• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sundepil Kullanan var mı ?

bence kola bacağa kullanmayın ama benim gibi bel yada göbek bölgesindeki tüylerden şikayetçi olanlar kullanabilir ben 1 senedir var yanımda kullanıyorum.
1.si tüyler eskisinden daha ince çıkıyor bu kesin
2. si kullanımı çok kolay.

arkadaşlar iyi ki varsınız,ilk yorumlara bakınca hemen almak istiyor insan,zamanla kullanıcı yorumları değişebiliyor tabi bizimde fikrimiz...

Merhaba bayanlar şu anda gitti gidiyorda bu ürün var normal fiyatı 49 tl indirimdeymiş 5.90 tlye satıyorlar. Yorumlarınızı okudum fakat bu kadar ucuza düşünce ne yapsam bilemedim. Satıcı da yeniymiş hiç ürün satmamış yorumları da yok o yüzden size bidanışayım dedim. Günlük indirimde bugün bitiyor yardımcı olurmusunuz?

canım ben sundepil değil ama silsew in sewepil kullanıyorum eline geçirip dairesel hareketler yaparak kullanıyorsun silsew hiç duydunmu bilmiyorum ama hem bunun fiyatı sundepil daha uygun ben indirimden 5 aldım ama şimdi 20 oldu amacım tabiki reklam yapmak değil ama ben 1 sefer kullandım ve ilk seferde yarı yarıya azaldı 1 kullanımda yarısı gitti yarısıda çok inceldi silsew sewepili kullanmanı öneririm ayrıntı için bana özel msj atabilirsin

1 .5 ay oldu yarısı çok küçük çıktı yarısıda daha hiç çıkmadı hem bunun fiyatı daha uygun silsew sewepilini almanı öneririm

Ya bilmiyorum cilt bu şakaya gelmez ben özel bölge için istiyorum aslında bacaklarımı koltuklaltımı epilatörle hallediyorum ama özel bölge çok fenaaa :/

Tatlım ben de tam bundan bahsediyordum satıcı hiç satış yapmamış onay msjı da yok korsanları da varmış bunların cok ucuz geldiği için danışmak istedim öffff stres oldum param olsa da epilasyon yaptırsam bir daha gelmese şu istenmeyen yüzsüz tüyler!:82:

canım işte gitti gidiyor aracılığıyla satıyorlar :) ben gitti gidiyordan aldım biraz önce alsam mı almasam mı derken bi baktım almış cancağızım :d

ya canım jiletten iyi diyorlar.önce jilet kullandığın yerlere uygula bak bakalım çıkarken bir farkı oluyor mu.hem bizi de bilgilendirirsin.ben de gelince öyle yapacam.ne yapalım artık herşey daha kılsız bir vücut için.ne çıkarsa bahtımıza artık:64:

ya canım jiletten iyi diyorlar.önce jilet kullandığın yerlere uygula bak bakalım çıkarken bir farkı oluyor mu.hem bizi de bilgilendirirsin.ben de gelince öyle yapacam.ne yapalım artık herşey daha kılsız bir vücut için.ne çıkarsa bahtımıza artık:64:

Ben sırf merakımdan bu foruma ilk mesajlarımı yazdıktan sonra ebaydan alıp denemiştim...Jiletten daha yumuşak yaptığı kesin ama çıkma hızı aynı...Peeling özelliği iyi, sadece çok bastırmayın yeter yoksa kıpkırmızı yapıyor...

Kullanılabilir mi derseniz; pratik olması, jilet gibi kesmemesi ve peeling yapması gibi özellikler açısından iyi...Bunun dışında bir dalgası yok...Bu arada su zımparası yazan arkadaşlar olmuş, evet 2000 lik bir su zımparası aynı işi görüyor nalburdan alın, hem tırnak törpüler hem tüylerden kurtulursunuz:1::1::1:

canım ben sundepil değil ama silsew in sewepil kullanıyorum eline geçirip dairesel hareketler yaparak kullanıyorsun silsew hiç duydunmu bilmiyorum ama hem bunun fiyatı sundepil daha uygun ben indirimden 5 aldım ama şimdi 20 oldu amacım tabiki reklam yapmak değil ama ben 1 sefer kullandım ve ilk seferde yarı yarıya azaldı 1 kullanımda yarısı gitti yarısıda çok inceldi silsew sewepili kullanmanı öneririm ayrıntı için bana özel msj atabilirsin

Peki canım nerden aldın bunu internetten mi ?
jiletle alınınca tekrar daha sert falan cıkar ya bunda oyle bısı var mı? ne akdar surede cıktı bırde?

canım ben bunu silsew den aldım silsew biliomusun internet veya katoloktan satıyo ve benim 1 ayda yarısı çıktı yarısıda daha hiç çıkmadı çıkanlarda çok ince ve küçük hemde 20 lira

Evet aldık bakalım ne cıkcak bahtımıza:66: zımparalayayım kendimi sonuçlarını size en kısa zamanda bildiricem. :66: bıktım valla kıl tüy işinden ağdacıda saatlerce kaldığımı bilirim ya ne bu acı böyle?!!:52::52:

Peki canım nerden aldın bunu internetten mi ?
jiletle alınınca tekrar daha sert falan cıkar ya bunda oyle bısı var mı? ne akdar surede cıktı bırde?

bella tatlım bunu gitti gidiyordan bugün alırsan 5.90 yoksa normalde 40 tlmiş ben şahsen varlığından bugün haberdar oldum bitmemişse bi bak bakalım.

bella tatlım bunu gitti gidiyordan bugün alırsan 5.90 yoksa normalde 40 tlmiş ben şahsen varlığından bugün haberdar oldum bitmemişse bi bak bakalım.

ben acıkcası pek guvenmıyorum ınterneye yanı urunlerın cakmalarını gonderebılıyorlar kendım almayı tercıh ederım yanı :) eczanelerde var mıdır? bıde dedıgım gıbı sonrasında daha kotu cıkmasın ?

ben acıkcası pek guvenmıyorum ınterneye yanı urunlerın cakmalarını gonderebılıyorlar kendım almayı tercıh ederım yanı :) eczanelerde var mıdır? bıde dedıgım gıbı sonrasında daha kotu cıkmasın ?
Sipariş verdim ama hala ulaşmadı elime deneyip yazıcam size bakalım nasıl birşey çıkacak açıkçası ben de endişelenmeye başladım çünkü bir çok çakması çıkmış bunların.

Back