• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sundepil Kullanan var mı ?

Ben bir ürün alırken, önce şikayetvar.com'a girip o ürün hakkındaki şikayetleri okuyorum, sundepille ilgili herkes fiyasko demiş... Başka yoruma gerek yok.

buraya yorum yazıp begenenlerde 5-6 mesajı olan kişiler belliki üretici firmadan görevliler azcık uyanık olun ya nasıl yiyorsunuz anlamıyorum hiç

Allah sizden razı olsun:) Ürünün reklamını görünce hemen araştırayım dedim ve ürünün kendi sitesinden önce buradaki yorumlara baktım, çok iyi etmişim. Buradaki yorumların birkaç tanesi hariç hepsi olumsuz olunca, bir şikayet sitesine baktım. Orada da şikayetlere verilen yanıtları son derece kaba buldum. Ayrıca bazı tutarsızlıklar da var. Örneğin bir cevapta "ürün kılları kökünden alır" diyor, bir diğerinde ise, "kılları kökünden alsa canınız yanardı, bu ürün kökünden almaz" diyor. Deneme amaçlı olarak sipariş verebilirdim, ama yorumları okuyunca derhal vazgeçtim. Paramın boşa gitmesine engel olduğunuz için teşekkür ederim:)

sundepil denen epilasyon pedlerini daha dün aldım denedim açıkcası hoşuma gitmedi tamam acısız alıyor ama kökünden deil koparıyor traştan hallice yani ayrıca aldıktan 1 saat sonrasına kadar sürtünmeden dolayı tahriş acısı oluyor tavsiye etmiyorum...

evet btam sahtekarlar bugün aradım ürünü iade etmek için bizden almamışsınız diyorlarrrr... çok sinirlendirdiler beni

bende bu ürünü dün sipariş ettim bugün geldi hemen kullandım merak ediyordum zaten kollarımda ve göbeğimde kullandım sanırım çok bastırdım yanıyo şimdi öyle kısada sürmedi yapması baya yani en azından hem kollarıma hem göbeğime 45dk harcadım sanırım aynı yere sürekli yapınca kızardı ama yapmazsamda tüyle kalıyordu sonuç güzel hele göbeğim çok güzel oldu bembeyaz tüysüz kollarımda öyle ama kıvrım yerlerini tam yapamadım yanmaya başlayıncada bıraktım devam etmedim yarın geçerse yanma bidaha üztünden geçerim ilgilenenlere

bende bu ürünü dün sipariş ettim bugün geldi hemen kullandım merak ediyordum zaten kollarımda ve göbeğimde kullandım sanırım çok bastırdım yanıyo şimdi öyle kısada sürmedi yapması baya yani en azından hem kollarıma hem göbeğime 45dk harcadım sanırım aynı yere sürekli yapınca kızardı ama yapmazsamda tüyle kalıyordu sonuç güzel hele göbeğim çok güzel oldu bembeyaz tüysüz kollarımda öyle ama kıvrım yerlerini tam yapamadım yanmaya başlayıncada bıraktım devam etmedim yarın geçerse yanma bidaha üztünden geçerim ilgilenenlere

kaç güne çıkaracak canm önemli olan o.eğer jilet gidiyse 2 güne çıkar

kaç güne çıkaracak canm önemli olan o.eğer jilet gidiyse 2 güne çıkar

aldığımdan beri 2 ciye kullandım yani bi 10 15 gün oldu sanırım arada bi birkaç kez yapıyırum otururken oda ben memnunum hala kollarımda ve göbeğimde kullanıyorum zaten rahat geldi kollarımın üst kısmını bir kez yaptım daha çıkmadı alttarafları seyrek seyrek bazıları çıkmış onları yaptım kısaca hemen iyi oldu kullanışlı tatilde özellikle işime yaradı

Arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre almaktan vazgeçtim 1.Koltuk altı ve bikini bölgesine uygun değil 2.Jilet gibi sonuç alınıyor kişiye göre 1-2-3 güne kadar kıllar tekrar çıkmaya başlıyor 3.Zaten böyle bir uygulama çok önceden yurtdışında var kullanılıyor ve memnun kalınıyorsa bizim ülkemize neden bu kadar geç gelmiş olabilir sizce bence tuzak diyorum alıp atmaktan sıkıldım bi işe yarasalar bari parama acımayacağım.

