Bence en erken adet gününde yap canım. Birde erken gebelik testleri yanıltabiliyo ben genelde hep kaset test kullanırımBenim yumurtlamam 1 ve 2 şubattaydı, 3 şubat çatlama gördüm. 14 ünde erken gebelik negatif çıktı. Yarın erken gebelik mi yapsam kaset mi yapsam bilemedim, malum erken gebelik testleri çok pahalı harcamak istemiyorum
Adet günün geçmeden yapma canım bak ben bugun yaptım negatif yumurtlamamın 11. Günü. Suan düşünüyorum adet gelip geçmeden neden bu hataya düşüyoruz. Geçen sefer bile tüm belirtilerim adetten sonra basladı suan bende belirti de yokBende yapmak istiyorum ama 2 gündür ara ara kasıknağrım ve baş ağrım var sanki adetim erken olacak gibi hissediyorum aralıkta üzüldüm birsz çift çizgi görüp sonrasında malesef gördüm kırmızıları
Bende bekliyorum umutsuzBen bu ay elendim hem de iki gün önceden oldum artık bir dahaki aya kaldı umutlar :)
İnşallah canım ya seni çok iyi anlıyorum bol negatif gören birisi olarakİnşalllah ya cidden o negatifi görmek insanın moralini çok bozuyor
Ayy benim kaset var burcu eve de getirmiyoru okulda zırt pırt yaparım diyeYarın sabah test yapıcaz hazır mısın
Sağ olun. Benim baslardada cok rahatsızlığım vardı dayanamıyorum böbrek agrımda mesela, sanki tıka basa yemek yemiş gibi nefes alamıyorum en ufak bir yorulmadan karnıma cok arılar giriyordu defalarca söyledim doktora hep normal demişti
Eğer adet gününse kesinlikle evet derim ama gel sen bu şaibeyi ortadan kaldır git test al yada kan ver bizi de merakta koyma olmaz mıııı çatlarız şimdiKızlar gebelik testim olmadığı için ovülasyon testiyle deneyim dedim gebelikte pik çıkıyormuş ya sizce hamile olabilir miyim??Dilos6342
8 haftalık olmuş annesiÖyle böyle derken doktora gidemedim canım
Başka işler oldu derken tahlil yine yaptım 9bini geçti şükür 6 hafta sanırım
Canım yarın adet günün sanki müjdeli haber veriyor bu testKızlar gebelik testim olmadığı için ovülasyon testiyle deneyim dedim gebelikte pik çıkıyormuş ya sizce hamile olabilir miyim??Dilos6342
Hemde çok çok koyu canım pek yanılma ihtimali yok gibi. Geçen ay hamilelik testiyle denemislerdi böyle çıkmıştı çünküKızlar gebelik testim olmadığı için ovülasyon testiyle deneyim dedim gebelikte pik çıkıyormuş ya sizce hamile olabilir miyim??Dilos6342
Test günü müüüü yarın bol tersler çok çizgiler dilerimYarın sabah test yapıcaz hazır mısın
Ama söz vermiştik birbirimize.Sen de mi yarı yolda bırakıcaktın.Ayy benim kaset var burcu eve de getirmiyoru okulda zırt pırt yaparım diyesabah nası tutayım okula kadar trafikte ölürüm
Saol kuşum eksik olma da mucize olurTest günü müüüü yarın bol tersler çok çizgiler dilerim
Offfffff ben çok umutsuzdum yarın test yapmaktanda vazgeçmiştim şimdi pik çıkınca çok heyecan yaptım umarım hamileliktendir yaEğer adet gününse kesinlikle evet derim ama gel sen bu şaibeyi ortadan kaldır git test al yada kan ver bizi de merakta koyma olmaz mıııı çatlarız şimdi
Ay ben aşırı heyecanladımmmm diloooos lütfeeeen hamilelikten kaynaklı olsun ya dua ettHemde çok çok koyu canım pek yanılma ihtimali yok gibi. Geçen ay hamilelik testiyle denemislerdi böyle çıkmıştı çünküay yanımda seni de götüreyim Ekim annelerine hadii yarın sabah test al yap hemenn
Ben bile heyecanlandım kiizz dualarım hep sizinle zatenn çok içten dua etmiştim yaa yarın sabah olmaz simdiiiAy ben aşırı heyecanladımmmm diloooos lütfeeeen hamilelikten kaynaklı olsun ya dua ett
Gerçekten olmayacak gibiBen bile heyecanlandım kiizz dualarım hep sizinle zatenn çok içten dua etmiştim yaa yarın sabah olmaz simdiii
Ay yerim senii nöbetçi eczane yakın değil miiGerçekten olmayacak gibiya ben yarın test yapmaktan bile vazgeçmiştimmmm şuan bu bana çok umut verdi offfff kalbim çok hızlı atıyo
Ya yakında şimdi yapsam çıkar mı doğru sonuç yoksa gidip alcamAy yerim senii nöbetçi eczane yakın değil mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?