Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kolaygelsin benim vücudum agri yaptigi icin istemsiz geriliyorum
Valla açık ve net diyorum bu ay hissedeceğim hiçbişeyi önemsemiycrm ben önemsedikçe daha da azıyo o ağrılar sonra bende kendimi hamiş sanıyorum seni öldürmeyen acı güçlendirir diyip önemsememeye devam edicem bu ay gerçekten stres yapmıcam 😂😂 psikolojim bozulacak yoksa

Valla açık ve net diyorum bu ay hissedeceğim hiçbişeyi önemsemiycrm ben önemsedikçe daha da azıyo o ağrılar sonra bende kendimi hamiş sanıyorum seni öldürmeyen acı güçlendirir diyip önemsememeye devam edicem bu ay gerçekten stres yapmıcam 😂😂 psikolojim bozulacak yoksa
birde su var haklisin
Ben ikiay once coktaktim çarpıntı oldu kalbimde doktor stresten kalbe vurmus dedi kardiyoliji hapveedi 1ayda onla ugrastim

birde su var haklisin
Ben ikiay once coktaktim çarpıntı oldu kalbimde doktor stresten kalbe vurmus dedi kardiyoliji hapveedi 1ayda onla ugrastim
Yas bak görüyorsunişte belirti aramak bizi ne hallere düşürüyo rahat olmak gerçekten çok önemli akışına bırkaıcam bu ay canım ne zaman isterse o zaman ilişki yaşıycam kendimi kasmıycam

Sorma ya bana lazım o kadar sabirsızım ki iki tane test aldım birini 11. Gün yapcam digerini 14. Gün. Kaç gün kaldı diye bin kez takvime bakıyorum gün içinde. 🤣😔
11. Gün ben yaptım yani dün negatif ti. Amacım gün gün takip etmekti ama elim teste gitmedi Bi daha

11. Gün ben yaptım yani dün negatif ti. Amacım gün gün takip etmekti ama elim teste gitmedi Bi daha
Ben de geçen ay kanda negatifi gördüm canım regli daha rahat bekledim açıkçası. 😣 Ama iğnede 10 günden önce test yapmayın diyor prospektüste demek ki 10dan sonra yapabiliriz. 🤣🤣

Back
X