- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 38
kolaygelsin benim vücudum agri yaptigi icin istemsiz geriliyorumO yüzden örgü örmeye başlıycam bu ay![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolaygelsin benim vücudum agri yaptigi icin istemsiz geriliyorumO yüzden örgü örmeye başlıycam bu ay![]()
3. Ay klomenimi kullandım catlatma iğnemi oldum cuma günü. Beklemeye calisiyorum. Bu ay olmazsa ben deMerveee sen neler haptın bu ay nasık bi süreçten geçtin![]()
aynen cnm3. Ay klomenimi kullandım catlatma iğnemi oldum cuma günü. Beklemeye calisiyorum. Bu ay olmazsa ben deDasmeer gibi usg cekilcem. Durumumuz aynı sanirim o da benden 1 gun once vuruldu
![]()
İnsallah inşallahaynen cnm
İnsalah gerekkalmaz hamile oluruz
Valla açık ve net diyorum bu ay hissedeceğim hiçbişeyi önemsemiycrm ben önemsedikçe daha da azıyo o ağrılar sonra bende kendimi hamiş sanıyorum seni öldürmeyen acı güçlendirir diyip önemsememeye devam edicem bu ay gerçekten stres yapmıcamkolaygelsin benim vücudum agri yaptigi icin istemsiz geriliyorum
buay herseyden cok istiyorum çünkü rahimfilmine kalmak istemiyorumİnsallah inşallah![]()
Ayh inşallah tutar canım ikinizinde3. Ay klomenimi kullandım catlatma iğnemi oldum cuma günü. Beklemeye calisiyorum. Bu ay olmazsa ben deDasmeer gibi usg cekilcem. Durumumuz aynı sanirim o da benden 1 gun once vuruldu
![]()
birde su var haklisinValla açık ve net diyorum bu ay hissedeceğim hiçbişeyi önemsemiycrm ben önemsedikçe daha da azıyo o ağrılar sonra bende kendimi hamiş sanıyorum seni öldürmeyen acı güçlendirir diyip önemsememeye devam edicem bu ay gerçekten stres yapmıcampsikolojim bozulacak yoksa
Amin canım ben çok ümitliyim bu aydan nedense. Inşallah hayal kırıklığına uğramam.Ayh inşallah tutar canım ikinizinde
inşalalh cnmmAmin canım ben çok ümitliyim bu aydan nedense. Inşallah hayal kırıklığına uğramam.![]()
Yas bak görüyorsunişte belirti aramak bizi ne hallere düşürüyo rahat olmak gerçekten çok önemli akışına bırkaıcam bu ay canım ne zaman isterse o zaman ilişki yaşıycam kendimi kasmıycambirde su var haklisin
Ben ikiay once coktaktim çarpıntı oldu kalbimde doktor stresten kalbe vurmus dedi kardiyoliji hapveedi 1ayda onla ugrastim
11. Gün ben yaptım yani dün negatif ti. Amacım gün gün takip etmekti ama elim teste gitmedi Bi dahaSorma ya bana lazım o kadar sabirsızım ki iki tane test aldım birini 11. Gün yapcam digerini 14. Gün. Kaç gün kaldı diye bin kez takvime bakıyorum gün içinde.![]()
Kafaya takma başka şeylere yoğunlaş olur inşallahAmin canım ben çok ümitliyim bu aydan nedense. Inşallah hayal kırıklığına uğramam.![]()
Hoşgeldin canısı bat ne zaman.Beeeeeennnnnn![]()
Buraya çok sardım çok kitap okurdum bıraktım geri dönmem lazim kitaplarıma.Kafaya takma başka şeylere yoğunlaş olur inşallah
Ben de geçen ay kanda negatifi gördüm canım regli daha rahat bekledim açıkçası.11. Gün ben yaptım yani dün negatif ti. Amacım gün gün takip etmekti ama elim teste gitmedi Bi daha
Bende çok kitap okurdum bende buraya sardığım için kitaplarımı okumuyorum iyi hatırlattın bugün yatmadan önce okuyayım biraxBuraya çok sardım çok kitap okurdum bıraktım geri dönmem lazim kitaplarıma.![]()
Beklenen adet tarihiBat derken canım son adet tarıhımi