Bat nedirHayırlı olsun canım şans getirir inşallah. Umarım bu ay olur benimde buraya eklenmembata 2 gün kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat nedirHayırlı olsun canım şans getirir inşallah. Umarım bu ay olur benimde buraya eklenmembata 2 gün kaldı
HamilesinGeldim kızlar sat 18 Ocak
Sanırım erken yaptırdım![]()
13 şubattı test yaptırdım pozitif
hayırlı olsun canım benimde reglime 4 gün var 26,47 çıktıKızlar kızlar inanamıyorum 4 gün önce 1,55 çıkmıştı sonucum. Hatta elendim çarpı koyulsun demiştim ama regl olmayınca önce evde test yaptım çizgi gördüm koşa koşa kan verdim şimdi sonuç çıktı değer 70 nasıl sizce
Hayırlı olsun inşallah ama 2 veya 3 günde kan testi yaptırarak bence yükselişini gözlemle tabi doktorun varsa o daha iyi yönlendirirKızlar kızlar inanamıyorum 4 gün önce 1,55 çıkmıştı sonucum. Hatta elendim çarpı koyulsun demiştim ama regl olmayınca önce evde test yaptım çizgi gördüm koşa koşa kan verdim şimdi sonuç çıktı değer 70 nasıl sizce
Canım bilmiyorum ki doktor klomenin yan etkisi dedi çok nadir görülür kist durumu dedi bende anlamadım zaten bu ay olmazsa klomen vermeyeceğim sana iyi gelmiyor dedi bende bunaldım artıkKuzum hap kist yapmaz ki yani bende kullandım kullanım sonrası doktora da gittim kist felan yok dedi zaten kist olmasini beklemeyiz doğum kontrol hapı kullanırken dedi zaten kisti olanlara bu haplari tedavi olarak veriyorlar
Size de hayırlı olsun. Benim bat 13 şubattı. Muhtemelen geç döllenmehayırlı olsun canım benimde reglime 4 gün var 26,47 çıktı
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum. Henüz bir doktorum yok. 2 günde bir giderek değerimi kendim takip ederim. Sonra da doktora giderim. Kese veya kalp atışı hangi değer aralığındayken görünüyor bilginiz var mı acabaHayırlı olsun inşallah ama 2 veya 3 günde kan testi yaptırarak bence yükselişini gözlemle tabi doktorun varsa o daha iyi yönlendirir
İnşallah değildir canım iğneden bir hafta sonra belim ve kasıklarım çok ağrıdı ama bu ay öyle bir şey olmadı şükür inş kistleşmemiştir yineGeçmiş olsun
Normal adet ağrısı gibi miydi?
Benmde ağrılı geçiyorsa inş öyle değildir.
Canım hayırlı olsun çok sevindimKızlar kızlar inanamıyorum 4 gün önce 1,55 çıkmıştı sonucum. Hatta elendim çarpı koyulsun demiştim ama regl olmayınca önce evde test yaptım çizgi gördüm koşa koşa kan verdim şimdi sonuç çıktı değer 70 nasıl sizce
Canım tebrik ederim hayırlı olsun belirtin var miydi ve bata yakın idrarda test yapmış miydin senKızlar kızlar inanamıyorum 4 gün önce 1,55 çıkmıştı sonucum. Hatta elendim çarpı koyulsun demiştim ama regl olmayınca önce evde test yaptım çizgi gördüm koşa koşa kan verdim şimdi sonuç çıktı değer 70 nasıl sizce
Beklenen adet tarihi canimBat nedir
Allah razı olsun teşekkür ederimCanım hayırlı olsun çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasil etsin
2 gün sonra yine kan ver bakalım değerin cok güzel bence
Teşekkür ederim Allah razı olsunCanım tebrik ederim hayırlı olsun belirtin var miydi ve bata yakın idrarda test yapmış miydin sen
Canım sağlık ocağında yaptırdım yarın hastaneye gideceğimİncir gibi bazı şeyler, süt yapar dedikleri her şey o değeri yükseltiyormuş. Bir de cok değişken bür değer. Bir gün önce ilişki olduysa mesela direkt artıyormuş. Doktor bir şey dedi mi?? Benim 31 çıkmıştı, doktorlar ciddiye bile almadı..
Belli oluyor vallaKizlar bu ay ovülasyon testi ile takip yaptim ama hep silik cikti hic koyulasmadi. Yani yumurtlama gormedim. 9. Gun basladim teste. Bugun geb testi yaptim ilk dakikalarda cok cok silik cikti sonra netlessin diye bekledim. Evde calisiyorum homeofis 4 saat sonra baktim ve daha belirgin olmus. Testle alakali mi acaba yoksa var mi. birgebeningunlugu testi bu arada. Sizce var mi. Bugun reglin 44.günu
Ah canım bende senin kadar heyecanlıyım valla inşallah mutlu olursun canım ya haber bekliyorum bendeSağlık ocağı evin altında sabah işe gelmeden yakın diye oraya gittim canım ya. Ama doktor azcık canımı sıktı normalde lugol çözelti kullanıyorum ben testlerin fotoğrafını gösterdim lugol yüzünden bazen pozitif görünebiliyor dedi ne alakaysahem idrar hem kan tahlili verdim akşam 11 de çıkmış olur dedi bakalım artık sende üzülme sakın biraz daha bekle bence hüsrana uğramak insanı çok yıpratıyor
![]()