• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

eylülde erkek bebek söylentisi nerden çıktı şimdi :20:sürekli yeni bişeyler çıkyor... bunun doğruluk payı nedir...

genel olarak eylül ayı erkeğe meyilliymiş ben öyle duydum ilk bebeğimede eylülde hamıle kaldım erkekti şimdi bu ayı es geçtim :18:
tabii kesın erkek dıye bişey yok canım sadece bı etken

genel olarak eylül ayı erkeğe meyilliymiş ben öyle duydum ilk bebeğimede eylülde hamıle kaldım erkekti şimdi bu ayı es geçtim :18:
tabii kesın erkek dıye bişey yok canım sadece bı etken
cnm ya tutan var tutmayan var benım bı tanıdıgım var ıkı kızı var ıkısınede eylulde hamıs kalmıs hadı buyrun :)

cnm esıne mutlaka evıcapla cınko ver bence kendın kullanmasanda Rabbım gonlundekını nasıp etsın ıns

teşekkür ederim. öyle mi yapsam acaba. bide l-agrinin mi içirsem diyorum. yazık adam kobay gibi. ne versem içer :61:

gnc firmasının ariginmax isimli takviyesinde çinko, l-arigine, kore ginsengi ve selenyum bir arada.

kızlar dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde şu saat hala olmadım.bernur, gelincik ,gurbet güzeli,teravet,naz,mimaza,gamtek,tombilibu,orkdm,sevil_8 daha hatırlamadığım arkadaşlar dua edin kızım olması için inşallah.:49:

insallah canim insallah yüce rabbim sanada eli ayagi düzgün saglikli bir kiz evlat verir

insallah o tadi hepimizede taddirir......

dualarimiz seninle

Tombilibu ne güzel senin 2 kizin üstüne oglun olmus Allah bagislasin Allah herkezin gönlündekini versin..
Catlatma ignesi istediyin icin mi vurdurdun yada doktormu tavsiye etdi???
Keci Boynozu Kürü icmis esin ama Keci Boynozu pekmezide var oda olabilir mi???

Herkese selam arkadaslar!

ne zamandir takip ediyorum sizleri ve taktiklerinizle eylülün 14 ünde deneme oldu :69:
yani tam olarak 13 ünde yumurtladim öglenden sonra ve 36 saat sonra iliski
iliskiden önce karbonatli su ile vajinal dus esime sert bir kahve icirdim bir ssaat öncesinden. ondan öncede 1 aydir saka suyu iciyorum ph icin. ama ph olayinin pek derinlerine girmedim. yumurtladiktan ertesi günü aksami iste tek iliski...

benim birtane dünya güzeli rabbim herkese nasip etsin, cok tatli bir kizim var. 2 yasinda. simdi birde erkek cocuk tatmak istiyorum. hayirlisi olsun insallah. rabbim hayirlisini versin. eger saglikli bir oglusum olursa cok sevinirim onuda tadmak isterim. ama kizimda olursa yinede ayni sevinirim kizima kiz kardes olur 3 yas ara ile herseylerini paylasirlar :)

simdi beklemekteyim. hersey 14 eylülde oldu bitti :)) ama arkadaslar benim bir sorum olcak sizlere. iliski olduktan sonra ertesi gün agrilarim basladi abartili degil ama batmalar iste. ve ardindan aksama dogru adet gibi degil azar azar kanama oldu. yani böyle sadece idrarda görülebiklyordu o kadar az. ve bu artik hergün günde 1-4 arasi oluyor. bazen akinti gibi kanli geliyor. ve bugün 6. günüm ve gene geliyor ama cok az. yani ped koymasam anlamam.

böyle birseyi olan oldumu aranizda?

sevgiler :69:

cnm ya tutan var tutmayan var benım bı tanıdıgım var ıkı kızı var ıkısınede eylulde hamıs kalmıs hadı buyrun :)

sadece bir etken bu o akrabanızda adet öncesı ilişki olmuştur ben yumurtlama günümde hamıle kaldım yani o ay hergünüde erkek dıye bişey yok elbette öyle olsa burdakıler eylülü kaçırmaz değilmi
takılmayın sız bunlara.nezaman düşünüyosun bebek kızınmı var canım senınde kaçta?

ha evet unutmadan ayrica orga.. da oldu :101:
yani hersey tamam bi beklemek kaldi ama su kanama olayi benim aklimi cok karistiriyor
tabii herseyden öncede kadin doktoruna gidip genel kontrol oldum.

