- Konu Sahibi nesrin6868
-
ahhh nerde canım başka şeye gelince kafa zehir gibiydi bi karısına sahip çıkmadı
evet canım allaha şükür ne kaynanamdan ne kayınbabamdan bu zaman kadar tek kırıcı bir kelime duynmadım.hatta 2 ay önce ağladım yine adet oldum diye kaynanam bana kızdı.biz takmıyoruz sen neden takıyosun olmazsa olmasın kendini hasta edecen diye.biz seni öyle kabullendik allah verecek ben inanaıyorum diye sakinleştirdi
Şükür sonucu güzel olmuş.Ben hiçbirşey yapmadım 1 senede hamile kaldım ama nasip tabiki duanı eksık etmede bızımde senın gıbı sonumuz mutlu vede hayırlı bır sekılde bıtsıın.
torunu oldu ama yuvası dağıldı kaynanın.benim yuvamı yıktı kendi yuvasıda yıkıldı.allah okadar büyükki.kayın baba sokakta kaldı oturdukları ev satıldı neler neler
yaa işte bak Allah mutlaka yaptıklarının cezasını veriyo bu dünyada..eden buluyo ben buna çok inanıyorum..
buluyor canım çocugum olmuyor diye üzerime evlendirmeye kalkmıştı.kayın baba dayıma demiş gelinim çok iiyidi bişeyini görmedik benim karı yaptı diye.ama hakkımı helal etmiyorum.çünkü karşılarında hiç bir zaman durmadım kötü söz söylemedim.kendi annemden çok ona koştum.diyer tarafta hesaplaşacam ahım çok büyük.anlattasam yaşadıklarımı hayret edersiniz.5 senemi verdim.allaha şükür şimdi kızından ayırmıyor kaynanam.allahtan korkarım
hesap günü orda canımm.kızlar benim evde net yok pazartesiye kadar giremem özleyecem valla
:) inşallah canım sol yumurtalıyuım nasıl atıyo bacağıma vuruyo ağrı sanki içinde bişy varda çıkmak ister gibi baskı yapıyo
buluyor canım çocugum olmuyor diye üzerime evlendirmeye kalkmıştı.kayın baba dayıma demiş gelinim çok iiyidi bişeyini görmedik benim karı yaptı diye.ama hakkımı helal etmiyorum.çünkü karşılarında hiç bir zaman durmadım kötü söz söylemedim.kendi annemden çok ona koştum.diyer tarafta hesaplaşacam ahım çok büyük.anlattasam yaşadıklarımı hayret edersiniz.5 senemi verdim.allaha şükür şimdi kızından ayırmıyor kaynanam.allahtan korkarım
Adalet-i ilahiyenin tam manasıyla tecelli
edecegıni unutma birgun,haşre ve mahkeme-i kübraya bırak biri
cezasını, diğeri mükafatını görsün
hesap günü orda canımm.kızlar benim evde net yok pazartesiye kadar giremem özleyecem valla
evet canım bugun tam 14 günü
kız nece konuştun Allah iyiliğini versin hiçbişey anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?