2.kez klomen de sans fazla deniyor, ben de olmasa da. Saglikli bir gebelik ve kolay bir dogum dilerim cnm. Bizlere de dua etÇatlatma iğnesi ve klomen kullandım bu ay ben 2. Kez. Birde takviye arı sütü bal polen kullandım eşimle beraber. Klasik folik asit ve yumurta kaliteli hale getirmek için doktorum bi toz verdi sitolart diye artık hangisi vesile oldu bilmiyorum. Rabbim arayan isteyen herkese nasip etsiin
Canim sen nasıl oldun, covid bitti mi bebeği görmeye gittin miSon dakika yumurtlamasi mi oldu, insallah tutunur hiç belli olmaz bu işlere
Yumurta tembelligi tam olarak nedir ve nasıl anladı doktorunuz acaba15 aydır deniyorum ben. Bi geçen ay bir de bu ay çatlatma iğnesi ve hapa başladım. Bende pco ve yumurta tembelliği varmış
Bugün karantinam bitti canım, bende erkenden doktora gittimCanim sen nasıl oldun, covid bitti mi bebeği görmeye gittin mi
Ayy çok sevindim masallah ❤ sağlıkla büyüsün içime kiz diye doğuyor yaaBugün karantinam bitti canım, bende erkenden doktora gittimşükür bebişi gördük, pıtpıtları da duyduk
Sen nasılsın napiyorsun
Allah razı olsun canimm güzel düsüncelerin için çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallahAyy çok sevindim masallah ❤ sağlıkla büyüsün içime kiz diye doğuyor yaa
Ben de iyiyim canim seni merak ettim valla, covid insallah olumsuz etkilemez diye de dua ettim ve şükür
Ediyorum etmez olur muyum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmıssın. İsteyen herkese nasip etsiin2.kez klomen de sans fazla deniyor, ben de olmasa da. Saglikli bir gebelik ve kolay bir dogum dilerim cnm. Bizlere de dua et
Bahsettigin tozu arattim ama bulamadim cnm, tekrar yazabilir misin, dr.uma sorayim.Çatlatma iğnesi ve klomen kullandım bu ay ben 2. Kez. Birde takviye arı sütü bal polen kullandım eşimle beraber. Klasik folik asit ve yumurta kaliteli hale getirmek için doktorum bi toz verdi sitolart diye artık hangisi vesile oldu bilmiyorum. Rabbim arayan isteyen herkese nasip etsiin
Yumurta tembelligi tam olarak nedir ve nasıl anladı doktorunuz acaba
Bahsettigin tozu arattim ama bulamadim cnm, tekrar yazabilir misin, dr.uma sorayim.
Bata 2 gün kalan var mı? Benim şuan inanılmaz şekilde belime ağrı giriyor sanki ortadan ikiye kesiyorlar gibi sızlıyor bu normal mi
Canım benimde normalde sadece adet günü karın ağrım olurdu şimdi bir hafta var ama adet sancım var belimin ortası ağrıyor ama göğüsler de bişey yokBen benn🖐 benim belim değil de kalçam sızlıyor ya bide yumurtlamadan beri göğüslerim hassas ama iki gündür ekstra hassas el değmiyor. Birde üç gündür kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyordu bu gün yok oldu
Vallahi bilmiyorum hala mı çatlıyor yoksa anlamadım anlamıyorum daYeni mi çatladı ki
Ayy sormaHadi inşallah sonucunu alırsınızMilyon tane sperm var anasını satym 1 tanesi lazım sadece bunların nazı beni öldürücek
Dünü değerlendirdin mi?Vallahi bilmiyorum hala mı çatlıyor yoksa anlamadım anlamıyorum da
Anladım olsun bebeğim bi sonra ki aya inşallah olcak Allah büyük üzmüyoruz kendimiziKuzum patır patır bildiğin regli oldum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?