Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sitede şu açıklama var
Pedin kristalle kaplý yüzeyi ve dönme hareketi sayesinde tüy hafifce kökten cekilerek alinirken, cilt de peeling isleminden sonra daha yumusak ve normalden daha acik renkli olur.
neden kökten aldığını yazmışlar o zaman
Bir ay önce aldım, ilk kullanımdan sonra ben de hayal kırıklığına uğradım. Hemen aldığım sitedeki telefonu aradım. Oradan bana tarif ettikleri şekilde kullandım. İlk hafta 2-3 günde bir bölgedeki tüm tüyler alınana kadar kullandım. İlk hafta sonunda bacaklarım hiç olmadığı gibi pürüzsüzdü. Kollarımda da denedim. Bunca yıl yok sarartıcam yok saklıycam diye boşuna uğraşmışım. Kollarıma dokunmak çok hoşuma gidiyor. Artık ilk haftalardaki kadar sık da kullanmıyorum. Galiba gerçekten azaltıyor çünkü bacağımın her yerinde eskisi kadar tüy kökü görmüyorum. Şimdi sıra yüzümde. Güzellik salonunda o kadar para vermiştim peeling için ama sanırım Sundepil o işi de bedavaya yapıcak :)) Bir kullanımda vazgeçmeyin.
Selam arkadaşlar ben yeni katıldım siteye.Bu ürünü geçen hafta aldım internetten.Kökünden almıyor bildiğiniz jilet gibi, Allahtan sadece kolumun bir bölümünde denemiştim.Kullandıkça kılların zayıflayacağını yazıyor ama kökünden almayan bir ürün bunu nasıl yapabilir ??
Acil durumlar için iyi olabilir ama ben jilet gibi çıkaran bir ürün kullanmak istemiyorum o yüzden geri iade etmek istiyorum.
Arkadaşlar,
Sundepil bana hediye olarak geldi. Kullandığım için tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Tüyleri kökünden almıyor. Jilet gibi yüzeysel alıyor. Fazla bastırırsanız tahriş edip yanma hissi oluşturabiliyor. Tek güzel tarafı acil durumlarda işe yarıyor olması. Mesela tatile gittiğimde tüylerim hemen uzamıştı. Yanımda epilatör ya da jilet yoktu. Tesadüf ki sundepil i almışım. Oturduğum yerde kolayca aldım tüylerimi tabii yüzeysel.
Sundepil bildiğim kadarıyla 49 liraya satılıyor. Aynı işi gören Delicada diye bir marka var. 9 liraya satılıyor. Google'da ararsanız satan yerleri görebilirsiniz ki ben TV Shop'u tavsiye ediyorum. En azından ürünü denemek istediğinizde daha az para vererek sahip olursunuz.