- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
Amin kuşumAllah razı olsun canım benim daha güzelleri sizin olsun insallahhh![]()




Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuşumAllah razı olsun canım benim daha güzelleri sizin olsun insallahhh![]()
Canım ben ilk 3 ay yaşamıştım sonrasında kesilmişti. Demek ki herkeste farklı oluyor.Bir sebebi varsa bu bebisten olsun diyelim. Bepanthol burun kremi kullanabilirsin, baya erken olmus ama belkide belirti, onu gunu gelince anlariz baskalarinada fikir olur. Benimde baya 6-7. aylarda falan baslamisti kanama, kuruluk, tikaniklik ki hala mesela burnumun sag tarafi yatarken cogu zaman tikanir 5 yil olacak dogum yaptim gecmedi.
Bu testte benim geçen ay negatif çıktı canımKızlar adetim 1 gün gecikti, sizce var mı? Ümitlenmek istemiyorum daha sonra çok üzülüyorum Eki Görüntüle 3006417
Ben aktara hazırlattım canımCanım ari sütü bal polen hangisini aldın marka olarak bir sürü var çok pahalı olan da var emin olamadım
Olabilir canim her insan, her hamilelik farkli elbette. Kötü birsey olmasinda oyle ufak tefek olaylar gecici oluyor sukur.Canım ben ilk 3 ay yaşamıştım sonrasında kesilmişti. Demek ki herkeste farklı oluyor.
Benim bel ağrım 2 aydır vardı ara ara geliyordu ama belirti mi bilemiyorum herkeste farklı oluyor. Bir de geçen haftalarda bi tane iş arkadaşım odamıza geldi parfümü burnuma aşırı koktu rahatsız etti. Bi günlük oldu geçti ama o da belirti olabilirKizlar bebisleri gelenlerr normalde adet oncesi yasadiginiz sendromlar varsa eger hamile oldugunuz ay onlardan farkli birsey yasadiniz mi? Adetime 11 gün var normalde su an goguslerim dolu dolu sis ve agriyor olurdu ilk adetimden beri ama bu ay o yok yarin öbür gün olur mu bilemiyorum, yumurtlamadan sonra istahim asiri acilirdi ozellikle butun gun tatli yesem doymazdim ama tatli yiyorum bana oyle cazip gelmiyor canim istemiyor hic, istahim yok sanki. Cok sevdigim yemegide severek yemiyorum kac gundur.
Çok sağol inşallah en yakın xamanda sizlerede nasip olurCanım benim inşallah her şey yolundadır çok mutlu oluyorum bebişler geldikçe, sağlıkla ilerlesin![]()
Yok bebeğim yaa bende tek belirgin şey meme ucu hassasiyeti oluyor gebelikte ama tık yok, olsa hissederdim. Şu anda yatağa geçince regl sancım hafiften başladı sanki, yarına kırmızı alarm haberini veririmDuphaston gecen ay ben de de gecikme yapmıştı ama bu ayda kullandım bu ay yapmadı sen hala hamile olabilirsin,![]()
Biliyorum canım ama hamile olmadığımdan eminim. Tam regl öncesi romatoid artrit hastalığımın ağrıları pik yapar. Az önce ağrılarıma dayanamadım ağrı kesici kas gevşetici içtim hatta. O kadar eminim yaniCanım yeşilçay düşük etkisi var bitki çayları ya ara ver riske atma Allah korusun![]()
Yunurtlamayi nasil takip etmistin? 19 subat bat ise 4-5 subat ovulasyonun olmuşturBen 11. Günde yaptım ama erken gebelik negatif çıktı
Aminnnn aminnnnAllah razı olsun teşekkür ederimçarşamba ve cuma aynı yerde kan vermeyi düşünüyorum yine Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah
![]()
Ovulasyonu test ile takip etmiştim. 1 ve 2 şubat yumurtlama vardı 3 şubatta da çatlama olmuştu. Çatlamadan 14 gün sonra regl olunur diyor ama benim genelde 30 31 günde oluyor periyodlarım. O yüzden 19 u dedim. Ama eğer kesin çatlamadan 14 gün sonra regl olunuyorsa 17si bat oluyor.Yunurtlamayi nasil takip etmistin? 19 subat bat ise 4-5 subat ovulasyonun olmuştur
Yakin bat larımız. Insallah mujdeli haberleri aliriz.Ovulasyonu test ile takip etmiştim. 1 ve 2 şubat yumurtlama vardı 3 şubatta da çatlama olmuştu. Çatlamadan 14 gün sonra regl olunur diyor ama benim genelde 30 31 günde oluyor periyodlarım. O yüzden 19 u dedim. Ama eğer kesin çatlamadan 14 gün sonra regl olunuyorsa 17si bat oluyor.
Evet canım pik olarak gözüküyorKızlar yumurtlama demi bu?
Eki Görüntüle 3006393
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başınaaaKızlar adetim 1 gün gecikti, sizce var mı? Ümitlenmek istemiyorum daha sonra çok üzülüyorum Eki Görüntüle 3006417
İnşallahYakin bat larımız. Insallah mujdeli haberleri aliriz.
Ben ilkinde cok emindim hamile olduguma ondan o zamani battan iki gün önceye kadar gayet rahat gecirmistim, simdi yine ayni heyecan ayni bekleyis, belirti arama :) her ay olan adet oncesi sendromum bile yok oldu belirtiyi gectim :)Benim bel ağrım 2 aydır vardı ara ara geliyordu ama belirti mi bilemiyorum herkeste farklı oluyor. Bir de geçen haftalarda bi tane iş arkadaşım odamıza geldi parfümü burnuma aşırı koktu rahatsız etti. Bi günlük oldu geçti ama o da belirti olabilir
Heyecanla bekliyoruz ya ondan,Ben ilkinde cok emindim hamile olduguma ondan o zamani battan iki gün önceye kadar gayet rahat gecirmistim, simdi yine ayni heyecan ayni bekleyis, belirti arama :) her ay olan adet oncesi sendromum bile yok oldu belirtiyi gectim :)
Komik gelebilir ama kardeşim hamile olunca burnu kanıyor ve aynı durumu bende kimyasal gebeliğimde yaşadım. Seni umutlandırmak istemem ama olabilir :)Kızlar herkese merhaba
Bu sabah burnum kanadı. Bu bir belirti olabilir mi acaba düşüncelerinizi bekliyorum.