test yap çıkar canımÇatlatma iğnesini 8 Şubat'ta yaptm 10 Şubat aşılama yapıldı bir tane yumurtalık büyüdü salı günü regl günüm ama heyecandan duramıyorum ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yap çıkar canımÇatlatma iğnesini 8 Şubat'ta yaptm 10 Şubat aşılama yapıldı bir tane yumurtalık büyüdü salı günü regl günüm ama heyecandan duramıyorum ki![]()
Benim 2. Aşılamamda pozitif oldu umut olsunbende kırmızıları gördüm dün 2.aşılama için gideceğim hakkımızda hayırlısı
Aynısı bende de oldu, akıntın var mı, bi de bugünlerde yerleşme olabilir, renkli akıntın olabilir yerleşirse, ama olmaması yerleşmediği anlamına da gelmez, sadece ön haberci gibi bişeydir![]()
Sizin Kaçıncı günü bugün acaba
Aynıymış günlerimiz hem iğne hem aşılama için, ben bugün sabah bi bakayım dedim, çok hafif silik çizgi gördüm açıkçası, yarın sabah tekrar yapıcam, cumartesi de kan vermeye gidicem, psikolojiyi hazırlamak adına ben yarın yapmanı tavsiye ederim
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah14 şubatta aşılama yapıldı benim 12 şubat geceside çatlama iğnesi yapıldı
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Progestan fitil mi kullanıyorsunuz bende onu kullanıyorum ama 2.gün beni mahvetti sistit oldum sancılar vs mecbur ilaç kullandım sizin de aynı durum oldu muİnşallah canım hepimiz için hayırlısıyla
Siz kaçıncı gün yaptınız testitest yap çıkar canım
Amin canimÇok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Merhaba hanımlar aşılamamız aynı gün olmuş ben de 8 şubat çatlatma 10 şubat aşılama oldum. Ben progestan kullanıyorum bir problem olmadı sadece ara ara hafif sancılar oluyor. Dün test yaptım tek çizgiydi yarın tekrarlamayı düşünüyorumProgestan fitil mi kullanıyorsunuz bende onu kullanıyorum ama 2.gün beni mahvetti sistit oldum sancılar vs mecbur ilaç kullandım sizin de aynı durum oldu mu
Bende bira önce yaptm hızlı test tek çizgiMerhaba hanımlar aşılamamız aynı gün olmuş ben de 8 şubat çatlatma 10 şubat aşılama oldum. Ben progestan kullanıyorum bir problem olmadı sadece ara ara hafif sancılar oluyor. Dün test yaptım tek çizgiydi yarın tekrarlamayı düşünüyorum
Bilmiyorum ki bana da pazartesi gel kan tahlili yapalım dedi umarım pozitifleri görürüz ümitsizliğe kapılmayalım belki de erken diye çıkmıyordurBende bira önce yaptm hızlı test tek çizgisonra pozitif olan varmı acaba salı günü yap demişti doktor o zaman kan vermeyi düşünüyorum regl olmazsam
Hangi şehirdesiniz nerde yaptırıyorsunuzBende bira önce yaptm hızlı test tek çizgisonra pozitif olan varmı acaba salı günü yap demişti doktor o zaman kan vermeyi düşünüyorum regl olmazsam
İnşallah ya haber verelim birbirimizeBilmiyorum ki bana da pazartesi gel kan tahlili yapalım dedi umarım pozitifleri görürüz ümitsizliğe kapılmayalım belki de erken diye çıkmıyordur![]()
inşallah  tutması için farklı bişey yapmış mıydınızBenim 2. Aşılamamda pozitif oldu umut olsun
14-15 gün beklemelisin, bence acele etmeSelam kızlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı
14-15 gün beklemelisin, bence acele etme
Öyle mi dersin? Ben de mi yapsam ya… yumurtam geç büyüdü zaten test günüm regl günümden sonra. Negatifse zaten regl olurum diye düşünüyorum sanırım. Kasık ağrım var reglim ctesi görünüyor…Aynıymış günlerimiz hem iğne hem aşılama için, ben bugün sabah bi bakayım dedim, çok hafif silik çizgi gördüm açıkçası, yarın sabah tekrar yapıcam, cumartesi de kan vermeye gidicem, psikolojiyi hazırlamak adına ben yarın yapmanı tavsiye ederim
Olur haberleşelimİnşallah ya haber verelim birbirimizeyaş kaç ilk denemen mi ben Ankara da özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım