Bat ne zaman? 2.çocuk ne güzelAy Allah mı söylettiyok ben bat bekliyorum gecen sene de gögsüm ilk belirtilerimdendi acaba buda hamilelik belirtisi mi diye soruyorum bende diger hamileliğimde battan 1 hafta sonra cok barız belirtiler olmustu. Bu ay bat 19 subat saatler geçmiyo
Yok ilkini kaybettim canım takdiri ilahi işte kalpleri durdu karnımda. Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinBat ne zaman? 2.çocuk ne güzeldarısı bizlere
Yaaa özür dilerim kusura bakma olur mu ikiz miydi? Kalpleri dedin yaYok ilkini kaybettim canım takdiri ilahi işte kalpleri durdu karnımda. Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Önemli değil canım evet ikizmiş sağolsun doktor 13. Haftaya kadar hep tek dedi ben Baska doktora gidince hem ikiz oldugunu hemde 17 gün önce kalbinin durduğunu ögrendim tek yumurta ikizleri. Çok sıkıntılı günlerdi ya düşğkte yaptırmadılar suları keseleri plesantaları tek oldugu için hersey 2 katıydı 26 haftalık hamile gibi sayıyorum dedi doktor dogum yapacaksın. Dedi bildiğin dogurdum ben birde hep anormal derecede ileriki haftalarda yasamam gereken belirtileri rahatsızlıkları yasadım defalarca söyledim herkes beni abartıyo gibi algılandı meger tek yumurta ikizi ymiş ve biri cok önce kalbi durdu gu için rahatsızmısım. Hatta gecen ay ilaçlardan 7 gün gecikince adetim test yaptım da öyle yeniden bebek düşünmeye basladıkYaaa özür dilerim kusura bakma olur mu ikiz miydi? Kalpleri dedin ya
Amin allahım isteyen herkese versin inşallah bata da az kalmış test yapmadın mı
Ya zor bir süreç geçirmişsin. Allah yardımcın olsun inşallah bu gebeliğin sağlıklı ilerlerÖnemli değil canım evet ikizmiş sağolsun doktor 13. Haftaya kadar hep tek dedi ben Baska doktora gidince hem ikiz oldugunu hemde 17 gün önce kalbinin durduğunu ögrendim tek yumurta ikizleri. Çok sıkıntılı günlerdi ya düşğkte yaptırmadılar suları kesenleri plesantaları tek oldugu için hersey 2 katıydı 26 haftalık hamile gibi sayıyorum dedi doktor dogum yapacaksın. Dedi bildiğin dogurdum ben bşrde. Hatta gecen ay ilaçlardan 7 gün gecikince adetim test yaptım da öyle yeniden bebek düşünmeye basladıkyoksa ben bir 6 ay daha düşünmüyordum
Amin ama hala gebe miyim bilmiyorum ki benYa zor bir süreç geçirmişsin. Allah yardımcın olsun inşallah bu gebeliğin sağlıklı ilerler
Az kalmış yapmaya başla benceAmin ama hala gebe miyim bilmiyorum ki benötekinde 1 hafta gecikmeyle test yaptım diye simdi bata 3 gün varken cıkmaz da negatif gözükür diye yapamadım. Eşime söyledim yarın test alıcak gelirken senin belirtilerin neler
Belki bu sefer yumurtlama dönemin uzamıstır. Ben o yumurtlama testlerinden hiç anlamıyorum ama o akıntı ve kramplar yumurtlama belirtisi kasık agrında öyleAz kalmış yapmaya başla benceben şu an yumurtlama dönemindeyim cumartesi yumurtlamaydı sonra test yapmadım çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum. Şeffaf akıntım devam esiyor kasıklarım ağrıyor baskı var acaba çatlamadı da ondan mı öyle bilmiyorum sence ?
