Kız benim regl geliyor az önce lekelenmem başladı maşallah hiç umutlanmama fırsat vermiyorCanım benimde normalde sadece adet günü karın ağrım olurdu şimdi bir hafta var ama adet sancım var belimin ortası ağrıyor ama göğüsler de bişey yok
Şu an çalışıyor musunMerhaba canim henüz başlamadım tatil ne zaman olursa onu değerlendireceğim. Burada aşılama yapan doktor yok malesef o açıdan zayıf burası.son olarak dişimdeki kist işini halledeceğim daha .işten vaktim yok .özel de yok ki değerlendirsem.sen napıyorsun?
Tsk ederim cnm, cok sagolBu şekilde canım
Ya ben hiç akıntıları bilmiyorum, bende ara ara süt rengi kıvamlı hep olur çünkü.. regl zamanı artar, bir gün önce de tamamen kesilir.. sende normalde yoksa, bir haberci olabilir sanki
Hahahha :))) zaten beklentimde yok cnm sakasina takildim sorun degilKız bat aşırı geçip sesi çıkmayanlara koydum kırmızıhatta bazıları sağolsun buraya yazmamış marta yazmış takip edip koydum günü bir hafta geçenler var ama aktif yazıyolar buraya onları bekliyorum
Ay olur mu öyle şey hemen kaldırdım inşallah bebiş koyarızbelki de yanlış görmüşümdür canım ordan bikaç kişiye emoji koydum da yanlışlıkla sana da kırmızıyı basmış olabilirim
Ben kacirmisim valla, ozet gecmissin sagol
Benimde 19 sunat batBenim bat 19u tek belirtim gögüslerim ağrıyor bir de beyaz akıntı var, umudum yok gibi bi de ilk ay denedik ya dahamide bulantısı karın ağrısı varda üşütüyorum galiba ayaklarım hep buz gibi ısınmıyor ona yoruyorum belki akıntıda üşütmektendir yavaş yavaş mart ayına mı kaysam
Kızlar benim de bat 19 şubat ama daha erken de olabilir yumurta çatlamasını 3 şubatta gördüm, üzerine 14 gün koyunca 17 si oluyor ama bakalım nasıl olacak. Benim de bugüne kadar sadece ara ara mide bulantım oldu ama hamileliğe yormadım onu. Bugün de hafif hafif bel ağrısı başladı. Klasik regl öncesi ağrılara benziyor. Sizce erken hamilelik testi yapsam çıkar mı?Benimde 19 sunat batinsallahh gerek kalmaz
Benimde aynı 3 Şubat yumurtlama 28 günde bir oluyorum bugün test yaptım ama tek çizgi gördüm kaset testti. Beklicem artık bakalım ne olacak.Kızlar benim de bat 19 şubat ama daha erken de olabilir yumurta çatlamasını 3 şubatta gördüm, üzerine 14 gün koyunca 17 si oluyor ama bakalım nasıl olacak. Benim de bugüne kadar sadece ara ara mide bulantım oldu ama hamileliğe yormadım onu. Bugün de hafif hafif bel ağrısı başladı. Klasik regl öncesi ağrılara benziyor. Sizce erken hamilelik testi yapsam çıkar mı?
Ay benim değişiyor gelen ay 27 günde oldum ondan önce 31 günde oldum. Ama bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ettim. Uygulamaya göre 19 u diyor ama gene de merak ediyoruumBenimde aynı 3 Şubat yumurtlama 28 günde bir oluyorum bugün test yaptım ama tek çizgi gördüm kaset testti. Beklicem artık bakalım ne olacak.
Genelde predictor öneriliyor en çok o kullanılıyorkızlarım kızlarım hangi erken gebelik testini önerirsiniz ve bugün çatlama iğnesi sonrası 11. gnüm bugn test yapacağım . sabahtan beridir wc ye gitmiyorum
Aa ayniymisiz :)Kızlar benimde bat 25i meraktan çatlayacağım gece gündüz bunu düşünür oldum zaman geçmek bilmiyorrrr
Öyleeeee mi birlikte kırmızıları görmeyiz inş. Benim 11 inde yumurtam çatladı ama beklemek güçAa ayniymisiz :)
Yok canım ya evde benim tarafımdan lodos esiyorDünü değerlendirdin mi?
Yumurtlama dönemi ya ondan merak ettim ne dönemmiş ama neyse sanki dıkşın var da merak ediyorumYa ben hiç akıntıları bilmiyorum, bende ara ara süt rengi kıvamlı hep olur çünkü.. regl zamanı artar, bir gün önce de tamamen kesilir.. sende normalde yoksa, bir haberci olabilir sanki
Bir önceki mesajda bende beklemek cok zor yazmistim ki seninde ayni seyi yazdigini gordumÖyleeeee mi birlikte kırmızıları görmeyiz inş. Benim 11 inde yumurtam çatladı ama beklemek güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?