Herkese selam arkadaslar!
ne zamandir takip ediyorum sizleri ve taktiklerinizle eylülün 14 ünde deneme oldu
yani tam olarak 13 ünde yumurtladim öglenden sonra ve 36 saat sonra iliski
iliskiden önce karbonatli su ile vajinal dus esime sert bir kahve icirdim bir ssaat öncesinden. ondan öncede 1 aydir saka suyu iciyorum ph icin. ama ph olayinin pek derinlerine girmedim. yumurtladiktan ertesi günü aksami iste tek iliski...
benim birtane dünya güzeli rabbim herkese nasip etsin, cok tatli bir kizim var. 2 yasinda. simdi birde erkek cocuk tatmak istiyorum. hayirlisi olsun insallah. rabbim hayirlisini versin. eger saglikli bir oglusum olursa cok sevinirim onuda tadmak isterim. ama kizimda olursa yinede ayni sevinirim kizima kiz kardes olur 3 yas ara ile herseylerini paylasirlar :)
simdi beklemekteyim. hersey 14 eylülde oldu bitti :)) ama arkadaslar benim bir sorum olcak sizlere. iliski olduktan sonra ertesi gün agrilarim basladi abartili degil ama batmalar iste. ve ardindan aksama dogru adet gibi degil azar azar kanama oldu. yani böyle sadece idrarda görülebiklyordu o kadar az. ve bu artik hergün günde 1-4 arasi oluyor. bazen akinti gibi kanli geliyor. ve bugün 6. günüm ve gene geliyor ama cok az. yani ped koymasam anlamam.
böyle birseyi olan oldumu aranizda?
sevgiler