- 12 Kasım 2021
- 3.638
- 4.428
- 83
Ayy hadi dayan o zaman 1-2 gün daha geçsinDayanamıyorumama bir testim kaldi sabredip yapmayacağım test.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi dayan o zaman 1-2 gün daha geçsinDayanamıyorumama bir testim kaldi sabredip yapmayacağım test.
Banada Dr sormuştu rengi koyu muydu diye, bordo gibi oluyor di mi kist olduğunda adet rengi?Evet çok az oldum iki gün sürdü sadece reglim
Hahahahhaha tamam canımAyy hadi dayan o zaman 1-2 gün daha geçsindayanırsın yaaa aslansın
![]()
yaaaaaaa, ay ne guzel bı haber buuuuuu, masaşşaaallahhhhSelam kızlar, sağlık ocağında hormon tahlillerimi yaptırmıştım ve PROLAKTİN hormonu yüksek çıkmıştı diye yazmıştım sağlık ocağındaki doktorum kadın doğumcuya gitmem gerektiğini söyledi ve bu gün gittim gitmişken BETAHCG Tahlili istedim veeeee BETAHGC 72.31 çıktı![]()
Teşekkürler canım, adetime daha 3 gün var cuma günü doktor tekrar gel dediyaaaaaaa, ay ne guzel bı haber buuuuuu, masaşşaaallahhhh
senı hep goruyodum formda , cok sevındım gercekten Rabbım saglıkla kavustrursun , varmı belırtın?Teşekkürler canım, adetime daha 3 gün var cuma günü doktor tekrar gel dedi
Canım Ocak ayında kaydolmuştum kimyasal olmuştu, belirtim ilk gebeliğimdeki gibi Beyaz kremsi akıntı, mide yanması, mide bulantısı ve göğüslerde dayanılmaz bir hassasiyetsenı hep goruyodum formda , cok sevındım gercekten Rabbım saglıkla kavustrursun , varmı belırtın?
harıka, cok sevındım adına, bızlerede dua et ınsallahCanım Ocak ayında kaydolmuştum kimyasal olmuştu, belirtim ilk gebeliğimdeki gibi Beyaz kremsi akıntı, mide yanması, mide bulantısı ve göğüslerde dayanılmaz bir hassasiyet
Darısı sana ve bütün arkadaşlarasenı hep goruyodum formda , cok sevındım gercekten Rabbım saglıkla kavustrursun , varmı belırtın?
amınnn canım ınsallaahhhDarısı sana ve bütün arkadaşlara
Maşallah canım inşallah güzelce artar değerinCanım Ocak ayında kaydolmuştum kimyasal olmuştu, belirtim ilk gebeliğimdeki gibi Beyaz kremsi akıntı, mide yanması, mide bulantısı ve göğüslerde dayanılmaz bir hassasiyet
Amin canım,Maşallah canım inşallah güzelce artar değerinpeki bu belirtiler ne zaman başladı canım
Bence regl günü gelene kadar bekleyin arkadaşım. Burda arkadaşlar söylerdi regl gelmediği sürece umut var diye ben yaşayıp gördüm bata 3 gün kala kan testi bile negatifti bat günü 70 oldu. Takip ediyorum şimdilik yarın yine kan vericemBata 4 gun kaldı sabah test yaptım tertemiz çıktıolmadi galiba bu ay da. Normalde adete yakin gogus ve bel agrimda olurdu onlarda yok. Sadece camasirim da islak bir akıntı var.renksiz.
Ayy olur mu hiç kuzum, sürekli baktım bişey yazdın mı diyedarlamak da istemedim
güzel haberler bekliyoruz
![]()
Guzummmmm Mart topiğinde oluyorum geneldeSen naptın ,
Sonucun çıktımı
İlk denemeniz mi pekiVurulduğum günü saymazsak 9. Günüm bugün canım
Kac gündür burdayim yazmak aklima gelmemisti :) benide eklermisin bat 25 subat
NeeeyyyyySelam kızlar, sağlık ocağında hormon tahlillerimi yaptırmıştım ve PROLAKTİN hormonu yüksek çıkmıştı diye yazmıştım sağlık ocağındaki doktorum kadın doğumcuya gitmem gerektiğini söyledi ve bu gün gittim gitmişken BETAHCG Tahlili istedim veeeee BETAHGC 72.31 çıktı![]()
Merak üstüne merak sonuç çıkınca hemen haber etKızlar topluca yazayım hala sonuç çıkmadı, hala regl de gelmedi. Duphaston adet düzenliyor bi de sözde.. arada bir regl sancısı yokluyor ama gelen giden yok hala. Sıkıldım![]()