• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel problemlerim var kafam çok karışık lütfen yardım!!

Üst bilinciniz o kadar rasyonel gelişmiş ki libidonuzu yöneten alt bilincinizdeki travmalarin ihtiyaç duyduğu ilişkilerden hayatınız boyunca eskaza uzak durmayı başarmışsınız...

O aşık olduğunuz ve unutulmayan ilk eleman muhtemelen bu travmaları besleyecek tüm paternlere sahip leş bir tipti, yani onunla yaşayabileceğiniz her tür ilişki sizi cinsellikte memnun edecek ama net bir şekilde hayatınızı kaydıracaktı...

Birlikte yaşadığınız eleman ise rasyonel olarak mükemmel ama ciddi bir regresyon terapisi almazsanız bu sefer siz onun hayatını kaydiracaksiniz gibi duruyor. Bu iş böyle. Karar sizin.
Öncelikle psikolojik sorunlarınızı gidermeye odaklanın bence, bir psikoloğa gitmekle ise baslayabilirsiniz. Vajinismusun da tedavisi var fakat sizin oyle oldugunuzu düşünmüyorum seks yapmaya calısıp yapamadınız mı? Nasıl bu tanıyı koydunuz? Hayatınızdaki o mükemmel diye bahsettiginiz kisiyi kaybetmeniz bana göre hayatınızın hatası olur böyle kisiler bir.kere gelir. Geçmişe takılıp kalmışsınız, gecmisten kurtılun.

Back