- Konu Sahibi nesrin6868
-
of ya çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın cnm..çok zor gerçekten..
Bugünde Cuma... Cumamız Mübarek olsun. Şu mübarek günde dualarımız kabul olsun kucaklarımız dolsun inşallah :)
Sağol tatlım ben de çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı buymuş diyorum.Canım demek ki
bi zamanı var ve onu bekliyo bebeklerimiz.
aminnn canım ben bir dua okuyorum okumak isterseniz
amin amin canım da valla şu günde bi bitse başka bişey istemicem bittim artık şu ağrıdan..dualara gelince her akşam herkese dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu diye..
Hangi dua canım paylaşırsan sevinirim.aminnn canım ben bir dua okuyorum okumak isterseniz
Allah razı olsun canım.. İnşallah kabul olur dualarımız.. Başın mı ağrıyodu senin ilaç içtin mi ?
evet tabi ki herşeyin hayırlısı..peki bir sebebi varmıymış kalbinin durmasının yoksa sağlıksız olduğu için mi ? ne bilim kan pıhtılaşması genetik sebepler vs.
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-Duâ. Yani: Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
Doktorum spontan bir düşük olduğunu söyledi,bebek patolojiye gitti herşey normal dendi,pıhtılaşma yada genetik ile ilgili test yaptırmadım.Doktorum ilk gebeliklerde olabilecegini söyledi.
evet cnm başım hemde dün sabahtan beri..bugün daha da şiddetlendi..sabah ilaç içtim ama hiç fayda etmedi
merhaba bayanlar bende aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim evliyim 6 ay önce bir düşük yaptım 3 aydır tekrar deniyoruz ama kızmet bakalım artık.adım fulden 30 yaşındayım insan kaynakları mezunuyum ama evdeyim çalışmıyorum...
merhaba bayanlar bende aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim evliyim 6 ay önce bir düşük yaptım 3 aydır tekrar deniyoruz ama kızmet bakalım artık.adım fulden 30 yaşındayım insan kaynakları mezunuyum ama evdeyim çalışmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?