arkadaslar urunun sıtesınden soru sor kısmı vardı oraya sorumu sordum az once bı bey aradı sundepıl musterı hızmetlerı.urun bıkını bolgesındde kullanılıyormus ben sırf orası ıcın almayı dusunuyodum.fakat kökunden deıl kırarak aldıgını soledı o zman hıc gerek yok jılete devam.vede kokunden almayan kırarak alan bı urun tuylerı nasıl azaltacak.bence para tuzagı benım hıc aklıma yatmadı.

arkadaşlar az öncebu site için birkez daha iyiki varsınız dedim.face reklamlarında sundepil le ilgili reklamı okuyunca öyle anlatmışlarki biranda bu konuda zaten başı dertte olan beni hemen cezbetti.hiçbir araştırma yapmadan hemen şipariş verdim.10 dakika sonra arayıp teslimatla ilgili bişey sornak istedim.verilen cep nosuna bile zor ulaştım açan kişi orda zorla tutuluyormuşçasına cevapladı sorumu.hoş sipariş teslimatı diyince daha rahatladı sanırım.sonra ürünle ilgili araştırma yapmaya başladım ve sizlerde dahil evet bu ürün anlatıldığı gibi diyen samimi tek bir kişiye rastlamadım.daha sonra iptal ettirmek için aradım.sipariş iptal ettirmek istiyorum deyince ordan oraya aktarmaya başladılar. nihayet birine ulaştım.kargo çıkmadıysa edebileceklerini ancak kredi kartından çekilen paramın 45 gün sonra iade edilebileceğini söylediler tabi umarım bunu yaparlar.ancak gelelim işin diğer tarafına..sitede ödeme seçeneklerinden peşin fiyatına taksitlendirmeden bahsediliyor.buna aldanmayın.adım gibi emin olduğum halde taksit seçeneğini işaretlediğimden ücreti tek çekimde almışlar.ve bunun benim hatam olduğunu söylediler.şimdi bekleyeceğim.46 tl 45 gün sonra iade edilecekmi? bildiğinizden vazgeçmeyin diyorum..

bugün getirttim. az önce denedim. tüm bacaklarımı ve kollarımı 15 dk da aldı. sevinçten ağlayacağım. :D inşallah olumsuz bir gelişme olmaz, çok güzel sonuç şimdilik.

kızlar ben ankarada yaşıyorum. bızım ıs yerınden ıkkı arkadas aldılar burada sosyete pazarı dıye bır yer var sundepıl marka urunu cok memnun olduklarını soyledıler. burada pazardakı fıyatı 15 tl ozellıkle gıttım sordum kızlara memnunmusunuz dıye cok memnunuz dedıler bende kendı kolumda denedım tuylerı gercekten alıyor tabıı yuzeysel oldugu ıcın kısa surede tekrar cıkıyordur. ama benım kolumda seyrelme oldu. bende gıttım pazarddan aldım adamlar ınternet sıtesınden de kendılerı sattıgını soyledıler. bakabılırsınız felan dedıler. zaten pazarda denetıyorlarda. ben kullanacagım bakalım sonuclarını da sızınle paylasırım.:54:

internet reklamında gördüm sundepili.. güzel birşey diye düşünürken yorumlar sonucunda hayallerim suya düştü.. kökten alınan kıl nasıl olur acı vermez tabiki kökten almıyor diye düşünüorum bende..

ben de bugün almıştımm ablamla alır almaz arabada denedik bıyık bölgeme ablam biraz fazla bastırmış galibaa 2 saat acısı geçmedii ama acı geçince sanki bebeğe dokunuyomuş gibi hissettim ve sevinmiştimm ama burdaki yorumları okuyunca hevesim de kursağım da kaldı:2: keşke önce burdan yorum okuyup ondan sonra alsaydımm :30:bu arada bnde ankarada sosyete pazarından aldımm 20 lira verdimm adam basbas bağırıyoduu internet sitesine mutlaka bakın ablalar diee:44:

Yazan tüm arkadaşlara teşekkürler:) Ben de Ankara sosyete Pazarı'ndan 15 TL'ye satılıyor, ucuz ama yine de iyi ki almamışım diyorum..Buradaki yorumları okuyunca çok gereksiz bi şey olduğunu gördüm.. En temizi lazer de o da can yakıyormuş ya:84:

Back