. 2-3 ay önce denemiştim yumurtlamadan 2-3 gün önce hamile kalamadım. internetten adet günlerimi yazıp hesaplamıştım. şu anda sadece süt ürünleri ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum .adetim 18 eylüldü. bu ay denemek istiyorum bakalım artık.... ama sürekli bişeyler duyup etkileniyorum :(

ben clearblue nin yumurtlama testini aldim. dijital. orda o gülen yüz cikinca aksama iliski oldu. yumurtam catlamamisti. yumurtamin catladigini ise, o gün böyle uzayan bir türlü kopmaya cektikce gelen sümüksü bir akitni geliyor. o yumurtladigin anlamina geliyor. sonra ne zaman catliyor tam olarak bilmiyorum tabiiki. ama kiz cocuk icin yumurtlama testlerini öneriyorum. adetinin 12.13.14. gününlerinde yap o testi. gülen yüz cikinca iliski. cünkü x ler zaten uzun ömürlü onlar ulasacaktir allah bilir tabii. sadece bilimsel olanlar bunlar.

senin adetin düzensizmi? düzenli bir adette zaten hemen hemen 13.14. gün yumurtlama oluyor. adetden sonra gün asiri iliski yumurtlama gününe kadar. ben öyle yapmistim kizimda:69:

kızında yumurtlama gününden kaç gün öcesine kadar birlikte olmuştun ? bir de o zaman yumurtlama testleri kullanmışmıydın? şimdi ben yumurtlama testi alsam kız olması için nasıl kullanmam lazım testi? pozitif görene kadar mı ilişki? biri yardımcı olursa çok sevinirim. çok istiyorum bir kızım olsun....

kızında yumurtlama gününden kaç gün öcesine kadar birlikte olmuştun ? bir de o zaman yumurtlama testleri kullanmışmıydın? şimdi ben yumurtlama testi alsam kız olması için nasıl kullanmam lazım testi? pozitif görene kadar mı ilişki? biri yardımcı olursa çok sevinirim. çok istiyorum bir kızım olsun....
canim ben adetten sonra bir kere iliskiye girdim. adetten sonraki gün. sonra daha girmedim. yumurtlama testinde gülen yüzü grünce o aksami ilsiki oldu.

canim ben adetten sonra bir kere iliskiye girdim. adetten sonraki gün. sonra daha girmedim. yumurtlama testinde gülen yüzü grünce o aksami ilsiki oldu.

kızında değil mi bu.... peki hatırlıyomusun kaçıncı gündü. senin kullandığın yumurtlama testi çok pahalı... bi de diğerlerinde nasıl olmalı ki ilişk...pozitifi görmeden önce mi

kızında değil mi bu.... peki hatırlıyomusun kaçıncı gündü. senin kullandığın yumurtlama testi çok pahalı... bi de diğerlerinde nasıl olmalı ki ilişk...pozitifi görmeden önce mi

onlari bilmiyorum canim. ben adetten sonra iste bir kere sonra teee o gülen yüz cikana kadar hic olmadi. gülen yüz cikti sabah ben aksami iliski oldu. ama senin yerinde olsam kiz icin mesela adetin bitince iki günde bir iliski olur. iki günde bir.

onlari bilmiyorum canim. ben adetten sonra iste bir kere sonra teee o gülen yüz cikana kadar hic olmadi. gülen yüz cikti sabah ben aksami iliski oldu. ama senin yerinde olsam kiz icin mesela adetin bitince iki günde bir iliski olur. iki günde bir.

orda bir problem yok zaten de... kaçıncı güne kadar ilişki olmalı sorun o :((((

canım çatlamanı tespit etmeye çalış
ve çatlamadan 2-3-4 gün öncesi ilişki olsun

çatlamanın olduğu günün yakınından ve sonrasından kesinlikle uzak durun

kız bebek için..........

canım çatlamanı tespit etmeye çalış
ve çatlamadan 2-3-4 gün öncesi ilişki olsun

çatlamanın olduğu günün yakınından ve sonrasından kesinlikle uzak durun

kız bebek için..........

çatlamayı nasıl tespit edicez ki..... 27 günde 1 oluyorum. yanlış hesaplamışım. internette 14. gün gösteriyor yumurtlama gününü. 18.09 sat yumurtlama 1 ekim gösteriyor

:53: :53:llah allah sasirdim. cünkü kadin nce orga.. olursa bu y spermlerin yoluna gitmesine daha cok yardimci olacagini bilyorum ben. hatta arkadasimin doktoruda

belki senin dediğin gibidir. söyleyen arkadaş tam terini aktarmış olabilir. erzurumlu ibrahim hakkı hz nin marifetnamesinde varmış bu bilgi. öyle söylemişti

Back