• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Aynısı bende de oldu, akıntın var mı, bi de bugünlerde yerleşme olabilir, renkli akıntın olabilir yerleşirse, ama olmaması yerleşmediği anlamına da gelmez, sadece ön haberci gibi bişeydir 🥰

Doktorum çok ümitli olduğundan dolayı noşur nolmaz diye progestan verdi fitil şeklinde o yüzden anlayamıyorum akıntı durumunu

Aynıymış günlerimiz hem iğne hem aşılama için, ben bugün sabah bi bakayım dedim, çok hafif silik çizgi gördüm açıkçası, yarın sabah tekrar yapıcam, cumartesi de kan vermeye gidicem, psikolojiyi hazırlamak adına ben yarın yapmanı tavsiye ederim

Umarım o çizgi hep devam eder ve bebiş seninle olur canım

Progestan fitil mi kullanıyorsunuz bende onu kullanıyorum ama 2.gün beni mahvetti sistit oldum sancılar vs mecbur ilaç kullandım sizin de aynı durum oldu mu
Merhaba hanımlar aşılamamız aynı gün olmuş ben de 8 şubat çatlatma 10 şubat aşılama oldum. Ben progestan kullanıyorum bir problem olmadı sadece ara ara hafif sancılar oluyor. Dün test yaptım tek çizgiydi yarın tekrarlamayı düşünüyorum

Merhaba hanımlar aşılamamız aynı gün olmuş ben de 8 şubat çatlatma 10 şubat aşılama oldum. Ben progestan kullanıyorum bir problem olmadı sadece ara ara hafif sancılar oluyor. Dün test yaptım tek çizgiydi yarın tekrarlamayı düşünüyorum
Bende bira önce yaptm hızlı test tek çizgi 😞 sonra pozitif olan varmı acaba salı günü yap demişti doktor o zaman kan vermeyi düşünüyorum regl olmazsam

Bende bira önce yaptm hızlı test tek çizgi 😞 sonra pozitif olan varmı acaba salı günü yap demişti doktor o zaman kan vermeyi düşünüyorum regl olmazsam
Bilmiyorum ki bana da pazartesi gel kan tahlili yapalım dedi umarım pozitifleri görürüz ümitsizliğe kapılmayalım belki de erken diye çıkmıyordur 😊

Selam kızlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı
14-15 gün beklemelisin, bence acele etme

14-15 gün beklemelisin, bence acele etme

Aslında döllenmeden 10 gün sonra vücut beta hcg salgılamış oluyor sadece çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman gidecek diyede merak ediyorum
İğneden sonraki 8.Gün bugün aşılamada yapıldığı günden itibaren sayılıyor onunda 7. Günü
3 güne bence iğnenin etkisinin geçmiş ve testte sonucu görebiliyor olmamız lazım diye düşünüyorum

Aynıymış günlerimiz hem iğne hem aşılama için, ben bugün sabah bi bakayım dedim, çok hafif silik çizgi gördüm açıkçası, yarın sabah tekrar yapıcam, cumartesi de kan vermeye gidicem, psikolojiyi hazırlamak adına ben yarın yapmanı tavsiye ederim
Öyle mi dersin? Ben de mi yapsam ya… yumurtam geç büyüdü zaten test günüm regl günümden sonra. Negatifse zaten regl olurum diye düşünüyorum sanırım. Kasık ağrım var reglim ctesi görünüyor…

Back