• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sundepil Kullanan var mı ?

kızlar bizz 10 tane aldık 5 6 kişi.ama gelmedi daha.markapondan aldık sonra başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu?şifreyi felan bi yere gönderecekmiydik.gelmedi daha yardımcı olurmusunuz çok acil

kızlar bizz 10 tane aldık 5 6 kişi.ama gelmedi daha.markapondan aldık sonra başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu?şifreyi felan bi yere gönderecekmiydik.gelmedi daha yardımcı olurmusunuz çok acil
Benimkiler de gelmedi sadece satın aldım adresi verdim o kadar. Arka arkaya msj atıyorum 2-3 güne kadar gelir diyorlar :/ Gıcık oldum bu markapon'a!

anladım canım ben de korktum acaba yanlış bişi mi yaptık ki diye.neyse bekleyelim artık biz dem esaj attık ama cevap bile vermediler:62:

bayanlar aslaa tavsiye etmem bildiğiniz zımpara kagıdı kadın bize satın alırken tuyleri agdadan bile daha gec cıkartıp azaltıcağını söylemişti 2 gün sonra cıktı ve jiletle alınmış gibi

cildi rahatlatıyormu? kesinlikle kullanmamanızı tavsiye ederim bıyık bölgemi tahriş etti şuan orası kıpkırmızı ve izbile kalabilir cidden çok korknuç

ya sakın aslaaaa kullanmayınn mahvetti cildimi gerçekten zımpara gibi azıcık dokunmam kızarması bir oldu

bende bugün pazardan aldım gelir gelmez yaptım çok güzel oldu bakalım ne kadar zamanda çıkıcak sonucu paylaşırım kızlar :21:

bugun pazarda rastladım bu ürünü on liraya aldım eve geldiğimde netten inceleyim dedim yazılarınızı gördükten sonra tekrar pazara gidip çıkıştım satıcıya:) onlarda cakma olmadıgını kaçak geldiğini orjinal oldugunu söylediler kullanıyorum suanlık bi sorun yok bakalım cabuk cıkacakmı tüyler merak ediyorum.
bu arada yeni üye oldum site tam bana göre bayıldım

Bu pazartesi sundepilmarket denen yerden sipariş vermişti eşim, hatta siteye çok güvenmediği için kredi kartı numarası vermemiş, kapıda ödemeli vermiş, sitede engeç iki gün içinde geleceği yazıyordu, ama günler geçti gelmeyince aradık, muhattap bulamadık, derken cumartesi günü gelecek dediler, az önce geldi,parayı hazırlamıştım 39+ kargo ücreti toplamda 45 TL'ydi ama kargocu çocuğa ne kadar dedim 64 TL dedi, şaşırdım, kabul etmedim, geri iade edip hemen siteyi açtım, yorumlar kısmına yorum yapacaktım, yorum kısmı kapalıydı, bu kadar lakayıt bir site görmedim, sonra orda yazan numaraları tek tek aradım, bir cep numarasından birine ulaştım, durumu anlattım, çok yoğun olduğu için falan dedi, ama bence iki tane vardı o kargonun içinde çünkü iki kutu vardı, hatta kargocuya sordum açıp bakıp iade edebilir miyiz diye ama o olmaz dedi, telefonla aradığım adamda siz ürünü alsaydınız paranın üstünü size havale ederdik dedi, ben de dedim ki hiç güvenilir gelmediniz, iyi kide kapıda ödeme olarak vermişiz siparişi işin açıkcası pazartesiden beridir adam gibi muhattap bulamadık karşımızda, pazartesi tekrar çıkış yapalım dedi, ya da isterseniz iade edebilirsiniz dedi, ben de bu yorumları daha okumamıştım, hayır istiyorum gönderin dedim, adres değişikliği için pazartesi arayacaklar, ama yorumlara bakınca kafam çok karıştı, yani peeling özelliği varsa, batıklara ve izlere iyi gelip koyu rengi açıltacaksa jilet etkisi yapmasının çok önemi yok, 5-6 aydır mecburiyetten bacaklarımı jiletlemek zorunda kalıyorum, batık ve kıl dönmelerinden, izlerden kurtulmak için, şimdi bu durumda kullanıp da cildine iyi gelen, batıklara, kıl dönmelerine iyi geldiğini söyleyebilen var mı acaba, kılın sert çıkmasından geçtim ben artık, bacaklarıma en azından kullanırım.

ben ilk çıktığında kullanmıştım bacağımda,kalın ve sık tüyleri almıyor ayrıca söylenilenden uzun sürdüğü gibi tekrar jiletle alınmış gibi çıkıyor ,deridede kızarıklık ve tahriş yapıyor,ben kullanamadım açıkçası...

