• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sundepil Kullanan var mı ?

arkadaşlar bende hamam otu yağının siparişini verdim bekliyorum çok iyi etkisi var diyorlar deneyip size aktarırım

Hamam otu yağını bilmem ama hamam otu tozu kullanmıştım bir ara.
Çok pis kokuyordu ve tüy dökücü krem gibi etki etti.
Kökten almadı yani.
Yağı farklı olabilir belki.
Kökten hallederse eğer mutlaka yazın. (:

sabim 184 sağlık hattını aradım şikayetimi bildirdim gerekli işlemleri yapacaklar lütfen siz de harekete geçin!! Üstüme düşen görevi yaptım içim rahatt...

sahtesi nasıl anlaşılıyormuşki,sen nerden aldın sundepil değilmi markası,nasıl anladın sahte olduğunu,bide denedinmi işe yaramıyomuydu:31:

Ben Yeşilköy pazarından on liraya aldım :) hoşuma gitti şimdilik memnunum bir tahris kizartma vs gibi sonuc vermedi

bende en son mj yazdığım gün almıştım pinigodan,3.90tl'ye bende sıkıntı yaşamadım çokta memnun kaldım,bir sefer kullandım epilasyondan sonra azcık tüyler uzayınca denedim,pürüzsüz yumuşacık yaptı ölü derileri temizledi,asıl amacım peeling yapmasıydı zaten öylede oldu,,sonra 2-3gün sonra jiletten sonraki gibi tüyler çıkmaya başlayınca tekrar epilasyon yaptım,dedimya kökten almıyo tüyleri peeling etkisi süper diye aldım çokta memnunum:16::16:

lazer öncesi genitalimi ve popo aramı jiletle almak istemiyorum bununla asam sıkıntı olurmu. yavaş yaparım tahriş olmasın diye. Bu şekil kullannan var mı? acil fikirlerinizi bekliyorum .

lazer öncesi genitalimi ve popo aramı jiletle almak istemiyorum bununla asam sıkıntı olurmu. yavaş yaparım tahriş olmasın diye. Bu şekil kullannan var mı? acil fikirlerinizi bekliyorum .

hiç tavsiye etmem canım,ben bacağımda ve kolumda denemiştim hatta bıyıklarımıda yapmıştımda canım çok yandı tahriş oldu nerden yaptıysam:5:,bide sen en hassas yerlerde deniycem diyosun sakın haaa,duramazsın acısından:50:

hiç tavsiye etmem canım,ben bacağımda ve kolumda denemiştim hatta bıyıklarımıda yapmıştımda canım çok yandı tahriş oldu nerden yaptıysam:5:,bide sen en hassas yerlerde deniycem diyosun sakın haaa,duramazsın acısından:50:
sağol canım. denemesem daha iyi. lazer öncesi olmaz zaten. popo arsına jilet sürmek istemiyorumda alternatif olarak bunu düşünmüştüm. sanırım epilatörün traş başlığı en mantıklısı..

Back