• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar sıze bırsey sormak ıstemıyorum aşılamada sıkışık oldugum ıcın her ıkı asılama sonrası bı yarım saat sonra wc ye gırdım acaba tutmamasıyla bır alakası varmıdır

Kızlar sıze bırsey sormak ıstemıyorum aşılamada sıkışık oldugum ıcın her ıkı asılama sonrası bı yarım saat sonra wc ye gırdım acaba tutmamasıyla bır alakası varmıdır
Sanmıyorum doktorlar yarım saat sonra normal yaşama dönülür diyorlar hem. Zaten tutamayız çok sıkışıyoruz

Ben sordum gidebilirsin demişti zaten katater takarken acıma olmasın diye idrara sıkışık isteniyornuş

Amin amin inşallah hepimiz burada sevincimizi paylaşacağımız günler hayırlısıyla gelsin inşallah. Sizin bundan sonraki süreciniz nasıl ilerleyecek doktorunuzla konuştunuz mu
Evet konuştum 1 ay ara verelim. 1 kere daha aşılma yapalım dedi eğer istemiyorsan direk tüp bebeğe yönlendireyim dedi. Bilmiyorum ne yapacağımı. Marmaris’te yaşıyorum İzmir ya da Denizli’ye yönlendirecek . Nasıl olacak bilmiyorum artık

Benim doktorum idrara az sıkışık ol dedi, tam sıkışıklık istemiyordu, niye her doktor farklı bişey söylüyo ki 😂😂

Back