Evet ilkinde femara kullandım bu ikincisinde de gonol f kullanmıştımSız gonal f mı kullandınız benım aşılama femara ile yapılmıstı her ikiside
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilkinde femara kullandım bu ikincisinde de gonol f kullanmıştımSız gonal f mı kullandınız benım aşılama femara ile yapılmıstı her ikiside
2. AşılamaKacıncı aşılamaydı
Sen ne zaman kan testi vereceksin peki? Doktorun verdiği ilaçlar bitti bitince kan ver demişti ama dün akşam erken gebelik testi negatif olunca pazartesiyi bekliyim dedimBenımde yarım adet günüm zaten pazartesıne kadarda anlasılır hayırlısı artık
Ben elemdim canım sabah kan vermiştim negatif inşallah seninki pozitif olur![]()
Mucizeleriniz daha güzel bir zamanı bekliyor demek ki allah yardımcımız olsun güzel sonuçları alalım artık inşallahBende sabah kan verdim. Benimde negatif.![]()
Kaç yıllık evlisin bende devlette yaptırıyorum ikinci aşılamadan sonra ovitrella buldum fazladan onu alayım reçete yazarmısın dedim kaçıncı bu aşılama kaç yıllık evlisin falan dedi sonrada tüp bebek olur iğneye gerek kalmaz dedi banaBenim de 2. Aşılamam sonuç çıkınca hastahaneyi aradım bir ay ara verip sonra 3. Aşılama için gidicem oda olmazsa tüp bebek. Ben devlette yaptırıyorum tüp bebek raporu için 2. İğneli aşılama şartı var
Savah verdım ben test ama leke gordum makesef adet oluyorumSen ne zaman kan testi vereceksin peki? Doktorun verdiği ilaçlar bitti bitince kan ver demişti ama dün akşam erken gebelik testi negatif olunca pazartesiyi bekliyim dedim![]()
Ayyy inşallah ikimizin de pozitif çıksınAynı gün aşılama olmuşuz![]()
Yerleşme kanamasına 2 3 gün sürebilir diyo internette ama.. İnşallah devamı gelmezSavah verdım ben test ama leke gordum makesef adet oluyorum
Senin ikisi de mi iğneli aşılamaydı 5 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyoruz. Tüp bebekte çatlama iğnesi yapılmıyor mu bilmiyorumKaç yıllık evlisin bende devlette yaptırıyorum ikinci aşılamadan sonra ovitrella buldum fazladan onu alayım reçete yazarmısın dedim kaçıncı bu aşılama kaç yıllık evlisin falan dedi sonrada tüp bebek olur iğneye gerek kalmaz dedi bana
Hadi ya yerleşme olabilir mi acaba yoğunsa o ayrı tabi umarım yerleşmedirSavah verdım ben test ama leke gordum makesef adet oluyorum
Benim ikiside gonalf ile iğneli oldu bende 7 yıllık evliyim 5 yıldır uğraşıyorum tüp bebek için dozları yükseltip en fazla yumurta sayısına ulaşmaya çalışıyolar aşılamanın aksine ne kadar yumurta oluşursa okadar iyi yumurtaları büyütüp anestezi altında alıyolar ve eşinden örnek alıp ayrıştırıp yumurtayı dışarda döllüyorlar sanada oluşması için bir süre veriyor oluşunca ve vücudun hazır olduğunda hazır olan döllenmiş yumurtayı sana veriyolar onunda olmama payı var ama aşılamaya göre daha yüksek oranla olma ihtimali var. Devlet hastanesinde yaptırdığım için iki aşılama zorunlu demişti tüp bebek için bende asistanla konuşunca söyledi sağolsun.Senin ikisi de mi iğneli aşılamaydı 5 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyoruz. Tüp bebekte çatlama iğnesi yapılmıyor mu bilmiyorum
Evet bana ilk femara ile aşılama yapıldı keşke onu da gonol f le yapsalardı tüp bebeğe geçebilecektim ama şimdi mecbur bir iğneli aşılama daha yapılacak bir ay ara vericez ama Ramazan’dan sonra kısmetseBenim ikiside gonalf ile iğneli oldu bende 7 yıllık evliyim 5 yıldır uğraşıyorum tüp bebek için dozları yükseltip en fazla yumurta sayısına ulaşmaya çalışıyolar aşılamanın aksine ne kadar yumurta oluşursa okadar iyi yumurtaları büyütüp anestezi altında alıyolar ve eşinden örnek alıp ayrıştırıp yumurtayı dışarda döllüyorlar sanada oluşması için bir süre veriyor oluşunca ve vücudun hazır olduğunda hazır olan döllenmiş yumurtayı sana veriyolar onunda olmama payı var ama aşılamaya göre daha yüksek oranla olma ihtimali var. Devlet hastanesinde yaptırdığım için iki aşılama zorunlu demişti tüp bebek için bende asistanla konuşunca söyledi sağolsun.
Yok vanım uc defa gordum lekeyı .gecen aydan tecrubelıyım aynı testten bır gun once keke görüp test gunude ertesı gundu adet oldum.bu ayda aynı sekılfe oldu bugun leke yarında tam olurumHadi ya yerleşme olabilir mi acaba yoğunsa o ayrı tabi umarım yerleşmedir
Sanmıyorum canım adettır .geven ayda böyle oldum yıne aynı test vermeden bır gun once keke gormustum ertesı günde adet oldum.tabı bu sefer kan testını bugun verdım öğlende aynı sekıl lekeyı gordum yarında olurumYerleşme kanamasına 2 3 gün sürebilir diyo internette ama.. İnşallah devamı gelmez![]()
Amin inşallahMucizeleriniz daha güzel bir zamanı bekliyor demek ki allah yardımcımız olsun güzel sonuçları alalım artık inşallah![]()
Var mı belirti benim 2.aşılama tüpe geçmek için zorunluyduAyyy inşallah ikimizin de pozitif çıksın![]()
Aaaa hayırlısı olsun inşallah canımBenim 14 veya 16 flu görünüyor demişti doktorum. Sonra 4 gün 87.5 yaptım sonra kaç mm oldu bilmiyorum aşılama yapıldı işte hehehehehe
2. Aşılamam ama bu sefer çok umudum vardı. Gerçi hep umutluyum . Birde kreşte çalışıyorum çocukları gördükçe içim acıyor. Benim de olsa keşke diye.Ah canım ah. Senin kaçıncı aşılamandı
Ben de hersederin de umutlanmayacam diyorum ama insan ister istemez umutlanıyor işte canım rabbim kısmet edecem ama ne zaman. İnsan yoruluyor yıpranıyor iğneler ilaçlar hormonlar2. Aşılamam ama bu sefer çok umudum vardı. Gerçi hep umutluyum . Birde kreşte çalışıyorum çocukları gördükçe içim acıyor. Benim de olsa keşke diye.![]()