- 20 Haziran 2018
- 953
- 691
- 53
- 30
Yarın sabah test yapıcaz hazır mısınİki farklı hamilelik yaşayıp farklı belirtilerle öğrenenler oldu mu ? Ben öncekinde mahvolmuştum uyku bulantı kusma bu sefer hiçbirşey hissetmiyorum sanırım yok diyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah test yapıcaz hazır mısınİki farklı hamilelik yaşayıp farklı belirtilerle öğrenenler oldu mu ? Ben öncekinde mahvolmuştum uyku bulantı kusma bu sefer hiçbirşey hissetmiyorum sanırım yok diyorum![]()
Kuzum dedim ya 14 günü mü beklemem gerekiyor yoksa normal adet zamanının geçmesini bilemediğim için böyle kaldımAdetin geçmiş neden test yapmaya gitmedin canım benim
Tamam o zaman 4 gün daha beklicem gelmezse direk kan testine giderimiğne yumurtayı çatlatır buda normal takvimdeki döngünüzü değiştirir normali iğneden 14 gün sonra adet olmanızdır daha 4 gününüz var
En sağlıklısı o zaman beklicem yavrum şiştim beklemekten de inan ki 4 gün daha beklerim sonra kan testine giderim direk gelmezse zaten iğnenin etkisi artık geçmiştir çünkü bi kaç gün önce aralıklı test yaptım çok silik bi şekilde çıktı ikinci çizgi artık kalmamştır 4 gün sonra da sonuç neyse net bi şekilde çıkarBeklenen adet gününle bir olmaz canım iğneden 14 gün sonra gebelik yoksa regl gelir derler. Bu 14 gün 2-3 gün ileri oynamayabiliyor
Bi dur sonuç çıksın ama kendini negatif yükleme önce görelim dimi amakan verdim kızlar baya oldu . ama düşük çıkıcak :hiç inancım kalmadı kimyasal olucak yine
Ciddimisin
Ben bugun yaptım kaset testle ama negatif. Yumurtlama dan sonra 11. GünümAy yarın ilk idrarla tekrar yapayım pekii kaset test mi yapayım yoksa erken gebelik mii?
Bat 22 canım benim. Şimdi bir test daha denedim ama gebelik testi bu. Bir şey çıkmadı. Ama ovulasyon testi bayağı belirginMerhaba benim de bugün kahverengi akıntım oldu bat ne zamandı sizin yerleşme kanaması olabilir mı acaba
Bugun yaptım negatif yumurtlama dan sonra 11. Günüm. 3 gün arayla tekrarları adet olmazsan adet günüm 3 gün sonra zaten.O gögüs olayı bende de oldu. Benim regl belirtilerimin arasında gögüs ağrısı yoktur ilk defa gögüslerimin ucları sızladı ve dediğiniz gibi kahvrengi kısmında genişleme ve koyulugu gördüm test yaptıgım sabah. Ondan sonra teste pozitif gördüm. Yaşadığım tek belirti buydu sanırım. Şimdi diyorum çatlatma iğnesi olmasaydım sanırım daha hamile oldugumu öğrenmezdim çünkü diğer aylar daha çok hamileydiim belirti üstüne belirti yaşıyordum. Gögüs sızısı da pozitifi görünce geçti. Aklında süphe varsa 1-2 gün daha dur sonra test yaparsın
Sağ olun. Benim baslardada cok rahatsızlığım vardı dayanamıyorum böbrek agrımda mesela, sanki tıka basa yemek yemiş gibi nefes alamıyorum en ufak bir yorulmadan karnıma cok arılar giriyordu defalarca söyledim doktora hep normal demiştiBaşınız sağolsun ve yenisi sağlıkla nasip olsun bebek rahatsızlanınca bizide etkiliyor sanırım benimde öyle olmuştu
Sabah test yaptım negatif çıktı öğleden sonra da kırmızıları gördüm yani yerleşme kanaması olacağını sanmıyorumCiddimisinyerleşme falan olmasın eminsin dimi
Bat tarihim 26 Şubat Rabbim hayırlısını versin Insallah.Rica etsem beni de ekler misinTeşekkür ederim kuzum inşallah hayırlı olur![]()
Üzüldüm ya sağlık olsun ama kendine çok dikkat et bu reglinde bir sonrakine hazırlanan yumurta biliyorsun şimdiden yer ediyor sağlıkla güzel şeyler olsun öyle miSabah test yaptım negatif çıktı öğleden sonra da kırmızıları gördüm yani yerleşme kanaması olacağını sanmıyorum
Benim yumurtlamam 1 ve 2 şubattaydı, 3 şubat çatlama gördüm. 14 ünde erken gebelik negatif çıktı. Yarın erken gebelik mi yapsam kaset mi yapsam bilemedim, malum erken gebelik testleri çok pahalı harcamak istemiyorumBen bugun yaptım kaset testle ama negatif. Yumurtlama dan sonra 11. Günüm
Herkeste farkli olur ama genelde günde 1 2 mm buyuyorKızlar kimyasal gebelik yaşadım malesef bu ay kanamanın 5. Günü gittim doktor 8mm yumurtan büyümeye başlamış bile dedi yumurta günde kaç mm büyür bilgisi olan varsa çok çok sevinirim