- Konu Sahibi nesrin6868
-
iştemisin evdemisin bi bilgim yok ama başını sıcak tut canım.. içiyosan Çay kahve fln içme sigarada tabii.. bide yemek ye.. açlıktan flnda ağrıyo olabilir..
baktın hala geçmiyo vur kafanı duvarlara
merhaba bayanlar bende aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim evliyim 6 ay önce bir düşük yaptım 3 aydır tekrar deniyoruz ama kızmet bakalım artık.adım fulden 30 yaşındayım insan kaynakları mezunuyum ama evdeyim çalışmıyorum...
hmm sorun olmaması iyi tabi..genetikle ilgili bir sorun olsaydı patalojide çıkardı zaten..en azından hamile kalabiliyorsun..Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah..tabi bu sefer kucağına almayı da..
hoşbuldum tşk ederim.düşükten sonra 3 ay korundum ama son 3 aydır bekliyorum.kulandığınız bitki veya farklı yöntemler varmı hamile kalan arkadaşlar bilgilendirebilirlermi acaba
yok işteyim cnm ama baş ağrısında sıcak iyi gelmiyo diye biliyorum aksine evde olduğum zamanlarda buz koyuyorum ben..çay kahve sigara içmiyorum yemek de yedim yani zorla bişeyler yemeye çalıştım..bu durumda sanırım bi tek kafamı duvara vurma seçeneği kaldı :)))
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
hoşbuldum tşk ederim.düşükten sonra 3 ay korundum ama son 3 aydır bekliyorum.kulandığınız bitki veya farklı yöntemler varmı hamile kalan arkadaşlar bilgilendirebilirlermi acaba
merhaba bende geldim aranıza:)
elsin canım eve gidince patatesi dilimle bir tülbentin arasına koy anlına sar iyi gelir
merhaba bende geldim aranıza:)
Dua için teşekkürler güzel dua okuyacam.
Dua için teşekkürler güzel dua okuyacam.
rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn birde bu var canım 2 sinide oku
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.evet canım iyi geliyo benim rahmetli pek yapardı :)))
Salat-ı Tefriciye okumuştum bu ay,bu dualarıda okuyacam inşallah allahım hepimize sağlıklı
sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder bu özlem biter.
kız senin rahmetlinin kafası patatesten gitmiş olmasın sakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?