Benim 12 Şubat, hala regl olmadım ama muhtemelen duphastondan dolayı geciktim. Çünkü negatif...Arkadaşlar 13 Şubat adet tarihi olupta adet olmayanlar var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 12 Şubat, hala regl olmadım ama muhtemelen duphastondan dolayı geciktim. Çünkü negatif...Arkadaşlar 13 Şubat adet tarihi olupta adet olmayanlar var mi
devamlı bir ağrı değil mesela dün akşam özellikle çok arttı bu sabah pek birşey yok kan verdim bakalım akşam 11 de çıkar dediSürekli mi ağrı canım nasıl şişlik gibi mi yoksa sizi gibi birde yumurtalıkların da mi yoksa tam göbek altında mı
Benmde dündü adet olmadim en son cuma günü yapmistim tekrar bu yapaayim mi bilemedimBenim 12 Şubat, hala regl olmadım ama muhtemelen duphastondan dolayı geciktim. Çünkü negatif...
Mesajını şimdi gördüm canım yurtdışında olduğum için yeni internet buldum. Bugün testi tekrarla istersen. 5 gün daha çok erkenGünaydın negatif ile başladık kızlar5 gün var daha çıkar mı bakalım ? M Mrs Electrical Engineer @hope2022
Venev
3 gün çok farkeder tabii ki yap bi daha test canımBenmde dündü adet olmadim en son cuma günü yapmistim tekrar bu yapaayim mi bilemedim
Canım ben ilk gebeligimde olduğu gibi karında kasıkta batmalar hissettim. Yalnız bu regli ağrısı gibi birşey değil. Belli noktalarda batmalar oluyor. Onun dışında bir belirti yoktu bend.Canım belirtiler neydi adete yakın sende, çatlamadan itibaren hissettin mi?
Hiç bir belirtim yok ya yok gibide hissediyorum bat ı bekleyeceğim sanırım canımMesajını şimdi gördüm canım yurtdışında olduğum için yeni internet buldum. Bugün testi tekrarla istersen. 5 gün daha çok erken
Bende 1 subatta cekildim bat 19 subat bekliyrm regli ne zaman olacak nasil olacak.Tsk ederim cnm, yuz milyon kere yazildi cizildi bu film olayi ama yine de cok korkuyorum ya. Regl duzenin ayni devam etti mi, agri sanci filan oluyor mu sonrasinda. Anestezi vereceklermis Allahtan.
Negatif maalesef yaptım3 gün çok farkeder tabii ki yap bi daha test canım
Naaaasip canım benim bekleyelim bakalım neler olacakBenim 12 Şubat, hala regl olmadım ama muhtemelen duphastondan dolayı geciktim. Çünkü negatif...
Çok çok silik var gibi ama 2 gün gecikmeyle daha belli olması gerekir degilmi3 gün çok farkeder tabii ki yap bi daha test canım
Ben sabah şakır şakır regl oldumBen test yaptım kızlar. Veee tabii ki de negatifulan bi test daha boşa gitti ona üzülüyorum. Ama bu gecikme niye ya hiç hoşlanmıyorum. Gelsin de doktora gidelim yahu
Bu da karartma yaptim3 gün çok farkeder tabii ki yap bi daha test canım
Ben göremedim canım yaÇok çok silik var gibi ama 2 gün gecikmeyle daha belli olması gerekir degilmi
Amaaan napalım ne kuzum kaldığımız yerden devamBen sabah şakır şakır regl oldumyarın doktor yolları göründü, yeni bir ayda yeni bir deneyim ve heyecana hazır mıyız
o ilaç ne için ki?? Bi kaç gün gecikme normal ya panik olma.. git doktoruna bir görün, her ihtimal kabulumuz en cok da geç yumurtlamalı olan![]()
Hımm burda biraz gördüm sanki. Hiç belli olmuyor tatlım ya yerleşme süresi herkeste farklı. İyi düşünelim inşallah o bebiştirBu da karartma yaptim
Aslında bnm ki biraz farklı 2 aydır 10 15 gün gecikiyor adet duzenlensin diye geçen ay hem koruyucu hemdeduzenleyici kadın kontrol hapı verdi hep gecikken adet o zamn bir ghafta önce oldu adetim şuan bnde o adeti baz alarak bekliyormHımm burda biraz gördüm sanki. Hiç belli olmuyor tatlım ya yerleşme süresi herkeste farklı. İyi düşünelim inşallah o bebiştiryarın ya da öbür gün tekrarlarsın ya da kan ver direkt
Böyle durumlarda yumurtlamadan emin olmak lazım kuzum yoksa çok zor tahmin etmek. Hayırlısı.. bekleyelim bakalım inşallah koyulaşır testin 2 güneAslında bnm ki biraz farklı 2 aydır 10 15 gün gecikiyor adet duzenlensin diye geçen ay hem koruyucu hemdeduzenleyici kadın kontrol hapı verdi hep gecikken adet o zamn bir ghafta önce oldu adetim şuan bnde o adeti baz alarak bekliyorm
Canım benim iuan gebeliğin sağlıklj olup olmadığı konusjnda takip yapılıyo bugün kan verdim sonuç yarın çıkacak yarını bekliyorum sana haber vermek içinKız bat aşırı geçip sesi çıkmayanlara koydum kırmızıhatta bazıları sağolsun buraya yazmamış marta yazmış takip edip koydum
günü bir hafta geçenler var ama aktif yazıyolar buraya onları bekliyorum
Ay olur mu öyle şey hemen kaldırdım inşallah bebiş koyarızbelki de yanlış görmüşümdür canım ordan bikaç kişiye emoji koydum da yanlışlıkla sana da kırmızıyı basmış olabilirim
![]()
Predictor early yine umutlandirdi vallahi artik almayacağımCanım o belli olmuyor ya beş gün var çok da az değil beş güne koyukasabilirde. Takip et bakalım inşallah gelmesin kırmızılar