• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum

Ben annenize takıldım bu ne rahatlık ne demek erkekler böyle kusura bakmayında benim abim babam eşim böyle değil. Kocanızı sıkılayan birisi yok. Anneniz de sizden yana olması gerekirken saçma sapan eşinizden yana olması. Babanız abiniz yok mu sizin buraya yazdığınız gibi gidip onlara anlatın gerekirse sert konuşsunlar ayarını versinler. Size iyi davranmayan kızınıza da iyi davranmaz. Net olarak konuşun ya adam ol benim canımı sıkma s*kerim belanı diyip seni manipüle etmesini engelle. Güçlü dur karşısında eğitim durumunuz nedir bilmiyorum iş arayın kendinize aileniz ile de konuşun durumu toparlayana kadar kızınıza bakabiliyorlar ise baksınlar
Anneme o kadar isyan ettim ki. Ne cümleler kurdum yine de diyorum ya polyanna olmayı bırakmıyor aman yuvan yıkılmasın düşüncesinde. Süreci babama anlatarak başlatacağım. Artık manipüle etmesine izin vermiyorum ama gücüm tükendi tükenecek. Lisans mezunuyum. Bulunduğum şehir sığ bir yerde iş olanağım yok yoksa çoktan işe girerdim.

Back