Hadi bakalım hayırlı haberleri bekliyoruzCanım şuan çok bir belirtim yok sadece ara ara batmalı kasık ağrılarım oluyo regl ağrısı gibi ağrıda giriyor ve gaz sancısı çok var ama hamilemiyim emin değilim ya bu ay ben umudumu yitirmiştim açıkcası12 de test yapacağım umarım pozitif çıkar 8 9 aydır bu anı bekliyorum gerçekten çok zor bir durum Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder insallah
Yok canım benim beyaz akintim var yumurtlamadan beri. Ama seninki bence yerleşme olabilir o zaman daha önce oluyo muydu adetten önceAminnnnnbende 2 gündür kahverengi akıntı başladı. Sende var mı öyle bişey. Adet öncesi akıntı mı yoksa yerleşme kanaması dedikleri mi bilmiyorum. Oğlumda hamilelik beklemediğim için hiç farkında değilim.
Umarım güzel haberler veririmHadi bakalım hayırlı haberleri bekliyoruz
Olur olur ben de gece 12de sıvı alımına falan dikkat etmeden yaptım silik de olsa varsa çıkıyor inşallah sizin de çıkarAşkım eşim alcak şimdi onun halısaha maçı var dönüşte testi alıp gelcek 12 gibi bende zaten çok sıvı almayacağım 1 2 saat geçmiş olcak herhalde belli olur umarım
Oluyordu canım ama bu defa biraz fazla sanki ya erken adet olucam ya da yerleşmeYok canım benim beyaz akintim var yumurtlamadan beri. Ama seninki bence yerleşme olabilir o zaman daha önce oluyo muydu adetten önce
Inşallah yerlesmedir canım insallahOluyordu canım ama bu defa biraz fazla sanki ya erken adet olucam ya da yerleşme
Aminnnnn Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahInşallah yerlesmedir canım insallah
Canım bende adet belirtisi yok ara kasık ağrım var çok az belim ağrıyor ama bugün akşam üstü 2 kez öyle bir sulu sıvı akıntı geldi ki afedersiniz çamaşırım tamamen ıslandı nerdeyse nedir bilmiyorum ama
Boşver yaaa bende kaçırdım aöa bende 23 te yapacağım ama sana destek bende sabah yapacağım bir taneSaol kuşum eksik olma da mucize olurGünü kaçırdık malum
Yap yap hadi birbirimize destek olalım yarın negatifler bir birine pozitifler birbirine destek olsun böyle böyle güçleneceğiz bu testlere karşıOfffffff ben çok umutsuzdum yarın test yapmaktanda vazgeçmiştim şimdi pik çıkınca çok heyecan yaptım umarım hamileliktendir ya
İkiz olmasın o halde beta araşığın 8 haftanızla gibi geldiyse bana dur bi daha bakayım8 hafta imkanı yok ki :) 12 ocak son adet günüm . Ayrıca daha 2 aylık bile evli değilim:) haftaya 8 ay olacak evliliğim :)
Kızlar ben de yarın sabah yapacağım test. Bat 18 19 civarı. Kaset mi yapayım erken gebelik mi? Test zinciri oluşturalımYap yap hadi birbirimize destek olalım yarın negatifler bir birine pozitifler birbirine destek olsun böyle böyle güçleneceğiz bu testlere karşı
5-6 arasıymışÖyle böyle derken doktora gidemedim canım
Başka işler oldu derken tahlil yine yaptım 9bini geçti şükür 6 hafta sanırım
Oooo Allah yardımcınız olsun zor bir iş Rabbim onun da yar ve yardımcısı olsunMaalesef eşim askeri personel göreve gitti. Temmuz ya da Ağustos’tan önce gelmez
İkisinden de al bence ama eğer reglin günü gelmişse kaset al ne olur ne olmaz bazen geç döl oluyor o nedenle erken gebelikte düşük betayı söyler bu şekilde de kontrol etmiş olursunKızlar ben de yarın sabah yapacağım test. Bat 18 19 civarı. Kaset mi yapayım erken gebelik mi? Test zinciri oluşturalım
Ahahah bir an hem mutlu hem gerginlik hissettim :) iki çocuk birde hoş da doğurması hele .. İnsan düşünüyor:)5-6 arasıymış
Benim dün yoğun sarı akıntım olmuş günlük ped kullanıyorum öyle farkettim kaşıntı yok kötü koku yok bi de idrar kokum değişik dünden beri.Mikrop mu kaptım biyerden diye düşünüyorum ama ne yanma var ne rahatsızlık var dediğim gibi kaşıntı da yok.2 gün var reglime geçen ay tuttuğum notlara baktım bu dönemlerde akıntım yokmuş göğüs ağrım varmış bu ay sadece şişlik var ağrı yok.Ayarsız vücudumu seviyim Ya sabır çektiriyo yineBoşver yaaa bende kaçırdım aöa bende 23 te yapacağım ama sana destek bende sabah yapacağım bir tanetek çıkarsak yalnız çıkma diye eşim test almaya gitti yarın ki gruba destek atayım dedim üzülmek yok
İnsallah canım yaOlur olur ben de gece 12de sıvı alımına falan dikkat etmeden yaptım silik de olsa varsa çıkıyor inşallah sizin de çıkar
İnsallah canım aynen öyle birbirimize iyi gelelim umut olalımYap yap hadi birbirimize destek olalım yarın negatifler bir birine pozitifler birbirine destek olsun böyle böyle güçleneceğiz bu testlere karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?