• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Selam hanımlar, ilk aşılamamda hiç bi belirtim yoktu sanki aşılama olmamış gibi, sonuçta şaşırtmadı 🤣 2. Aşılamamı oldum bundada hiç bi belirtim yok. Bugün 5. Günüm. Sizlerde var mı herhangi bi belirti

Selam hanımlar, ilk aşılamamda hiç bi belirtim yoktu sanki aşılama olmamış gibi, sonuçta şaşırtmadı 🤣 2. Aşılamamı oldum bundada hiç bi belirtim yok. Bugün 5. Günüm. Sizlerde var mı herhangi bi belirti
Benim yumurtam sol taraftaydı aşılama yapıldığında, dünden beri sol kasığımda iğne batması gibi bir sancı var, 10unda aşılamam yapıldı bugün 6.gün, belirti midir bilmiyorum belki de psikolojiktir, onun dışında bişey yok bende de

Benim yumurtam sol taraftaydı aşılama yapıldığında, dünden beri sol kasığımda iğne batması gibi bir sancı var, 10unda aşılamam yapıldı bugün 6.gün, belirti midir bilmiyorum belki de psikolojiktir, onun dışında bişey yok bende de
Benimde 10unda yapıldı ben o günü saymadım ☺️ sizinle aynı gün aşılamamız yapılmış. İlk günlerimde göğüslerim çok şişti ve acıyordu. Ama daha aşılamam yapılmadan da öyleydi. Çatlatma iğnesinin etkisi diye düşünüyorum ve şuan oda yok 🤣 hatta benim test günüm 24ü ama regl günüm 21i 🙈iğnenin kağıdını okudum 10-12 gün sonra etkisi geçiyormuş. C.tesi gecesi iğne yapmıştım çarşamba günü de test yapmayı düşünüyorum ben.(hiç umudum yok gerçi ama) en azından tüp için kendimi hazırlayacağım 😔

Benimde 10unda yapıldı ben o günü saymadım ☺️ sizinle aynı gün aşılamamız yapılmış. İlk günlerimde göğüslerim çok şişti ve acıyordu. Ama daha aşılamam yapılmadan da öyleydi. Çatlatma iğnesinin etkisi diye düşünüyorum ve şuan oda yok 🤣 hatta benim test günüm 24ü ama regl günüm 21i 🙈iğnenin kağıdını okudum 10-12 gün sonra etkisi geçiyormuş. C.tesi gecesi iğne yapmıştım çarşamba günü de test yapmayı düşünüyorum ben.(hiç umudum yok gerçi ama) en azından tüp için kendimi hazırlayacağım 😔
Benim de regl günüm 24 ü, ama doktor 22 sinde teste gel dedi, ben o yüzden 21 i cuma sabahı evde test yapmayı düşünüyorum, ben de 8 i cumartesi yaptım iğneyi, 12 gün 20 sine denk geliyo, o yüzden 21 i yapayım diye hesapladım, çarşamba günü iğneden dolayı pozitif çıkabilir mi acaba diye düşündüm, o yüzden en son güne attım ben test işini, umarım pozitiftir ikimizin de :(

Benim de regl günüm 24 ü, ama doktor 22 sinde teste gel dedi, ben o yüzden 21 i cuma sabahı evde test yapmayı düşünüyorum, ben de 8 i cumartesi yaptım iğneyi, 12 gün 20 sine denk geliyo, o yüzden 21 i yapayım diye hesapladım, çarşamba günü iğneden dolayı pozitif çıkabilir mi acaba diye düşündüm, o yüzden en son güne attım ben test işini, umarım pozitiftir ikimizin de :(
Doğru ya bende 8inde yaptım iğneyi ama zaten en geç 12 gün yazıyor ☺️benim müsait günüm çarşamba olduğu için çarşamba yaptırıcam ben. Bide kan vericem kaset test yapmayacağım. Gerçi çok arada bişey çıkarsa yine beklemem gerecek oda ayrı bi stres😵‍💫en iyisi bende cuma kaset yapıp eğer pozitifse (inşallah öyledir☺️) öyle kan vereyim. Dediğin gibi en mantıklısı böyle

Kizlar çatlatma iğnesi bulamıyorum bildiğinz elinde olan bı yer varmı lütfen yazarmisinz hangi ilde olursa artık farketmez