sewepil kullananlaaarrr.... yardımcı olabilir misiniz?
memnun kalan var mı?
tüyleri kökten alıyor mu? azalma gördünüz mü?

ya kızlar iyiki varsınız bende çok araştırdım, beyaz ötesi bir tenim olduğu için çok hassas, o yüzden bir türlü cesaret edemiyordum ama yorumları okuyunca vazgeçtim almaktan. istanbul da deneyebileceğimiz bir yer bilen varmı? ankaradakiler sosyete pazarında denemişler ya onun gibi.

daha önce de yazmıştım.. o zaman deneyimsizdim.. şimdi daha net açıklayayım..

kılı yok etmenin yöntemlerinden biri de friksiyonla ( dairesel hareketler) yok etmedir.. bunu da sundepil gibi kristal yüzeyi olan ürünlerle yapabiliyorsunuz.. (etkili bir yöntem olmadığı için kullanmaktan vazgeçilmiş, ama günümüzde çok farklı yöntemmiş gibi yeniden çıkartmışlar)

kökünden alması söz konusu dahi değil..

uzun kılları almak için uygun değil..

kısa kılları geçici yok etmede etkili.. (günü kurtarabilirsiniz)

hangi bölgeler için : istediğiniz her yer için...

neden kullanacaksınız: batık kıl probleminiz varsa (tabi yüzeyselse), cildinize dokunduğunuzda pürüzsüz olsun istiyorsanız..

ne zaman kullanacaksınız:epilatör, Jilet veya ağdadan sonra kalan küçük kılları yok etmek için.. jilet yaptıktan 1-2 gün sonra çıkan kılları temizlemek için....

nasıl kullanacaksınız: banyodan sonra, kuru cilde.. krem sürülmemiş olması lazım. kesinlikle bastırmadan, aynı yere 3-4 kereden fazla olmayacak şekilde saat yönünde, veya saat yönü tersinde..

kullanım sırasında cilt üstündeki ölü deri parçalanıp toz haline dönüşüyor.. bu yüzden ara sıra pedi yıkmanız gerekiyor.. yoksa etkisi azalıyor.. cilt üzerindeki tozu da temizlemeniz faydalı olur..

cilt tipinizin türü farketmez, herkes kullanabilir.. (açık yara, cilt rahatsızlıkları olmamak şartıyla.. yoksa bakterileri bi yerden alıp diğer tarafa taşır)

kişisel ürünlerdir.. başkasına ait ürünü kullanmayınız..

fiyatı:Türkiyeye gelmeden çok önce ben ebay sitesinden 100 pedi 13 lira gibi bir fiyata almıştım. arkadaşlara dağıttım üçer beşer..
Türkiyede ilk çıktığında 5 ped 50 tlydi.. düşünün yani farkı.. şimdi biraz daha uygun oldu fiyatları..

almak elzem bir şey mi? bence değil ama uygun fiyaya görürseniz denemekte fayda var..

(bodrumda yaşayan varsa denemesi için veririm :) bende hala çok var..

işin uzmanı gibi yazdım sanki ama değilim :34:, benimki tecrübe ve araştırma sonucu..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.sundepil kullanan arkadaşlar kökten almıyo diyorlar kafam karıştı yaa:( tamda mucize bişey buldum sanmıştım :D sitesinde aynen kopyaladım şöyle yazıyor:
"Pedin kristalle kaplı yüzeyi ve dönme hareketi sayesinde tüy hafifçe çekilerek alınırken, ince köklü tuyleri köklüleriden
alırken cilt de peeling işleminden sonra daha yumuşak ve normalden daha açık renkli olur."
demekki yalan söylüyorlar hayallerim suya düştüüü:43:

Herşeyi araştırıp alan ben iki gün önce indirimde görünce siparişi veriverdim.. Kullanmadan pişman oldum diyebilirim. Ouff.. Bekliyorum gelsin bakalım bende yazarım sonuçları. Ama şu bi gerçek ki her yazılanı tek tek okudum. Belli ki bazıları firmadan. Hayırlısııı.... :26:

Şimdi elime ulaştı ürün.. Ve hiç şaşırmadım. Çünkü sahtesi geldi.. Fırsat sitelerinden bir daha asla bu tarz şeyler almak için beni kimse ikna edemez. Ürünün gerçek sitesinde sahtesinin nasıl olduğunu beyan eden bir bölüm var. Birebir sahtesi geldi ya şaka gibi. İnsanları kandırmak ne kolay! Helal etmiyorum hiç bir şekilde. Orijinalini satın eyvallah derim ama insan sağlığıyla oynamak bu kadar basit olmamalı! :kkk:

sabim 184 sağlık hattını aradım şikayetimi bildirdim gerekli işlemleri yapacaklar lütfen siz de harekete geçin!! Üstüme düşen görevi yaptım içim rahatt...

Back