netertuacım,
Ürün ismini yanlış yazmışım. Delikada olacakmış. TVshop da buldum, hala 9.90 liraya satılıyor.
Google'a tvshop delikada yazarsan bulabilirsin. Linkini ekleyemedim buraya.
teşekkür ederim arkadaşım.a.s.
şimdi buldum.inceleyeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
netertuacım,
Ürün ismini yanlış yazmışım. Delikada olacakmış. TVshop da buldum, hala 9.90 liraya satılıyor.
Google'a tvshop delikada yazarsan bulabilirsin. Linkini ekleyemedim buraya.
merhaba. sundepil ürününü kesinlikle tavsiye etmiyorum.zımpara gibi bir ürün.jilet gibi alıyor.pürüzsüz bir şekilde almıyor ve tahriş ediyor.paranız boşa gitmesin
hem olumlu hem olumsuz yorumlar var çok kararsız kaldım (((
benim arkadaşlarım kullandı piyasada sun depil birde smooth away diye düy dökücü var ikiside birebir 2000cw lik zımpara kağıdıdır.::::::::::::::) eğer arkadaşlarınızda varsa karşılaştırın görüceksiniz zımparada tüy dökme işine yarıoo ama dikkat edin 2000 cwlik zımpara kağıdı idiğerlerinden alıp cildinizi tahriş etmeyin piyasa 42-50 tl olan ürün nalburlarda 5 tlye satılıyoo çok güldüm arkadaşlarım zımparayı görünce şok oldular boşuna böyle şeylere para vermeyin herşeyi bildiğiniz gibi ağda,epi.gibi ürünler kullanmaya devam edin yoksa böylee çoookkkk paranız gider..................................................
ben yeni kullanmaya basladım ılk olarak gobektekı kısa tuylerde denedım olumlu sonuc alınca bacagımı da aldım ama bıkıni bolgesınde kullanımında zorlandım alamadım