• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

eczanelerin tanıdıkları oluyor depodan siz onlara rica edin ben öyle yapmıştım geçen ay zor da olsa bulduk
Benimde tanıdığım vardı arattırdım. Selçuk eczayı. Onlarda dediler ki sadece Ocak ayında İstanbul’a 170 adet gelmiş ellerine eczanelere dağıtmak için. Tüp bebek yakınındaki eczaneler üretici firmayı arıyorlarmış. Koli bazında istiyorlarmış ve gelen kolinin üzerinde eczane ismi yazdığı için başka bir yere veremiyormuş ecza deposu. Yani üretilen 32 bin adet ama devlet için verdikleri 170 adet. Gerisini ücretli satıyorlar. Yatacak yerleri yok. Gonalf ve ovitrellanın üreticiside aynı firma ☺️ ve bilin bakalım Türkiye’de bu ilacı kaç firma üretiyor. Bu hükümeti destekleyen kim varsa rabbimden bu çaresizlikleri yaşamasını dilerim 🤲

Benim kasık ağrısı var ayakta duramıyorum belim de ağrıyor. Aşırı iştahlıyım bi de anlamadım doymuyorum:(
Selam hanımlar, ilk aşılamamda hiç bi belirtim yoktu sanki aşılama olmamış gibi, sonuçta şaşırtmadı 🤣 2. Aşılamamı oldum bundada hiç bi belirtim yok. Bugün 5. Günüm. Sizlerde var mı herhangi bi belir

Canım tüp bebek merkezlerinin yakınındaki eczaneleri ara. Ben sağlık bakanlığına varana kadar aradım sonuç koca bi hiç. Allahtan sürekli kullanmamız gereken bir ilaca mahküm değiliz. Kanser, ms, sma hastalarının rabbim yardımcısı olsun 🤲 Devlette bu işin içinde ve resmen karaborsaya düşürmüşler bu tarz ilaçları. Beni arıyorlar yok üretici firmayla görüşmüşlerde(Merc ilaçla) 32 bin enjeksiyon üretilmiş bu ay. Yarısı Selçuk eczadaymış yarısı hedef eczada. Depoları arayın hangi eczanin elinde varsa öğrenin dediler. Oraları aradım onlarda biz eczane ismi veremiyoruz yasak dediler. Tekrar bakanlığı aradım yanlış bilgi verdiniz diye. Diyorum bilgi vermemiz yasak diyorlar bakanlıkta bana diyor ki tedarik aşamasındadır. Tam 10 gün iğne aradım İstanbul’un göbeğinde. Artık bela okudum. Ve sizde iş birlikçisiniz bu durumun diye cevap yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲 ama tüp bebek merkezlerinin etrafında var. Reçeteli değil parayla alıcam de bak nasıl çıkartıyorlar şerefsizler ‼️
Evet bana öyle verdiler parayla.

Kızlar merhaba ,ben aşılama yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum pcos var ve deniyoruz gebeliği ama daha tutturamadık. 10 gündür sürekli bir gaz sıkışması karında baloncuk patlıyor hissi seyirmeler ara ara kasık ağrısı bel ağrısı birde ayak altı karıncalanmalar var sizce bir şeyler olabilir mi yoksa aşılama yapmak istiyorum ya da çatlatma iğnesi. Bunlarla kesin sonuç alan var mı?

Benim kasık ağrısı var ayakta duramıyorum belim de ağrıyor. Aşırı iştahlıyım bi de anlamadım doymuyorum:(
Ya bende de doymama değilde pis boğazlılık var 🤣 karnım tok ama gidiyorum bi kuruyemiş atıyorum ağzıma. 10 dk sonra git bi çikolata sonra meyve falan 🤣 canım sıkıldıkça ağzımda bişeyler var 🤣

Kızlar merhaba ,ben aşılama yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum pcos var ve deniyoruz gebeliği ama daha tutturamadık. 10 gündür sürekli bir gaz sıkışması karında baloncuk patlıyor hissi seyirmeler ara ara kasık ağrısı bel ağrısı birde ayak altı karıncalanmalar var sizce bir şeyler olabilir mi yoksa aşılama yapmak istiyorum ya da çatlatma iğnesi. Bunlarla kesin sonuç alan var mı?
Merhaba, öncelikle herkezde gebelik belirtileri farklı oluyor. Bu süreçte belirli şartlar var bunlarda size ve eşinize yapılan tahliller ve tetkikler sonucunda karar veriliyor. Aşılama sürecine gelincede şansınız %10-15 arası ☺️ rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🤲

Evet canım malesef öyle ☹️ benim akşamdan beri regl olacakmışım gibi ağrım var kasıklarımda 😵‍💫 umarım hayra işarettir 🤪sende durumlar nasıl
Ya biraz avm gezdim regl gibi ağrı oldu benim de belimde kasığımda ama reglime 7 gün var tabii. Tutmadı gibi hissediyorum aşılama.. aşılama üstüne düzenli ilişkiye dikkat ediyoruz ama.. olmadı bence ya hissediyorum yani insan hisseder bence :(

