• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sundepil Kullanan var mı ?

sitede şu açıklama var

Pedin kristalle kaplý yüzeyi ve dönme hareketi sayesinde tüy hafifce kökten cekilerek alinirken, cilt de peeling isleminden sonra daha yumusak ve normalden daha acik renkli olur.

neden kökten aldığını yazmışlar o zaman

sitede şu açıklama var

Pedin kristalle kaplý yüzeyi ve dönme hareketi sayesinde tüy hafifce kökten cekilerek alinirken, cilt de peeling isleminden sonra daha yumusak ve normalden daha acik renkli olur.

neden kökten aldığını yazmışlar o zaman

even ben de inceledm ve aynı şeyi okudum.Arkadaşlar bence bir şekilde ayarlayıp lazer epilasyona gidin en temizi o=)Tesadüfen bir epilasyon merkeziyle anlaştım ve ilk defa gitmiş olmama rağmen 15 gündür pürüzsüz geziyorum vallahi=):nazar:

kökten alıcanı zannetmıyorum tüyleri kırar ağda yada epilasyon aletıyle alırken nasıl acıyorda bunda acımıyor ben pek ınanmadm acıkçası kelıme oyunu gıbı geldı bana üstelik erkeklerde kullanıyormuş spor salonlarında ee demekkı jilet gıbı çıkarıyor o kadar kalın tüyleri alıyorsa kesiyor demekkı kökten degıl

Bir ay önce aldım, ilk kullanımdan sonra ben de hayal kırıklığına uğradım. Hemen aldığım sitedeki telefonu aradım. Oradan bana tarif ettikleri şekilde kullandım. ılk hafta 2-3 günde bir bölgedeki tüm tüyler alınana kadar kullandım. ılk hafta sonunda bacaklarım hiç olmadığı gibi pürüzsüzdü. Kollarımda da denedim. Bunca yıl yok sarartıcam yok saklıycam diye boşuna uğraşmışım. Kollarıma dokunmak çok hoşuma gidiyor. Artık ilk haftalardaki kadar sık da kullanmıyorum. Galiba gerçekten azaltıyor çünkü bacağımın her yerinde eskisi kadar tüy kökü görmüyorum. Şimdi sıra yüzümde. Güzellik salonunda o kadar para vermiştim peeling için ama sanırım Sundepil o işi de bedavaya yapıcak :)) Bir kullanımda vazgeçmeyin.

herkese mrhb bu sundepil denilen şey aldatmacadan başka bişey değil hiç kimseye tavsiye:olmaz: etmem ama jilet kullananlar kullanabilirler tahriş yok jilat gibi hiç öyle denildiği gibi kökten filan aldığı yok sadece net dolandırmacası başka bişey değil tabi bende bu kazığı yiyenler arasındayım herkese iyi geceler....

merhaba ben sundepik kullanyorum aslında ilk aşamada işe yarıyo ama jiletten bi farkı yok maalesef çok sert çıkıyo ve 3 günde çıkıyo parama acıdım doğrusu hiç tavsiye etmiyorum arkdaşlar kullanmayın:(mafoldumben

merhaba arkadaşlar,bende sundepili bir aydır kullanıyorum ve sonuçlarımı sizinle paylaşmak istedim.bugüne kadar laser epilasyon dahil ,tüyleri azaltacağı söylenen ,yeni çıkan her ürünü ,her yöntemi denedim,ama zaman ve nakit probleminden dolayı hiç birinden tam sonuç alamadım :(( zaten cildim de çok hassas, laserde cildim kupkuru oldu ayrıca çok pahalı ,epilatörle aldığımda da kızarıklığı günlerce geçmiyor bacaklarım kırmızı noktalarla doluyor :((( jiletten sonra tüylerim çok sert ve koyu renkli çıkıyor :((( sundepili kullanırken en azından acı hissetmiyorum ,son sefer de tüylerim 3 gün sonra çıkmaya başladı ve kesinlikle jiletten sonraki sertlik yoktu,eğer batıklarımda zamanla yok olursa kendi adıma bu bile sevindirici olacak,cildim o kadar problemliki ağda yapıp 2-3 hafta rahat ettim diyenlere bile imreniyorum,şu işe bi kesin çözüm bulan olsa da artık rahat etsek ....

Bir ay önce aldım, ilk kullanımdan sonra ben de hayal kırıklığına uğradım. Hemen aldığım sitedeki telefonu aradım. Oradan bana tarif ettikleri şekilde kullandım. İlk hafta 2-3 günde bir bölgedeki tüm tüyler alınana kadar kullandım. İlk hafta sonunda bacaklarım hiç olmadığı gibi pürüzsüzdü. Kollarımda da denedim. Bunca yıl yok sarartıcam yok saklıycam diye boşuna uğraşmışım. Kollarıma dokunmak çok hoşuma gidiyor. Artık ilk haftalardaki kadar sık da kullanmıyorum. Galiba gerçekten azaltıyor çünkü bacağımın her yerinde eskisi kadar tüy kökü görmüyorum. Şimdi sıra yüzümde. Güzellik salonunda o kadar para vermiştim peeling için ama sanırım Sundepil o işi de bedavaya yapıcak :)) Bir kullanımda vazgeçmeyin.

