- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.461
Tombilibu ne güzel senin 2 kizin üstüne oglun olmus Allah bagislasin Allah herkezin gönlündekini versin..
Catlatma ignesi istediyin icin mi vurdurdun yada doktormu tavsiye etdi???
Keci Boynozu Kürü icmis esin ama Keci Boynozu pekmezide var oda olabilir mi???
Herkese selam arkadaslar!
ne zamandir takip ediyorum sizleri ve taktiklerinizle eylülün 14 ünde deneme oldu
yani tam olarak 13 ünde yumurtladim öglenden sonra ve 36 saat sonra iliski
iliskiden önce karbonatli su ile vajinal dus esime sert bir kahve icirdim bir ssaat öncesinden. ondan öncede 1 aydir saka suyu iciyorum ph icin. ama ph olayinin pek derinlerine girmedim. yumurtladiktan ertesi günü aksami iste tek iliski...
benim birtane dünya güzeli rabbim herkese nasip etsin, cok tatli bir kizim var. 2 yasinda. simdi birde erkek cocuk tatmak istiyorum. hayirlisi olsun insallah. rabbim hayirlisini versin. eger saglikli bir oglusum olursa cok sevinirim onuda tadmak isterim. ama kizimda olursa yinede ayni sevinirim kizima kiz kardes olur 3 yas ara ile herseylerini paylasirlar :)
simdi beklemekteyim. hersey 14 eylülde oldu bitti :)) ama arkadaslar benim bir sorum olcak sizlere. iliski olduktan sonra ertesi gün agrilarim basladi abartili degil ama batmalar iste. ve ardindan aksama dogru adet gibi degil azar azar kanama oldu. yani böyle sadece idrarda görülebiklyordu o kadar az. ve bu artik hergün günde 1-4 arasi oluyor. bazen akinti gibi kanli geliyor. ve bugün 6. günüm ve gene geliyor ama cok az. yani ped koymasam anlamam.
böyle birseyi olan oldumu aranizda?
sevgiler
canım tombilibu nun 1 kızı var birde paşası oldu :))))))))))
sende erkek istiyosun sanırım...Allah gönlüne göre versin....zaman ayarı çok öenmli....bunaçok
dikkat et....
Canim insAllah olur bir oglun baya birsey yapmissin insAllah benim iki kizim var allah bagislasin hepimizin bende simdi calismalara basladim ve senin bibi yapmayai düsünüyordum sirf kadin doktorunda yumurtlamami takip edirecekdim bide...ultrason la ..karbonatli dusu nasil yapdin korku var bende biraz karbonat zarar verir diye onu icin ???2 kisi yapmis birsey olmamis bende yaparimama hayirlisi cok heycanlandim valla senin yerine ben sevindim insAllah olur, belki o kan karbonatdan olamaz mi yakmadimi?yara falan olmussa??
allah bagislasin canim.
bilmiyorum iste bende karbonatli suya bagladim ama yani bu kadarda uzun sürmezki? bride uzuyor resmen kan. yani ince uzuyo. evet bende doktora gitmistim kasigimda agri var diye halbuki ultarsondan emin olmak istedim yumurtlamam oldumu diye. ayin 13 ünde sümüksü akinti geldi baya uzadi. aha dedim yumurtladim. ertesi gün doktora gittim 24 saat sonra. dedimki kasiklarim cok agriyor felan fisman :))) bruda hemen randevü vermiyorlar yoksa. adam bakti dedi yumrutlamissin. o yüzden. o aksami iliski oldu. yani o sümüksü akinti geldikten 36 saat sonra iliski oldu. bakalim hayirlisi. yakmadi ama sanki o nedenle oldu gibime geliyor bilmiyorum iste. cünkü ondan önce doktorda genel kontrolde hersey güzeldi. hic bir sorun yoktu. ama anlamdigim sey halen devam etmesi bide uzuyo böyle sümüksü akinti gibi sadece incesi. öyle iste. bakalim hayirlisi rabbim tüm isteyenlere önce saglikli sonra hayirli evlatlar nasip etsin.
