Hahahahhs ya harikasın çok güldüm buna
Yaşayamamak zaten bizim ilişkimizde de bu açıdan büyük sıkıntılara yol açtı. Yani bu durum bizim için de normal değil tabi ki. Sadece şundan bahsediyorum, çok ağır bir dönemden geçtim. Annemle babamın evliliği de, arkadaşlarımınki de yani normal olan tüm evlilikler sizinki gibidir zaten muhtemel jenerasyon farketmeksizin. Ama ben kolay şeyler yaşamadım, bu hastalık mahvetti beni. Ve kendimi bildim bileli hep çok düşünen, çok çalışan, çok mükemmeliyetçi bir çocuk oldum. Hani normal ailelerde anne ve baba çocuğu düşünür ya, ben çocukken bile anne ve babamı düşünür yanlış yaptıkları yerlerde onları uyarır, onları üzecekler diye korkardım. Bizimkiler fazla iyi niyetlidir, ikisi de kendi ailelerinde hep sömürülen insanlardır. Kısacası ömrüm düşünmekle geçti. Anneyi babayı, üniversite, sınav, iş stresi, akademik kariyeri vs daha burada anlatamadığım pek çok şeyi. Yani bu stres seviyesiyle alakalı olabilir bu diye düşünüyorum aseksüellikten ziyade. Ve öyle olsa hep böyle olmaz mıydım, yani ben hep stresliydim evet ama stresim son yıllarda arttıkça bu kadar uzaklaştım bu duygulardan. 20 Li yaşlarımın başlarında bu yoktu.