Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim bat 25 şubat eklerseniz sevinirim
Olabilir bazen tek yumurtlama günü bile oluyor sperm 5 gün yaşıyorSelam kızlar benim bat 26 Şubat ovulasyon testi denedim bu ay 7 Şubat akşam pik oldu 9 Şubat akşam siliklesti ben 5 789 Şubat değerlendirdim 9 Şubat çatlama sanırım ondan sonra annemin hastane işleri vardı 13 Şubat değerlendirebildim sizce hamilelik olur mu 10/11/12 değerlendiremedik![]()
Aminnn insallahHeyecanla bekliyoruz ya ondan,Allahım hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben çok sisim ama geçen aydada olmuştu bende böyleKizlar ben eşofmanı giyemiyorum resmen ne giysem beni sıkıyor tövbe hep kesik kesik oldu etim anca çıkarınca rahatlıyorum böyle şişen var mı![]()
Üroloji doktoru murat mermerkaya ya gidiyoruz canım kesinlikle tavsiye ederimMerhaba Antep’te hangi hastaneye gittiniz
Benimde burnum kuruyor kılcal damat çatlıyor sanırım çok acıyor ama bu bir kere daha Olmuştu ozaman bakardım Sivas’ın kuru soğuğu vardı şimdi almanyadayım havadan diyordum acaba mıBir sebebi varsa bu bebisten olsun diyelim. Bepanthol burun kremi kullanabilirsin, baya erken olmus ama belkide belirti, onu gunu gelince anlariz baskalarinada fikir olur. Benimde baya 6-7. aylarda falan baslamisti kanama, kuruluk, tikaniklik ki hala mesela burnumun sag tarafi yatarken cogu zaman tikanir 5 yil olacak dogum yaptim gecmedi.
Sen geçen ay hamile çıkmamışmışsın ben mi öyle hatırlıyorum hatta aynı gün bat vardı ikimizinMerhaba kızlar benimde bat 18 şubat benide eklermisiniz 3 gun kaldı adete
Ne desem yalan olur su an canim, benimde dedigim gibi 6.-7. ay gibi olmustu doktor normal diyip krem vermisti. Hatta bak o zamanlarimda yine kis aylarina gelmisti. Bende isvicredeyim ustelik bizim buralarda hava cok nemli olmasina ragmen kaloriferler yandikca da burun daha cok kuruyor. Oyle degisik degisik belirtiler yasiyoruz ki insallah bebekten olsun her belirtiBenimde burnum kuruyor kılcal damat çatlıyor sanırım çok acıyor ama bu bir kere daha Olmuştu ozaman bakardım Sivas’ın kuru soğuğu vardı şimdi almanyadayım havadan diyordum acaba mıacaba ?
Aynen bende bu durumla yeni karşılaşıyorum Almanya’da yeniyim bir doktor bulup rutin kontrol görüşmesi için bile 3 ay bekledim.burada herşey çok ilginç ve kan tahlilini bile 1,5 yıllık evli değilsen özelden yapıyorlar biz okadar olduk ama ben yeni gelebildiğini için bunu saymıyor burası ülkeye giriş tarihimi sayıyor kursum bitene kadar Tr gitmek gibi bir şansım da yokki gidip muayene olup tahlil falan verelim.Tr ye göre istersek şuan aşılama tüp vs yapılabiliniyor da aman işte herşey bir zor burada.burnumda şöyle bence havadan kuruyor ama öyle garip olup olmadık ihtimaller çıkıyor ki düşün mesela elde uyuşma gebelik belirtisiymiş bende var ama ayın başından beri falan var oysaki ilerleyen gebelik belirtisi bu normalde.böyle böyle umutlanıyoruz sonrada fıssss.normalde ağrım sızım olur hiç ama hiç birisi yok bu ay yumurtlama sonrası diye düşündüğüm kısımda tahmini oldu ver geçti çok ilginç her değerlendirdiğim ay tüm herşey olurdu.kafalar yine karmaşık gün gelmeden o adet zamanı gelmeden anlaşılmıyor ya ne desek ne yapsak nafile o kırmızılar gelmeyecek ki kesinlik kazansın test falan yanı sıraNe desem yalan olur su an canim, benimde dedigim gibi 6.-7. ay gibi olmustu doktor normal diyip krem vermisti. Hatta bak o zamanlarimda yine kis aylarina gelmisti. Bende isvicredeyim ustelik bizim buralarda hava cok nemli olmasina ragmen kaloriferler yandikca da burun daha cok kuruyor. Oyle degisik degisik belirtiler yasiyoruz ki insallah bebekten olsun her belirtiEn basinda yasamis olsam kesin belirti derdim. Gögüste asiri hassasiyet, kati beyaz peceteye bayagi gelen akinti, carpinti belirtileri bir onceki hamileligimde oldu. Mesela asiri kasik agrisi, mide bulantisi, bas dönmesi yasayip her iki ayda da kendimi o kadar hamile sanmistimki onlarda idrar yolu enfeksiyonu cikti
klasik hamilelik belirtisi ustelik hepsi. Insallah cabucak gelsin bebisler insallah
bizim gibi yurt disinda yasayanlar cok daha sabirli olmak zorunda kan tahlili yok, 7-8 haftadan once kontrole gel diyen yok. Yumurtam ayin 8 inde catladi, 18 de kan verip ögrenme sansim olurdu belki
![]()
Merhabalar yeni üyeyim,bende (bat)25subati bekliyorum,anne adaylarınin hepsine şimdiden hayırlı sağlıklı şanslı bebisler diliyorum
Kimyasal geçirdim sanırım testlerde pozitif gördüm farklı marka testti hemde 4 gün gecikme ile adet oldum öldüm resmen ama çok sanciliydi canımSen geçen ay hamile çıkmamışmışsın ben mi öyle hatırlıyorum hatta aynı gün bat vardı ikimizin
Elinde test varsa tekrarla canım yerleşme kanaması olabilir zaten bebek yerleştikten sonra hcg yükselirKızlar aranızda tecrübeli olanlar vardır illaki bişey sormak istiyorum bata 4 gün var dün prodoctor test yaptım negatifti bugün iki damla kadar bile değil pembemsi akıntıyla birlikte lekelenme oldu sizce bunun regliyle bi alakası varmı zaten döngü sürem kısadır daha erken olmam diye düşünüyorum
Yerleşme kanaması nasıl bişey bilsem bi yorum yapıcam ama çok ikilemde kalıyoruz of of olmadı yarın sabah aç karnına kaset test vardı yapsam mı bi diyorumElinde test varsa tekrarla canım yerleşme kanaması olabilir zaten bebek yerleştikten sonra hcg yükselir
Bende hiç bilmiyorum kızımda hiç anlamadım hamile kaldığımı ne yerleşme kanaması ne bi belirti hiç bisey yaşamadım ogrendigimdede adet günün gecmismiydi onuda bilmiyorum çünkü o zaman hiç takip etmiyodum şimdi ikinci çocuğu düşünüyoruz ama nasip kuzum istersen gününün geçmesini bekle kasette çıkmayabilir boş yere hevesin kırılmasınYerleşme kanaması nasıl bişey bilsem bi yorum yapıcam ama çok ikilemde kalıyoruz of of olmadı yarın sabah aç karnına kaset test vardı yapsam mı bi diyorum
Geçmiş olsun canımKimyasal geçirdim sanırım testlerde pozitif gördüm farklı marka testti hemde 4 gün gecikme ile adet oldum öldüm resmen ama çok sanciliydi canım
Sağol canım benim teşekkür ederim sen ne alemdesin şimdi gününe ne kadar varGeçmiş olsun canım