Merhaba; hala adet görmedim ama evde testim negatif. Benide eleyelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba; hala adet görmedim ama evde testim negatif. Benide eleyelim
Sonucun çıktımıBizim kovaaan![]()
partalina_ @sedacamasal @Eflatun1Kelebek @Hayat su hepiniz yolunuza bakıyosunuz, beni kaderime terk ettiniz buralarda yaa
sabah kan verdim artık kesinleştirmek için. Ona göre doktora mesaj atıcam söktürücü bi ilaç versin diye. Ya da kist falan mı oldu bi baksın
Bat gününe kadar negatif çıkıp o gün pozitif olan çok var canım.. 2 gün sonra yine bir test yap dayanamazsan, yada regl tarihini bekleBata 4 gun kaldı sabah test yaptım tertemiz çıktıolmadi galiba bu ay da. Normalde adete yakin gogus ve bel agrimda olurdu onlarda yok. Sadece camasirim da islak bir akıntı var.renksiz.
Kan ver canımArkadaşlar 2 gündür test yapiyorm çok hafif çizgi görünüyor ama koyulasmiyir ilk dk içinde çıkıyor adet 3 gün gecikti
Kan testiyle takip etmeye başlayabilirsin benceArkadaşlar 2 gündür test yapiyorm çok hafif çizgi görünüyor ama koyulasmiyir ilk dk içinde çıkıyor adet 3 gün gecikti
geçtğimiz temmuz ayında olmuştum dış gebelik olmuştu bu ikinci bakalım.Ayy hadi inşallah ilk mi
Ama var mı yok mu bilmiyorum emin olamiyorm hayal kırıklığı olur diye korkuyormKan testiyle takip etmeye başlayabilirsin bence![]()
Var mı yok mu bilmiyorm acaba ben görmek istediğim için mi diyirm çok çok çok hafifKan ver canım
Yani testte koyulaşmayı tespit etmek 1-2 gün arayla zor.. 4-5 gün sonra anlayabilirsin. Hani merak ediyorsan kan tahlili daha doğru..Ama var mı yok mu bilmiyorum emin olamiyorm hayal kırıklığı olur diye korkuyorm
3gun gecikme var daha belli olamsi gerekmez miYani testte koyulaşmayı tespit etmek 1-2 gün arayla zor.. 4-5 gün sonra anlayabilirsin. Hani merak ediyorsan kan tahlili daha doğru..
Geç döllenme olabilir.. farklı marka testle yarın da bir dene bakalım.. inşallah koyulaşır canım..3gun gecikme var daha belli olamsi gerekmez mi
Kist olduğun ay adetin daha koyu, pıhtılı mıydı?İnşallah değildir canım iğneden bir hafta sonra belim ve kasıklarım çok ağrıdı ama bu ay öyle bir şey olmadı şükür inş kistleşmemiştir yine
Bunlarin ikisi farklı biri üsteki dün diğeri bugununGeç döllenme olabilir.. farklı marka testle yarın da bir dene bakalım.. inşallah koyulaşır canım..
Vurulduğum günü saymazsak 9. Günüm bugün canımKaçıncı gününüz
DayanamıyorumBat gününe kadar negatif çıkıp o gün pozitif olan çok var canım.. 2 gün sonra yine bir test yap dayanamazsan, yada regl tarihini bekle![]()
Sacma olan orda kaldigin sureyi hesap etmeleri ama az cok isleyisi biliyorlarsa eger hani nikah kurs sinav vs vs olaylari suruyor ya ondan dolayida 1.5 yildir bir arada olmadiginizi biliyorlardir yoksa sallardin bakarlardi. 41 saatte dogum yaptim, doktorumun digum yaptirdigi hastane asiri hristiyanmis oncelikle anne bebek sona gelene kadar dogal dogumcular ne cektim valla o yuzden burada hastane doktor olayini hic sevmiyorum gercekten. Insallah bir an once sorunsuz kendiliginden olsun senin, beklemek zorunda kalma.Umarım çünkü bınların bürokrasilerine yetişemiyoruz zaman geçiyor
Evet çok az oldum iki gün sürdü sadece reglimKist olduğun ay adetin daha koyu, pıhtılı mıydı?