• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sundepil Kullanan var mı ?

netertuacım,

Ürün ismini yanlış yazmışım. Delikada olacakmış. TVshop da buldum, hala 9.90 liraya satılıyor.

Google'a tvshop delikada yazarsan bulabilirsin. Linkini ekleyemedim buraya.

teşekkür ederim arkadaşım.a.s.
şimdi buldum.inceleyeceğim
.

merhaba. sundepil ürününü kesinlikle tavsiye etmiyorum.zımpara gibi bir ürün.jilet gibi alıyor.pürüzsüz bir şekilde almıyor ve tahriş ediyor.paranız boşa gitmesin

Sitesinde inceledim de bana da zımparaya benziyormuş gibi geldi sürtünme yoluyla yüzeysel olarak tüyleri alıyor yani tüy dökücülerden, jiletle almadan farkı yok, alındıkça tüyleri azaltır denmesi de bence son derece tüketiciyi yanıltıcı bir ifade, nerde görülmüş yüzeysel alınan tüylerin zayıfladığı, kesinlikle para tuzağı 1 adet 49 tl 3 tane sipariş verin kargo parası vermeyin falan, kanmayın arkadaşlar mirmirmirmir

bende almak gafletinde bulundum. rezalet. bir defa kılları alabilmek için uğraşıyosun kolun ağrıyo, aldıgın yer 2 gün sonra diken diken çıkıyo. tam bir rezalet. 54 tl boşuna verdim elimde patladı.

arkadaşlar yorumları okurken gözüme çarpan yorum yapan üyelerin nedense mesaj sayıları oldu sadece bu konuya yorum yapmışlar ve bazıları 2008 den üye bana reklam gibi geldi zaten olumsuz cevaplar çok ağdadan şaşmayayım ben en iyisi

Maalesef sundepili aldıktan sonra okudum bu mesajları. 60 milyona jilet almış gibi oldum.

Bildiğiniz tüy zımparası, törpü gibi bi şey ve kesinlikle kökten almıyor. Hatta ısrarla köke ulaşmaya çalışırsanız, günlerce yanık sızısıyla inleyen bir kızarıklığın sahibi oluyorsunuz. 2-3 gün sonrasında da tüyler diken diken çıkıveriyor. Almayın derim.

Nasıl da yalan söyleyebiliyorlar ya! Kökten alıyormuş! Resmen dolandırıcılık bu! Kanmayın derim.

ben yeni kullanmaya basladım ılk olarak gobektekı kısa tuylerde denedım olumlu sonuc alınca bacagımı da aldım ama bıkıni bolgesınde kullanımında zorlandım alamadım

hem olumlu hem olumsuz yorumlar var çok kararsız kaldım :((((

aynen. ama olumsuzların çoğu ya hiç kullanmamış ya da bir kere kullanmış. olumlular da hiç azaldığını yazmamış. aldık kullandık diyenler 6-7 kes kullandıktan sonra tüyler azalıyo deniyor ya doğru mu söleselerya lütfen... ya azalmasın da aynı kalsa da olur. en azında acil durumlarda huzur içinde kullanabiliriz. ama jilet etkisi yapıyorsa acil durumlarda pantolon giyerim daha ii :P

arkadaşlar siparişini vermiştim üç gün önce elime ulaştı, ancak memnun değilim, bir kere kökten almıyor, kullandığımın ikinci günü tüyler yine görünmeye başladı, azaltıp azaltmadığını bilmiyorum denemek lazım ama ben yine eski yöntemlere döneceğim. Bacağımda denedim ilk olarak, kullanırken gerçekten de peeling yapıyor, yani ölü deriler toz gibi uçuşuyor ama, sonrasında bacağıma un serpilmiş gibi bir görüntü oluştu, yıkayınca düzelir dedim, kullanma talimatına uyarak tüy alma işleminden sonraki bir saat su dahi değdirmedim, sonra yıkadım ama değişiklik olmadı, iki gündür bacaklarım bembeyaz toza bulanmış gibi geziyorum. Sonrasında kollarımda denedim, aynı sonuçlar yine.. İkincisi, bikini bölgesinde ve koltuk altında kullanıma uygun olduğu söyleniyordu ama koltuk altıma uyguladığımda kesinlikle faydası olmadı, üstelik canım çok acıdı, bikini bölgesinde denemeyi geçtim, koltuk altını bile almamın imkanı yoktu, daha fazla devam edemedim, acelem vardı, bildiğim yöntemle aldım tekrar, ama hala sol koltukaltım pişmiş vaziyette, canımın acısından kolumu oynatamıyorum. Ürünü kendi sitesinden sipariş etmiştim, almayı düşünen varsa, paranıza yazık diyorum, jilet vurun daha iyi...

benim arkadaşlarım kullandı piyasada sun depil birde smooth away diye düy dökücü var ikiside birebir 2000cw lik zımpara kağıdıdır.::::::::::::::) eğer arkadaşlarınızda varsa karşılaştırın görüceksiniz zımparada tüy dökme işine yarıoo ama dikkat edin 2000 cwlik zımpara kağıdı idiğerlerinden alıp cildinizi tahriş etmeyin piyasa 42-50 tl olan ürün nalburlarda 5 tlye satılıyoo çok güldüm arkadaşlarım zımparayı görünce şok oldular boşuna böyle şeylere para vermeyin herşeyi bildiğiniz gibi ağda,epi.gibi ürünler kullanmaya devam edin yoksa böylee çoookkkk paranız gider.