canım yüzümde kullanıcam demişsin,denediysen sonucunu yazar mısın?

denemek lazım.çok da pahalı değilmiş.epilatör almıştım 300 e bundan iki yıl önce,hiç memnun kalmadım.batık yaptı.benim cildim de sorunlu aslında.arkadaşarın dediği gibiyse denemekte fayda diyorum.

sundepilin sitesindeki numarasını alıp bilgi almak için aradım.çok terbiyesiz bir tutum ve ahlaksızca yaklaşımla cevap veriyorlar.ürün tüyü kırarak alıyormuş kuzenim kullanmış 1 gün sonra sert sert çıkmaya başlıyormuş jiletle alınmış gibi kesinlikle berbat ürün müşteriye iğrenç yaklaşım.tekrar ne kadar sürede çıkar deyince siz kıllıysanız ertesi gün fışkırır diyor terbiyesiz adam..terbiyesizce de suratıma kapattı

arkadaşım bende yeni sipariş ettim daha bugün internetş karıştırırken buldum tüğ problemim var inşallah memnun kalırım bakıp size sonucunu söyleyeceğim

merhaba. sundepil ürününü kesinlikle tavsiye etmiyorum.zımpara gibi bir ürün.jilet gibi alıyor.pürüzsüz bir şekilde almıyor ve tahriş ediyor.paranız boşa gitmesin

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ben yeni katıldım siteye.Bu ürünü geçen hafta aldım internetten.Kökünden almıyor bildiğiniz jilet gibi, Allahtan sadece kolumun bir bölümünde denemiştim.Kullandıkça kılların zayıflayacağını yazıyor ama kökünden almayan bir ürün bunu nasıl yapabilir ??
Acil durumlar için iyi olabilir ama ben jilet gibi çıkaran bir ürün kullanmak istemiyorum o yüzden geri iade etmek istiyorum.

merhaba.bende memnun değilim ama heryeri aradım geri iadesi yok.yalan reklamla ürün satıyorlar

kızlar bende aldım ama adı başka kullanımı aynı...az önce bacağımın bir kenarında uyguladım diken diken çıkarsa hiç değilse görünmeyen bir yerde çıksın...sonuçları yazarım..çok kolay alınıyor zahmetsiz..

arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum.para tuzağı sadece ben 1 hafta önce aldım.eğer jilet kullanıyosanız alın kullanın aynı jilet gibi.ertesi gün diken diken çıktı.kendi sitesinde kılları kökünden aldığı söyleniyor ama asla almıyor.birde kullanıcı yorumları var kendi sitesisnde birisi ben bıyığımı aldım normalde çıktığından çok daha uzun bir sürede çıktı demiş.o bayan heralde jiletle alıyordu bıyıklarını:))

Arkadaşlar,

Sundepil bana hediye olarak geldi. Kullandığım için tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Tüyleri kökünden almıyor. Jilet gibi yüzeysel alıyor. Fazla bastırırsanız tahriş edip yanma hissi oluşturabiliyor. Tek güzel tarafı acil durumlarda işe yarıyor olması. Mesela tatile gittiğimde tüylerim hemen uzamıştı. Yanımda epilatör ya da jilet yoktu. Tesadüf ki sundepil i almışım. Oturduğum yerde kolayca aldım tüylerimi tabii yüzeysel.

Sundepil bildiğim kadarıyla 49 liraya satılıyor. Aynı işi gören Delikada diye bir marka var. 9 liraya satılıyor. Google'da ararsanız satan yerleri görebilirsiniz ki ben TV Shop'u tavsiye ediyorum. En azından ürünü denemek istediğinizde daha az para vererek sahip olursunuz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Sundepil bana hediye olarak geldi. Kullandığım için tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Tüyleri kökünden almıyor. Jilet gibi yüzeysel alıyor. Fazla bastırırsanız tahriş edip yanma hissi oluşturabiliyor. Tek güzel tarafı acil durumlarda işe yarıyor olması. Mesela tatile gittiğimde tüylerim hemen uzamıştı. Yanımda epilatör ya da jilet yoktu. Tesadüf ki sundepil i almışım. Oturduğum yerde kolayca aldım tüylerimi tabii yüzeysel.

Sundepil bildiğim kadarıyla 49 liraya satılıyor. Aynı işi gören Delicada diye bir marka var. 9 liraya satılıyor. Google'da ararsanız satan yerleri görebilirsiniz ki ben TV Shop'u tavsiye ediyorum. En azından ürünü denemek istediğinizde daha az para vererek sahip olursunuz.

verdiğin bilgiler için teşekkürler..
dediğin markayı araştıracağım.çook sağol a.s.

dediğin markayı araştırdım googleden ama hiç birşey bulamadım :(
tv shopa da baktım oarada da öyle bir şey satılmıyor.
yardımcı olursanız sevinirim.

netertuacım,

Ürün ismini yanlış yazmışım. Delikada olacakmış. TVshop da buldum, hala 9.90 liraya satılıyor.

Google'a tvshop delikada yazarsan bulabilirsin. Linkini ekleyemedim buraya.

Back