Herkese selam arkadaslar!

ne zamandir takip ediyorum sizleri ve taktiklerinizle eylülün 14 ünde deneme oldu :69:
yani tam olarak 13 ünde yumurtladim öglenden sonra ve 36 saat sonra iliski
iliskiden önce karbonatli su ile vajinal dus esime sert bir kahve icirdim bir ssaat öncesinden. ondan öncede 1 aydir saka suyu iciyorum ph icin. ama ph olayinin pek derinlerine girmedim. yumurtladiktan ertesi günü aksami iste tek iliski...

benim birtane dünya güzeli rabbim herkese nasip etsin, cok tatli bir kizim var. 2 yasinda. simdi birde erkek cocuk tatmak istiyorum. hayirlisi olsun insallah. rabbim hayirlisini versin. eger saglikli bir oglusum olursa cok sevinirim onuda tadmak isterim. ama kizimda olursa yinede ayni sevinirim kizima kiz kardes olur 3 yas ara ile herseylerini paylasirlar :)

simdi beklemekteyim. hersey 14 eylülde oldu bitti :)) ama arkadaslar benim bir sorum olcak sizlere. iliski olduktan sonra ertesi gün agrilarim basladi abartili degil ama batmalar iste. ve ardindan aksama dogru adet gibi degil azar azar kanama oldu. yani böyle sadece idrarda görülebiklyordu o kadar az. ve bu artik hergün günde 1-4 arasi oluyor. bazen akinti gibi kanli geliyor. ve bugün 6. günüm ve gene geliyor ama cok az. yani ped koymasam anlamam.

böyle birseyi olan oldumu aranizda?

sevgiler :69:

bişey sorabilir miyim. yumurtlama gününüzü tam oalrak nasıl hesapladınız... ben de çok istiyorum bir kızım olsun , ama net olarak anlayamıyorum yumurtanın tam çatladığı anı

bişey sorabilir miyim. yumurtlama gününüzü tam oalrak nasıl hesapladınız... ben de çok istiyorum bir kızım olsun , ama net olarak anlayamıyorum yumurtanın tam çatladığı anı

aynnı dert bendede var canobebek bende kız bebek istiyorum inş. sağlıklı hayırlısından fakat dediğin gibi yumurtlamadan 3 gün öncesini nasıl bılcez ben ateş ölçüyorum 2 aydır senın yaptığın bı yöntem varmı peki nezaman planlıyorsun bebeği

ben clearblue nin yumurtlama testini aldim. dijital. orda o gülen yüz cikinca aksama iliski oldu. yumurtam catlamamisti. yumurtamin catladigini ise, o gün böyle uzayan bir türlü kopmaya cektikce gelen sümüksü bir akitni geliyor. o yumurtladigin anlamina geliyor. sonra ne zaman catliyor tam olarak bilmiyorum tabiiki. ama kiz cocuk icin yumurtlama testlerini öneriyorum. adetinin 12.13.14. gününlerinde yap o testi. gülen yüz cikinca iliski. cünkü x ler zaten uzun ömürlü onlar ulasacaktir allah bilir tabii. sadece bilimsel olanlar bunlar.

senin adetin düzensizmi? düzenli bir adette zaten hemen hemen 13.14. gün yumurtlama oluyor. adetden sonra gün asiri iliski yumurtlama gününe kadar. ben öyle yapmistim kizimda:69:

hiç denemedim ama ateş ölçme yöntemi çok güvenilir gelmiyor bana. belki başka bir nedenden de ateş yükselebilir. en güveniliri ovulasyon testleri diye düşünüyorum. ben bir daha ki adetimden sonra test yapacağım ve yaklaşık adetten kaç gün sonra yumurtladığımı tespit etmeye çalışacağım. sonraki adetten sonrada hamile kalmayı düşünüyorum. erkek çocuk için tek ilişki yapacağım için belkide o ay hamile kalmam. Hayırlısı neyse o olsun.

şu akıntı olayı ilk defa bu sitede dikkatimi çekti. adetten tam 14 gün sonra şeffaf, 3 gün sonra kremsi akıntım geldi. kremsi akıntı yumurta çatladı mı demek?

Back