benim arkadaşlarım kullandı piyasada sun depil birde smooth away diye düy dökücü var ikiside birebir 2000cw lik zımpara kağıdıdır.::::::::::::::) eğer arkadaşlarınızda varsa karşılaştırın görüceksiniz zımparada tüy dökme işine yarıoo ama dikkat edin 2000 cwlik zımpara kağıdı idiğerlerinden alıp cildinizi tahriş etmeyin piyasa 42-50 tl olan ürün nalburlarda 5 tlye satılıyoo çok güldüm arkadaşlarım zımparayı görünce şok oldular boşuna böyle şeylere para vermeyin herşeyi bildiğiniz gibi ağda,epi.gibi ürünler kullanmaya devam edin yoksa böylee çoookkkk paranız gider..................................................

kızlar sundepille smooth away aynı mı acaba sundepil 49 tl smooth away 42 tl size hangisi daha iyidir kullanan vermı smooth awayı

arkadaşlar tavsiye etmiyorum dun akşam geldi hemen yaptım şimdi dıken dıken cıktılar zımpara kağıdı alın daha iyi en azından ucuz isteyene bendekileri yollim iğrenç ya para tuzağı

ayy sormayın kızlar bende bugün sipariş verdim yorumları okuyaym dedm şimdi bi baktm moralim bozuldu :( keşke almasaydmmmm ühühüühüüh

arkadaşlar bende sundepil alıp mağdur olanlardanım.malesef buradaki yorumları sonra okuma fırsatım oldu.sipariş verdim.2 kutu göndermişlerdi.ama ben 1 kutu istemiştim.sonra içlerine baktığımda 3 adet büyük ped,3 tane küçük ped bide ped tutucuların üzerinde 1 tane vardı.bende herhalde kampanyada olduğu için 2 kutu gönderdiler zannettim.ama faturayada baktım 72 tl olarak fatura kesmişler. ben 38 tl ve 12 taksit olarak aldığımı düşünüyordum internetten.bugün hesabımı kontrol ederken 72 tl tek çekim yapıldığını gördüm.direk firmayı aradım.adam neden geldiğinde aramadınız dedi.bende anlattım.faturayıda görünce herhalde stoktan böyle çıkmaları gerek diye düşündüm.adama taksitli yaptığımı söyledim.satıcı mümkün değil diyor 12 taksit olması bende sitelerinde öyle yazdığını söyledim.sizede yazıyı gönderiyorum.
Bütün Kredi Kartlarına peşin fiyatına 12 taksit yapabilirsiniz. Taksitli alışverişlerde kargo ücreti veya vade farkı alınmaz. Sistemimiz 256 Bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır. Bu sistem banka ile irtibat kurulduğu anda devreye girmektedir bu sayfa üzerinde gözükmez.
neyse birini iade edicem.tabi kargo parası falan bide uğraşırsam al başına işi.ürüne gelince tek kelimeyle iğrenç.sakın almayın.sitede yazanın hepsi palavra.tamamen yalan söylüyorlar.ben aldım çok pişman oldum.jiletten bir farkı yok.2 gün içinde çıkıyor tüyler.bildiğiniz zımpara kağıdı.:1no2::kızgın:

ııı ııııııh:umursamaz:
arkadaşlar, ben de kullandım; denemeye değmez!!
Aynen zımpara gibi oluyor 1 günde; bir de ben nişanlıyım, utandım koluma falan dokunmasından:kedi:
çok aceleyse işiniz Veet'in şu elle ısıtılan bantları var; valla cırt cırt 5 dakkada alıyo. Tuvalete diye giriyorum kimse uyanmıyo o kadarhihoyyyt

Ben de bugün sipariş verdim ama buradaki yorumları okuyunca içim karardı.
Pazartesi gelecek, kullanayım da yorum yaparım.
Pofff......

ben yeni kullanmaya basladım ılk olarak gobektekı kısa tuylerde denedım olumlu sonuc alınca bacagımı da aldım ama bıkıni bolgesınde kullanımında zorlandım alamadım

göbek bölgesindeki tüylerm çok çabuk çıkıo epilatör kullanmama rağmen ve pürüzsüz olmuo.sanırım benm gibiler için ii olablr çünkü epilatör kıllar küçükken pek ii almıoo.

arkadaslar ben bu urune bi kac aydir bakiyorum karar verememistim alip almama konusunda.. Cunku tuyleri kokunden aldigini sanmiyorum, hem o ne kadar para 49tl verilirmi.. Bence para tuzagi burda fiyati yani hollandada 5 euro oda hemen hemen 10tl ye geliyor.. Bence paraniza yazik etmeyin

:sm_confused:arkadaşlar paranıza yazık kadırıyorlar herkesi sundepil ve smootawy bunların hepsi 2000 cwlik bildiğniz zımpara kağıdıdır.ve zımpara kağıdı normalde asla cilde vücuda sürülmemelidir herpsi kadırmaca alanlar 2000 cwlik zımpara kağıdıyla karşılaştırırlarsa göreceklerdir.birebir aynı en fazla 1 tl olan zımpara kağıdını ağrısız epilasyon diye 45 tl civarında fiyatına satıyolar her görüdüğünüz inanmayın arkadaşlar :1no2

Back