Aynen anladığım kadarıyla çatlamadı ağrı devam ediyor. Değerlendirmeye devam mı etmeli ya da bırakıyım mı artık?Belki bu sefer yumurtlama dönemin uzamıstır. Ben o yumurtlama testlerinden hiç anlamıyorum ama o akıntı ve kramplar yumurtlama belirtisi kasık agrında öyle
Hayırlısı olsun kuzum saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun hepimizin. Degerlendirmeye devam et bence kuzum ben o akıntıyla yumurtlamam İn farkına varıyorum desem abartmamıs olurumAynen anladığım kadarıyla çatlamadı ağrı devam ediyor. Değerlendirmeye devam mı etmeli ya da bırakıyım mı artık?
Sen de bize haber ver test yapınca ben sanki sen gebesin gibi hissettim inşallah öyledir
Tamam canım teşekkür ederimHayırlısı olsun kuzum saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun hepimizin. Degerlendirmeye devam et bence kuzum ben o akıntıyla yumurtlamam İn farkına varıyorum desem abartmamıs olurum
Beklenen adet tarihibat ne arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)
Bana simdi kirmizi koyabilirsiniz :))) ben ufaktan marta doğru gider
Buyuyup kararmadi hala aynilar sadece uçları biraz daha belliPeki gögüslerin de ki kahverengi alan büyütüp karardı mı benimde ara ara sızı giriyo ama cok değil ucları kocaman oldu ve kahverengi alanı büyüdü bu belirtim acaba suanda benim de bata 3 gün kaldı
Duphaston kullanıyor musunuz pekiValla kuzum her ay adet dönemi yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorum herşey mevcut kasık ağrısından tut herşey bugün de adetimin gelmesi gerekiyor normalde gelmedi daha ama gecikmede yaşıyorum ara sıra yani anılacağın hamilelik belirtileri de aynı adet belirtisi de beklemedeyim gerginim huzursuzum yine görücem kırmızıları diye bilmiyom Allah yüzümüze baksın
Tamam canım teşekkür ederim
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayy hadı inşallah ya ben de bi umut beklıyorum cok bunaldım artık heray adet gormekten ben ayın sonunda yapcam test adetıme 2.3gun varEvet olmuştu fakat şuan normal bel boşluğum ağrıyor her iki yanı. yarın sabah test yapcam çok heyecanlıyım
Korkunu anlayabiliyorum cnm, degerin de olmasi gerektigi gibi. Ama yine de doktor kontrolu altinda olmanda fayda var. Psikolojimizin bile ayari bozuldu, reglin gecikmesi de normal. Agrilar, reglin habercisi gibi duruyor.@dceke @sedacamasalhepsonradan
Sonuç yeni çıktı kızlar 2.7 şu anda ağrıdan geberiyorum. Kasıklarım belim kopuyor ağrıdan, bacaklarıma kadar vuruyor. Dış gebeliği de bugünlerde 6 değerle öğrenmiştim sonra çok güzel yükselmişti hatta, yine yükselir diye korkuyorum şu anda. Umarım bu kadar ağrı regl olacağım içindir
Çok sevindim darısı Benım başıma inşallah benımde adetıme 2.3gun kaldı dun akşam sancılandım sag kasıgım şişmişti gogus çevremde koyulaşma var umutlanmak ıstemıyorum sonra heray oldugu gıbı husrana uğruyorum ay sonunda test yapıcam adet olmazsam tabıkı inşallah ben de müjdeli haberı yazarım rabbim nasip etsinKizlar iki haftadır yazilanlari okuyorum bende bat bekliyordum yazmadim çünkü klomen kullandigim halde ovulasyon testinde yumurtlama görmemiştim. Yine de gununu hesaplayip degerlendirdim. Bir haftadir cok karnim agriyodu ve dun ve bugun belim cok ağrıdi. Göğüslerim on gündür coook agriyor. Ovulasyona devam ettim ve bu sabah 25 inci gunde pik gördüm once yumurtladim diye sevindim ama adete 3 gun kalmisken acaba gebelik mi dedim karar verdim gebelik test aldim ve kıpkırmızı pozitif cikti cok şaşkınımbelirtilere gore şaşkın degilim ama yumurtlama gormemistim pik olmadi yani ama yinede degerlendirdim burdan size de ovulasyon testine yuzde yuz guvenmeyin diye yasadigimi anlatmak istedim. Cunku ben günlerdir sizi taniyorum siz beni tanimasaniz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?