şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

iştemisin evdemisin bi bilgim yok ama başını sıcak tut canım.. içiyosan Çay kahve fln içme sigarada tabii.. bide yemek ye.. açlıktan flnda ağrıyo olabilir..
baktın hala geçmiyo vur kafanı duvarlara

yok işteyim cnm ama baş ağrısında sıcak iyi gelmiyo diye biliyorum aksine evde olduğum zamanlarda buz koyuyorum ben..çay kahve sigara içmiyorum yemek de yedim yani zorla bişeyler yemeye çalıştım..bu durumda sanırım bi tek kafamı duvara vurma seçeneği kaldı :)))

hoşgeldin canım aramıza

hoşbuldum tşk ederim.düşükten sonra 3 ay korundum ama son 3 aydır bekliyorum.kulandığınız bitki veya farklı yöntemler varmı hamile kalan arkadaşlar bilgilendirebilirlermi acaba

hmm sorun olmaması iyi tabi..genetikle ilgili bir sorun olsaydı patalojide çıkardı zaten..en azından hamile kalabiliyorsun..Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah..tabi bu sefer kucağına almayı da..

Hayırlısı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hayırlı zamanda biz bekleriz yeterki gelsinler.

hoşbuldum tşk ederim.düşükten sonra 3 ay korundum ama son 3 aydır bekliyorum.kulandığınız bitki veya farklı yöntemler varmı hamile kalan arkadaşlar bilgilendirebilirlermi acaba

ben bal tarçın çörek otu yiyorum adetimin 3 günü başlayıp 15 güne kadar.birde adetliyken yeşil çay içiyorum yumurtalara iyi geliyor yanlız nsonra bırakıyorum düşüye sebep oluyor

demekki kafadan kafaya değişiyo :) benimde başım ağrıdığı zaman şapka takıyorum sıcak oluyo ya geçiyo ozamann :)) şimdi de ağrı girdi bak andım yaa :)) aa bide pc'ye çok bakıyosan oda yapıo ağrıyı..

Dua için teşekkürler güzel dua okuyacam.

cnm ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım tedaviye adetin 2.günü başlamıştık ben de o gün bal+tarçın+çörek otu karışımına başladım..gerçekten de yumurtalarımı inanılmaz çoğalttı ve kalitelerini de arttırdı..böylelikle dondurulmuş 12 embriyom daha kaldı..transferden sonra da her gün 1 parça ananas yedim o da tutunmaya yardımcıymış..ve her ikisi de işe yaradı..sen de ilk adetinle çörek otu karışımına başlayıp, yumurtlama gününden itibaren de ananas yiyebilirsin..benim yaptıklarım bunlardı ancak bunları tavsiye edebilirim..

rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn birde bu var canım 2 sinide oku

Salat-ı Tefriciye okumuştum bu ay,bu dualarıda okuyacam inşallah allahım hepimize sağlıklı
sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder bu özlem biter.

Salat-ı Tefriciye okumuştum bu ay,bu dualarıda okuyacam inşallah allahım hepimize sağlıklı
sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder bu özlem biter.

aa evet bak bi de o vardı bende okumuştum yani annemle paylaşmıştık toplamda 1000 kere okunması gerekiyordu..valla ben nasıl hamile kaldım kısaca özeti şu: bal+tarçın+çörek otu / ananas / selat-i tefriciye / her zaman pozitif düşünmek..
gerçi benim kafa sonradan çalıştı yani 3 aşılama ve 1 tüp bebekten sonra yaptım..yani 5.tedavimde uyguladım bunların hepsini ve sonuç şahane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…