• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sundepil Kullanan var mı ?

merhaba şekerler :) evet gerçekten ürün ile ilgili hemen hemen hiçbir yorum yok.bence nedeni daha piyasada yeni olması olmalı..baktım baktım ve bitek neredeyse ben yorum yapmışım koskocaman google amcada :D bir arkadaş demişki jilet kullanmakdan iyidir..kesinlikle öyle.benim önerilerime dikkat ederseniz ne kadar rahat bir ürün olduğunu göreceksiniz.cildiniz alıştımıda hiçbir sorun kalmayacağına inanıyorum en azından..evet ürün yüzeysel temizliyor.kıl köküne müdahale etmiyor..dermotolojik testlerden geçtiğine dair sertifikası var.kullanma kılavuzu türkçesi ve yabancı dillerdede mevcut.ce sertifikası var.duyun benii okadar reklamınızı yaptım artık reklamlarınızda beni oynatırsınız :D:D kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

merhaba şekerler :) evet gerçekten ürün ile ilgili hemen hemen hiçbir yorum yok.bence nedeni daha piyasada yeni olması olmalı..baktım baktım ve bitek neredeyse ben yorum yapmışım koskocaman google amcada :D bir arkadaş demişki jilet kullanmakdan iyidir..kesinlikle öyle.benim önerilerime dikkat ederseniz ne kadar rahat bir ürün olduğunu göreceksiniz.cildiniz alıştımıda hiçbir sorun kalmayacağına inanıyorum en azından..evet ürün yüzeysel temizliyor.kıl köküne müdahale etmiyor..dermotolojik testlerden geçtiğine dair sertifikası var.kullanma kılavuzu türkçesi ve yabancı dillerdede mevcut.ce sertifikası var.duyun benii okadar reklamınızı yaptım artık reklamlarınızda beni oynatırsınız :D:D kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Yok kız ne yenisi benim kız arkadaşım shopping tvde çalışırken vardı bu ürün taaa 5 sene evvel belki adı değişmiştir...Hakikatten yani bu kadar bilgi verdin bence sana maaş bağlasınlar hayatım, bedava olmaz bu iş opuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar ben de biraz önce sipariş verdim KK nın yönlendirdiği siteden 1 gün içinde teslimat yapılırmış ama ne zaman gelir bilmiyorum fisfisfis umarım biran önce gelir kullanıp sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum:Saruboceq:

satıcıya maille sordum yüzeysel olduğunu ve kendisinde 4 gün etkili olduğunu söyledi.

Zaten jilet gibi bişey kıl köküne müdahale etmiyor.Benim tercih etme sebebim kullanımın pratik oluşu ve cilde zarar vermeden uygulanıyor olması bir de peeling yapar gibi ölü deriyi de temizleyebilmesi :) siparişi verdikten 1 saat kadar sonra aradılar teyid etmek için 2 gün içinde elinizde olur dediler bekliyorum sabırsızlıkla ama merak ettiğim bi konu var kullanımına devam ettikçe tüylerde azalma yaptığı doğru mu acaba :uhm: pek inanasım gelmiyor bilgisi olan var mı?

Köklere müdahale etmediği için mantık olarak mümkün değil ama bazen en mantıksız şeylerden işe yarar bir sonuç çıkabiliyor...

Selam kızlar gittigidiyordan almayı düşünütken az mnce okuduğum bir mesaj üzerine kendi sitesine telefon ettim. Eskişehirde olduğumu söylediğimde 2 gün içinde elimde olacağını söylediler. bakalım merakla bekliyorum. Elden ödeyeceğimden içim rahat şu an. Ek kartımdaki o ödemeyi nasıl açıklayacağımı düşünüyordum babama. Çok değil belki ama 4 yıl önce epilatöre iyi para ödetmiştim çünkü:)) :icecream:

selam kızlar
bugün geldi benim sundepil.
gercekten hoş bir ürün.benim tüyleri almam biraz uzun sürdü ama kesinlikle jiletle kıyas edilmez bence çünkü yumuşacık oluyor vücut...

selam arkadaşlar..bende sundepili gg den tavsiye üzerine aldım,uzun uzun anlattılar ve de çok yardımcı oldular,ikna olup ben de satın aldım,bugün geldi kullandım ve de hemen girip sonucu sizlerle paylaşmak istedim.jilet tarzı olduğu söyleniyor ama bence çok daha etkili,ve görünüm açısından da daha pürüzsüz gibi geldi ayrıca çok da pratik.memnun kaldım açıkcası... tavsiyen için teşekkürler fotojenixxx :)

bu ayın 9'. undan beri kimse bişey yazmadığına göre buda fos çıktı galiba kızlar...
kullananların yorumlarını bekliyoruz
-ilk aldıktan sonra tüyler ne zaman çıkmaya başladı?
-ikinci kez çıkan tüylerinizde gerçekten azalma var mı?

bence bu iki soruya vereceğiniz cevaba bağlı herşey..

mesela ilk kullanan fotojenixxx yorum yazabilirsin?bu 2 soruyu cevaplayabilirsin. bekliyoruzzzzzzzz.....................

