Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba şekerler :) evet gerçekten ürün ile ilgili hemen hemen hiçbir yorum yok.bence nedeni daha piyasada yeni olması olmalı..baktım baktım ve bitek neredeyse ben yorum yapmışım koskocaman google amcada bir arkadaş demişki jilet kullanmakdan iyidir..kesinlikle öyle.benim önerilerime dikkat ederseniz ne kadar rahat bir ürün olduğunu göreceksiniz.cildiniz alıştımıda hiçbir sorun kalmayacağına inanıyorum en azından..evet ürün yüzeysel temizliyor.kıl köküne müdahale etmiyor..dermotolojik testlerden geçtiğine dair sertifikası var.kullanma kılavuzu türkçesi ve yabancı dillerdede mevcut.ce sertifikası var.duyun benii okadar reklamınızı yaptım artık reklamlarınızda beni oynatırsınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta cuma günü sundepil elime ulaştı
Büyük bir heyecanla aldım kullandım ama açıkçası çok memnun kaldığımı söylenemez. Tamam yumuşacık yaptı belki ama çok uğraştım yarısında aldım epilatörü elime 5 dakikada işimi bitirdim. Yalnız koltuk altlarımı acı hissetmeden almam memnun kaldığım tek şey. Bır daha deniyeceğim ondan sonra kesin yorumumu yağacağım ama şimdilik olumsuzum ürünüme karşı. Hoşçakalın
bu ayın 9'. undan beri kimse bişey yazmadığına göre buda fos çıktı galiba kızlar...
kullananların yorumlarını bekliyoruz
-ilk aldıktan sonra tüyler ne zaman çıkmaya başladı?
-ikinci kez çıkan tüylerinizde gerçekten azalma var mı?
bence bu iki soruya vereceğiniz cevaba bağlı herşey..
mesela ilk kullanan fotojenixxx yorum yazabilirsin?bu 2 soruyu cevaplayabilirsin. bekliyoruzzzzzzzz.....................
bu ayın 9'. undan beri kimse bişey yazmadığına göre buda fos çıktı galiba kızlar...
kullananların yorumlarını bekliyoruz
-ilk aldıktan sonra tüyler ne zaman çıkmaya başladı?
-ikinci kez çıkan tüylerinizde gerçekten azalma var mı?
bence bu iki soruya vereceğiniz cevaba bağlı herşey..
mesela ilk kullanan fotojenixxx yorum yazabilirsin?bu 2 soruyu cevaplayabilirsin. bekliyoruzzzzzzzz.....................