Doğru ya bende 8inde yaptım iğneyi ama zaten en geç 12 gün yazıyor ☺️benim müsait günüm çarşamba olduğu için çarşamba yaptırıcam ben. Bide kan vericem kaset test yapmayacağım. Gerçi çok arada bişey çıkarsa yine beklemem gerecek oda ayrı bi stres😵‍💫en iyisi bende cuma kaset yapıp eğer pozitifse (inşallah öyledir☺️) öyle kan vereyim. Dediğin gibi en mantıklısı böyle
Psikolojimizi de sağlam tutmamız gerekiyor bu süreçte, ben ilk aşılamada dayanamayıp evde test yaptım pozitif çıktı 3 4 gün sonra doktora gittim kan testinde ise negatif çıktı, ne kadar ağladığımı üzüldüğümü anlatamam, o yüzden bu sefer cuma öncesi hiç test yapmicam, cumartesi kan vericem netleşicek her şey, inşallah pozitiftir senin de benim de ❤️

Mart sonu Türkiye’ye gelmeyi düşüyorum tüp bebeği yapmak için ama eşim şubat içinde aşılama deneyelim diyor bir daha bilmiyorum. Çok kararsızım
Canım benim devlette 2. Aşılamam daha öncede özelde 1 defa oldum . Bana göre aşılama zaman kaybı devlette zorunlu olduğı için yaptırdım yoksa direk tüpe geçmek istedim. Eğer sizinde sebepsizse bence tüpe geç direk

Evet konuştum 1 ay ara verelim. 1 kere daha aşılma yapalım dedi eğer istemiyorsan direk tüp bebeğe yönlendireyim dedi. Bilmiyorum ne yapacağımı. Marmaris’te yaşıyorum İzmir ya da Denizli’ye yönlendirecek . Nasıl olacak bilmiyorum artık
Ben de devlette yaptırdığım için tüp bebek raporu çıkması için bikere daha aşılama yapılması lazım bir ay aradan sonra bidaha aşılamam var

Evde test hiç yapma canım artık o testlere hiç inancım kalmadı dün ben de ilk kan verdim eve gelince test yaptım test pozitif çıktı sonra kan sonucum çıktı negatif

Evde test hiç yapma canım artık o testlere hiç inancım kalmadı dün ben de ilk kan verdim eve gelince test yaptım test pozitif çıktı sonra kan sonucum çıktı negatif
Aaaa, test bozuk muydu acaba, ben de 1 tane yapayım kan testi öncesinde de kan vermeye hazırlıklı gideyim diye düşünmüştüm :(

Kizlar çatlatma iğnesi bulamıyorum bildiğinz elinde olan bı yer varmı lütfen yazarmisinz hangi ilde olursa artık farketmez
Canım tüp bebek merkezlerinin yakınındaki eczaneleri ara. Ben sağlık bakanlığına varana kadar aradım sonuç koca bi hiç. Allahtan sürekli kullanmamız gereken bir ilaca mahküm değiliz. Kanser, ms, sma hastalarının rabbim yardımcısı olsun 🤲 Devlette bu işin içinde ve resmen karaborsaya düşürmüşler bu tarz ilaçları. Beni arıyorlar yok üretici firmayla görüşmüşlerde(Merc ilaçla) 32 bin enjeksiyon üretilmiş bu ay. Yarısı Selçuk eczadaymış yarısı hedef eczada. Depoları arayın hangi eczanin elinde varsa öğrenin dediler. Oraları aradım onlarda biz eczane ismi veremiyoruz yasak dediler. Tekrar bakanlığı aradım yanlış bilgi verdiniz diye. Diyorum bilgi vermemiz yasak diyorlar bakanlıkta bana diyor ki tedarik aşamasındadır. Tam 10 gün iğne aradım İstanbul’un göbeğinde. Artık bela okudum. Ve sizde iş birlikçisiniz bu durumun diye cevap yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲 ama tüp bebek merkezlerinin etrafında var. Reçeteli değil parayla alıcam de bak nasıl çıkartıyorlar şerefsizler ‼️

Psikolojimizi de sağlam tutmamız gerekiyor bu süreçte, ben ilk aşılamada dayanamayıp evde test yaptım pozitif çıktı 3 4 gün sonra doktora gittim kan testinde ise negatif çıktı, ne kadar ağladığımı üzüldüğümü anlatamam, o yüzden bu sefer cuma öncesi hiç test yapmicam, cumartesi kan vericem netleşicek her şey, inşallah pozitiftir senin de benim de ❤️
Amin canım inşallah hepimiz pozitif olalım 🥰 bende devlette yapıyorum 2 aşılama zorunlu diye yaptırdım aslında. Bana kalsa direk tüp isterdim ☺️ durumuna çok üzüldüm rabbim bizim durumumuzda olan herkese güç versin 🤲 allahtan bende ilk aşılamada test yapmayı düşünürken regl oldum 🤣

Back