Ya bende de doymama değilde pis boğazlılık var 🤣 karnım tok ama gidiyorum bi kuruyemiş atıyorum ağzıma. 10 dk sonra git bi çikolata sonra meyve falan 🤣 canım sıkıldıkça ağzımda bişeyler var 🤣
Kız ben çok şişmandım sağlıklı beslenere baya verdim 77 falan oldum. Son 1 haftadır asla doymuyorum tekrar almaktan korkuyorum. Güya yaza 72 olayım diyordum 82 olmasam iyi😂😂😂

Ya biraz avm gezdim regl gibi ağrı oldu benim de belimde kasığımda ama reglime 7 gün var tabii. Tutmadı gibi hissediyorum aşılama.. aşılama üstüne düzenli ilişkiye dikkat ediyoruz ama.. olmadı bence ya hissediyorum yani insan hisseder bence :(
Valla canım tutmadıysada yapacak bişey yok tüpe geçicez artık 🤷‍♀️ tabiki üzülüyor insan ama dünyanın sonuda değil. Bizde dikkat ettik ilişkiye ama bilemiyorum. Ben hiç hamile kalamadığım için hissedemiyorum yani var mı yok mu 🤣

Kız ben çok şişmandım sağlıklı beslenere baya verdim 77 falan oldum. Son 1 haftadır asla doymuyorum tekrar almaktan korkuyorum. Güya yaza 72 olayım diyordum 82 olmasam iyi😂😂😂
Bende evlendiğimde 58 kiloydum sonra 66 oldum sonra 62 ye düştüm. Ama tabi iğneler ve bu aman iş yapma yat dinlenlerden sabah tartıldım 65 im yine ☹️bende boy yok 1.57 1 kilo bile alsam hemen farkediliyor 🤣 gerçi dr gittiğimde de hiç demedi kilon fazla falan diyede. Ben sorun arıyorum aslında 🤣 bazen bakıyorum Allah yardımcıları olsunda uyuşturucu kullananların bile, yada ne bileyim benim boyumda 80-90 kilolar gebe kalıyorlar. Tamamen bünye meselesi 🤷‍♀️

Amin amin inşallah hepimiz burada sevincimizi paylaşacağımız günler hayırlısıyla gelsin inşallah. Sizin bundan sonraki süreciniz nasıl ilerleyecek doktorunuzla konuştunuz mu
Evet konuştum 1 ay ara verelim. 1 kere daha aşılma yapalım dedi eğer istemiyorsan direk tüp bebeğe yönlendireyim dedi. Bilmiyorum ne yapacağımı. Marmaris’te yaşıyorum İzmir ya da Denizli’ye yönlendirecek . Nasıl olacak bilmiyorum artık
Ben de devlette yaptırdığım için tüp bebek raporu çıkması için bikere daha aşılama yapılması lazım bir ay aradan sonra bidaha aşılamam var

Ben de devlette yaptırdığım için tüp bebek raporu çıkması için bikere daha aşılama yapılması lazım bir ay aradan sonra bidaha aşılamam var
İnşallah aşılmaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın 🙏🏼

Evet konuştum 1 ay ara verelim. 1 kere daha aşılma yapalım dedi eğer istemiyorsan direk tüp bebeğe yönlendireyim dedi. Bilmiyorum ne yapacağımı. Marmaris’te yaşıyorum İzmir ya da Denizli’ye yönlendirecek . Nasıl olacak bilmiyorum artık

İnşallah aşılmaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın 🙏🏼
İnşallah canım sen de bu bekleme süresinde hamile kalırsın 🌸

Bende evlendiğimde 58 kiloydum sonra 66 oldum sonra 62 ye düştüm. Ama tabi iğneler ve bu aman iş yapma yat dinlenlerden sabah tartıldım 65 im yine ☹️bende boy yok 1.57 1 kilo bile alsam hemen farkediliyor 🤣 gerçi dr gittiğimde de hiç demedi kilon fazla falan diyede. Ben sorun arıyorum aslında 🤣 bazen bakıyorum Allah yardımcıları olsunda uyuşturucu kullananların bile, yada ne bileyim benim boyumda 80-90 kilolar gebe kalıyorlar. Tamamen bünye meselesi 🤷‍♀️
Benim boy 170, 68-70 kg ile evlendim 94 gördüm bir ara. Eski kiloma dönmek istiyorum çok. Bebek konusu da nasip ya. Bir tanıdığım var, ileri derece obez ve hayatımda gördüğüm en kötü beslenen insan. Sürekli aburcubur fastfood falan yiyor. Evlenir evlenmez çocuğu oldu. Nasip yani.

Back