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta cuma günü sundepil elime ulaştı
Büyük bir heyecanla aldım kullandım ama açıkçası çok memnun kaldığımı söylenemez. Tamam yumuşacık yaptı belki ama çok uğraştım yarısında aldım epilatörü elime 5 dakikada işimi bitirdim. Yalnız koltuk altlarımı acı hissetmeden almam memnun kaldığım tek şey. Bır daha deniyeceğim ondan sonra kesin yorumumu yağacağım ama şimdilik olumsuzum ürünüme karşı. Hoşçakalın

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta cuma günü sundepil elime ulaştı
Büyük bir heyecanla aldım kullandım ama açıkçası çok memnun kaldığımı söylenemez. Tamam yumuşacık yaptı belki ama çok uğraştım yarısında aldım epilatörü elime 5 dakikada işimi bitirdim. Yalnız koltuk altlarımı acı hissetmeden almam memnun kaldığım tek şey. Bır daha deniyeceğim ondan sonra kesin yorumumu yağacağım ama şimdilik olumsuzum ürünüme karşı. Hoşçakalın

canım yaa... bari sen yaz sonuçlarını. kimse yazmıyor.firma üyesi o0lduklarını düşünmeye başladım. !!!
niye yarıda epilatörle aldın. almadı mı? ne oldu?

özellikle benim şu üstte yazdığım 2 sorunun cevabını senden bekliycem güzelim. ve sana inanıp alıp almamaya karar verecem.bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm.hoşçakal..

ahmelege adlı arkadaşım merhaba..öncelikle sözlerine inanki çok üzüldüm..firma sahibi olsaydım yada reklamını yapıyor olsaydım inanki daha canla başla uğraşır daha güzel çok çok olumlu yorumlar yapardım..ama sadece yaz tatili iznimi kullanmıştım :( dolayısı ile nete giremedim..ki girsemde ürünle ilgili tüm açıklamaları yorumları başlatan kişi benim sanırım.buda önce satın alıp kullanan birisi olarak siz arkadaşlarıma faydalı olmakdı.çünkü bu forumda bu konu başlığına baktınmı bilmiyorum ama açan arkadaş sundepil kullanan varmı die sormuştu bende haklı olarak yorum yaptım sadece ..aynen seninde yorum gibi. ben kişisel olarak nasıl kullanaımı olduğu konusunda bir eğitimci gözüyle en ince ayrıntısına kadar yazdım.olası çıkabilecek sorulara bile önceden cevap vererek hemde ..tekrar ediyorum kısa tüylerde ve kupkuru olmak şartı ile gerçekten ciddi anlamda işe yarıyor.şunu unutmayınki sonuç olarak herkesin ten yapısı ,kıl,tüy kökü yapısı ve sertliği farklıdır.fabrikasyon değilizki bizler,dimi canlarım :) siz önerilerime kulak verin ve memnun kalmazsanız yazın ki diğer arkadaşlarda açıklama bulsunlar kendileri karar versin...koltuk altında işe yaramıyorsa nemli olmasındandır..sende kullanmayıverirsin olur biter.bukadar zor olmasa gerek bence :) şimdilik herkese selamlar.güzel tatiller :sm_cool:

bu ayın 9'. undan beri kimse bişey yazmadığına göre buda fos çıktı galiba kızlar...

mesela ilk kullanan fotojenixxx yorum yazabilirsin?bu 2 soruyu cevaplayabilirsin. bekliyoruzzzzzzzz.....................

MerhaMesajını gördükten sonra ikinci kez kullanmaya kara verdim ve bacaklarımdaki yeni çıkmış tüylerde iyi sonuç aldım. Uzun tüyleri almıyor bende. Bir de oldukça gergin olması gerekiyor pedi sürdüğün yerin. İki gün sonra benim tüylerim çıkmaya başladı ama bunu elimi sürdüğümde farkediyorum sadece. İkinci kullanışımda ilkine göre iyi sonuç almam acaba cildim zamanla ürüne alışacak mı dedirtti bana.Zamanla azalacağını sanmıyorum ama acil durumlar için elimin altında olması güzel. Bu sefer epilatöre ihtiyaç duymadım ve 10 dakikadan kısa sürede aldım tüylerimive gerek yumuşal-klığı gerekse rengin açıklığı diğer kullananlardaki gibi, buna emin olabilirsin.Yazılanlar doğru fakat ajda yada epilatörle 15 20 gün rahatça gezebiliyorsun. Bunları gözününde bulundur ve kara ver alıp almayacağınakaydirigubbakcemile2

ürün Türkiyede meşhur olmadan önce almıştım.. Nasıl kullanılacağını bilmediğim için kenarda duruyordu.. geçenlerde reklamını görünce öğrendim kullanımını,ona göre kullanınca gayet iyi.süprizzzzz Ama öncesindeki kullanım hatam yüzünden cildim mahvolmuştu.. kese niyetine bastırarak kullanınca hem çok kızardı hem de sonrasında kabuk bağladı :sinifsinif:
benim aldığım ürün gerçekten çok çok uyguna gelmişti bana,şimdi baya pahalı. Acaba benimki çin malı falan mı bilemedim. Gerçi doğru kullanınca etkisi güzel ama tek sorun,bazen yıkamak gerekiyor ya.. benim pedlerin yapışkanlığı gidiyor bikaç yıkamadan sonra.. Sizde de öyle oluyor mu? ayrıca bir pedi tüm bacak için yaklaşık 5-6 kere kullanabiliyorum.
ucuz etin yahinisi bu mu oluyor:kedi:,yoksa orjinali de öylemi merak ettim..:ecrin_bebek:

Selam arkadaşlar ben yeni katıldım siteye.Bu ürünü geçen hafta aldım internetten.Kökünden almıyor bildiğiniz jilet gibi, Allahtan sadece kolumun bir bölümünde denemiştim.Kullandıkça kılların zayıflayacağını yazıyor ama kökünden almayan bir ürün bunu nasıl yapabilir ??
Acil durumlar için iyi olabilir ama ben jilet gibi çıkaran bir ürün kullanmak istemiyorum o yüzden geri iade etmek istiyorum.

İlk aldıktan sonra ertesi gün çıkmaya başladı.azalma olması da imkansız.
kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar :1no2:

Back