şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

evet canım allaha şükür ne kaynanamdan ne kayınbabamdan bu zaman kadar tek kırıcı bir kelime duynmadım.hatta 2 ay önce ağladım yine adet oldum diye kaynanam bana kızdı.biz takmıyoruz sen neden takıyosun olmazsa olmasın kendini hasta edecen diye.biz seni öyle kabullendik allah verecek ben inanaıyorum diye sakinleştirdi

ne kadar güzel ..demek ki kalbin temizmiş ki bu sefer iyi insanlarla karşılaştırmış Allah..mutluluğunuz daim olsun..diğeri de inşallah torun yüzü göremesin..

Şükür sonucu güzel olmuş.Ben hiçbirşey yapmadım 1 senede hamile kaldım ama nasip tabiki duanı eksık etmede bızımde senın gıbı sonumuz mutlu vede hayırlı bır sekılde bıtsıın.

Son düzenleme:
torunu oldu ama yuvası dağıldı kaynanın.benim yuvamı yıktı kendi yuvasıda yıkıldı.allah okadar büyükki.kayın baba sokakta kaldı oturdukları ev satıldı neler neler

Şükür sonucu güzel olmuş.Ben hiçbirşey yapmadım 1 senede hamile kaldım ama nasip tabiki duanı eksık etmede bızımde senın gıbı sonumuz mutlu vede hayırlı bır sekılde bıtsıın.

ediyorum ediyorum merak etmeyin..inşallah hepiniz en kısa zamanda anne olacaksınız..ben inanıyorum..

torunu oldu ama yuvası dağıldı kaynanın.benim yuvamı yıktı kendi yuvasıda yıkıldı.allah okadar büyükki.kayın baba sokakta kaldı oturdukları ev satıldı neler neler

yaa işte bak Allah mutlaka yaptıklarının cezasını veriyo bu dünyada..eden buluyo ben buna çok inanıyorum..

yaa işte bak Allah mutlaka yaptıklarının cezasını veriyo bu dünyada..eden buluyo ben buna çok inanıyorum..

buluyor canım çocugum olmuyor diye üzerime evlendirmeye kalkmıştı.kayın baba dayıma demiş gelinim çok iiyidi bişeyini görmedik benim karı yaptı diye.ama hakkımı helal etmiyorum.çünkü karşılarında hiç bir zaman durmadım kötü söz söylemedim.kendi annemden çok ona koştum.diyer tarafta hesaplaşacam ahım çok büyük.anlattasam yaşadıklarımı hayret edersiniz.5 senemi verdim.allaha şükür şimdi kızından ayırmıyor kaynanam.allahtan korkarım

Adalet-i ilahiyenin tam manasıyla tecelli
edecegıni unutma birgun,haşre ve mahkeme-i kübraya bırak biri
cezasını, diğeri mükafatını görsün

:) inşallah canım sol yumurtalıyuım nasıl atıyo bacağıma vuruyo ağrı sanki içinde bişy varda çıkmak ister gibi baskı yapıyo

ah cnm ya neler yaşamışsın..ama bak onların da iki yakaları bir araya gelmiyor Allah çok büyük eninde sonunda bulmuşlar belalarını..böyle insanlara nasıl edersin ki hakkını..şu genç yaşında sana yaşattıklarına bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…