Bakalim benkide bebek yumurtana yerlesiyor canim insAllah tam herseyy uymus vallahi insAllah ben kizi almaya gideceyim kresden aksama girebiliyorum insAllah öptüm sizi
kızlar selam napıyorsunuz canlar ben bugünde bekleyip yarın test yapacam.hangi testi önerirsiniz
birde yaptığım testi size göstermem için nasıl bir yol izliycem hiç foto paylaşmadım
çok sağol nazcım inşallah ALLAH herkese dilediğini sağlıklı verir inşallah
allah bagislasin canim.
bilmiyorum iste bende karbonatli suya bagladim ama yani bu kadarda uzun sürmezki? bride uzuyor resmen kan. yani ince uzuyo. evet bende doktora gitmistim kasigimda agri var diye halbuki ultarsondan emin olmak istedim yumurtlamam oldumu diye. ayin 13 ünde sümüksü akinti geldi baya uzadi. aha dedim yumurtladim. ertesi gün doktora gittim 24 saat sonra. dedimki kasiklarim cok agriyor felan fisman :))) bruda hemen randevü vermiyorlar yoksa. adam bakti dedi yumrutlamissin. o yüzden. o aksami iliski oldu. yani o sümüksü akinti geldikten 36 saat sonra iliski oldu. bakalim hayirlisi. yakmadi ama sanki o nedenle oldu gibime geliyor bilmiyorum iste. cünkü ondan önce doktorda genel kontrolde hersey güzeldi. hic bir sorun yoktu. ama anlamdigim sey halen devam etmesi bide uzuyo böyle sümüksü akinti gibi sadece incesi. öyle iste. bakalim hayirlisi rabbim tüm isteyenlere önce saglikli sonra hayirli evlatlar nasip etsin.
allah bilir ama yumurtlamışsın ded,kten 36 saat sonra iişkiden biraz zor gebe kalırsın.....çatlama olur olmaz yada 12 saat içinde olmalı ilişki.36 saat çokçok geç.......ama allah bilir yinede...
söyle oldu tam olarak. ayin 13 ünde öglden sonra akinti geldi sümük gibi. uzayan baya. ertesi gün doktora gittim saat 3 gibi dediki yumurtan acik o aksami oldu. yani 36 saat sonra dedigim sümügü:)))) gördükten 36 saat sonra.. ne diyosun ümit varmi ?
yumurtan açık nedemek ?
çatlamışmı çatlamamışmı...
çatamak üzere dediyse orasını bilelmem..ama çatladıysa eğer ilk 12 saate denk geiyorsa ilişkin şansın var
dediğim gibi yazarsın....hamiş kalırsan...
fatoscum cnm ıns hersey kalbınce olsun ama mımozanın dedıgı gıbı cat ıgnesınden sonra 36 saat gecerlı ılıskı yoksa yum catladıgı an ılıskı olması lazım 36 saat sonrayı beklemene gerek yok yanlıs anlasılmsın bu 36 saatanammm mimoza gettimi gümbürtüyecokta ümitliydim. ya tam olarak söyle diyim. 11 inde yumurtlama testi positiv gösterdi 13 ünde sümüksü bi akinti vardi ve aytriyetten kasiklarimda fena agrilar vardi. ayin 13 ünde kesinlikle yumurtladim ondan eminim. ayin 14 ünde ise doktorda dedi yumurtlamissin diye o aksami da oldu. acaba ne zaman catlamistirki offfffffff catlama olayi yiyo bitiriyo beniiiiii
mimoza canim belkide 14 ünde catladi o aksamida yaptim zaten amaaan ne bilim istee.. bakalim hayirlisi kesinlikle haber verecegim evet
simdi gene kanamam var halen geliyor
fatoscum cnm ıns hersey kalbınce olsun ama mımozanın dedıgı gıbı cat ıgnesınden sonra 36 saat gecerlı ılıskı yoksa yum catladıgı an ılıskı olması lazım 36 saat sonrayı beklemene gerek yok yanlıs anlasılmsın bu 36 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?