kızlar aynı seyleri söylemdımmı sanıyorsun..senle anlastıgımızda işimi bılıyordun,bu kıyafetlerı gıyıyordum,boyle bı ınsanla evlendın senı kandırmadımkı dıorum..ınanırmısınız goreve ılk basladıgımda gıydıgım kıyafetlerı ftgraflar uzerınden gosterıorum..elbıse etek topuklu hepsını gıyıyodum kı kendı sınırlarım cercevesınde..derdım bunları gıymek de degıl..benı ıstemedıgım bı ınsana cevırmesı..buna gore evlenınce bı ınsanın gıyımınden yasantısına herseyı degısmelıymışş..evlı kadın modelı varmıs ve ben buna uymalıymısım..annesı sadece ruj surermıs..bana dıokı sadece ruj surebılırsın..aılesını model almıs benı o kalına sokmaya calısıoki..bende sacmaladıgını kanıtlamak ıcın bu nasıl kıskanclık benım yuzumde en dıkkat ceken uzvum dudaklarımdır..pofuduk gayet dolgun,laf atanlar bıle dudaklara bak dıye atarlar ve bende asla parlak ruj vs surmem daha dıkkat cekmesın dıye..sen ruj sur diosun bıde dıorum..yanı kıskanclıkla alakası bıle oldgnun dusunmuorum..ana babasına cevırmeye calısıo bızı..ama onar 65 yasında ve yaşlanmıslar..ben 27 yasında annen gbı olamıcam dıorumm..kavga kavga kavga bıtmıor..ıkı gune bır kavga edıoruz(
canım,ama yani fazla abartmışsın sen de.ne olmuş yani,ben de evlendikten sonra topuklu ayakkabı,pantolon,kısa etek giymiyorum,makyaj yapmıyorum,halbuki üniversitedeyken barbi bebeklere benziyordum.sen daima üstünlüklerini onun gözüne sokarmiş gibi söylersen,ailesi hakkında konuşursan,o da sana ters gider,arkadaşım.evlilik zaten kendinden taviz vermek,fedakarlıklardan ibaret.sen bir müddet onun söylediklerini istediyi gibi uygula,ortak bir yol bulmaya çalış,herşey düzelir inşallah!ailesini atamaz ya,sonuçta ailesi değilmi?o da zamanla düzelecek,merak etme.
canım,ama yani fazla abartmışsın sen de.ne olmuş yani,ben de evlendikten sonra topuklu ayakkabı,pantolon,kısa etek giymiyorum,makyaj yapmıyorum,halbuki üniversitedeyken barbi bebeklere benziyordum.sen daima üstünlüklerini onun gözüne sokarmiş gibi söylersen,ailesi hakkında konuşursan,o da sana ters gider,arkadaşım.evlilik zaten kendinden taviz vermek,fedakarlıklardan ibaret.sen bir müddet onun söylediklerini istediyi gibi uygula,ortak bir yol bulmaya çalış,herşey düzelir inşallah!ailesini atamaz ya,sonuçta ailesi değilmi?o da zamanla düzelecek,merak etme.
o hiçbir şeyden vazgecmedı çünkü ben istemedim boyle bişey sadece ıkı kısılık bı aıle oldugumuzu anlatmaya calıstım..cekırdek aıle kavramını acıkladım.malesef yanlıs yetıstırılmış annesı babasına nasıl davrandıysa bende ona oyle olayım ıstıor..ama ben baska bı ınsanım farklı kulturden geldım yaşım genc..bunları anlamıor kabul etmıor..tutturmus atalarım diyekafasında bı evlı kadın modelı varki akıllara zarar ya..evımı terkedıp kalacagım yer yok,memurum hergun ıse gıdıp gelıorum..zaten işe yaramıor..küsmekten ayrılmakla tehdıt etmekten anlamıor..cezalandırabılecgm tek sey karnını doyurmamak olabılır:) o da hatasını anlamasına sebep olmuor.
eşinle paylaştıgın hiç mi güzel bir şey yok...onları yazsan...şimdiye kadar yazdıkların benim kocanı boşa demem için yeterli ama uzaktan BOŞAN demek kolay tabii...
bir liste yapalım bakalım ne tarafı agır çekiyor ve neler düzelebilir?
yaşın çok genç-eğitimin kariyerin var ve 8 ayda hayatın zindan???
öncelikle çok üzüldüm ama evli olmasamda az çok anlayabiliyorum peki gerçekten seviyormusun sen onu bunca eziyetine zülmüne rağmen seni resmen asosyal bir insana çevirmiş kıskanıyorum ayağına
Cnm seni cok ii anliyrm benimde nisanlim ayni senin esin gibi hareket ediyr. Bende hep kendimi avutuyrum evlinince gecer diye umut ediyrm. Kendi istedigi yapilmayinca agzina gelen bütün hakaretleri ediyr bir hafta sonrada binbir pisman olup özürdiliyr. Adamin bi günü diger gününe uymuyor ne yapacagimi hic bilmiyrm sonumuzun ne olacagini hic bilmiyrm. Ins allah yardimcin olur ve hersey diledigin gibi iyiye döner.
merhaba
arkadaşım yazdıklarını okudum ve resmen kendimi gördüm
on sene önce benim de böyle bir evliliğim oldu ve senin eşinle birebir aynıydı burcunun Koç olmasına kadar
dört sene çektim düzelir dedim çok konuştum ama böylelerine fayda etmiyor sen tatlı dille konuşursun karşıdan hakaretin biri gider biri gelir
sonuç itibariyle bir gün çıldırdım ve evden bikaç özel eşyamı alıp can havliyle kaçtım
iyi ki yapmışım iyi ki boşanmışım şimdi öyle bir insan ile evliyim ki mükemmel kelimesi az kalır
demem o ki düzelir diye bekleme ya bazı şeyleri görmezden gelecek ve bazılarını da onun istediği şekilde yapıp kendi benliğini unutacaksın ya da son noktayı koyacaksın
hayat hiçkimse için (evlat hariç) feda edilecek kadar önemsiz değil bu senin hayatın senin yaşam tarzın senin isteklerin senin sevdiğin şeyler..... falan filan
kendini ezme ezdirtme
umarım hakkında hayırlısı neyse o olur canım
Güzel huylarını yaz demiştim yazmışsın:))
Okudum ama kötü taraf o kadar nitelikli ve kalabalık ki ...açıkcası ben iyi tarafını pek göremedim...
KOÇ burcu yazmışsın...Bu burcun erkegi malesef böyle ...o yönetecek,o bilir,ukaladır,laf ebesidir,kıskançtır,bazen cimridir,parayı özellikle gücü çok sever ve hep kendinde kalması için ugraşır...şimdi koç burcu için yorumuma kızanlar olmasın bunlar benim gözlemlerim benim babam da koç erkegi...annem çok çekti .((
Bence taviz üzerine taviz vermişsin.vermek zorunda kalmışsın.Çünkü ne zaman dirensen kırmış dökmüş...
Bu bile başlı başına korkutucu ...
Annesi ve evlilikle ilgili kalıplarının olması beni şaşırtmadı.Yönetici ruhlu oldugu için kafasında hep bunlar olacaktır.Ve senden bu anlamda hep beklentisi en yüksekte olacak...seni bunlara uyman için hep zorlayacak.
BOŞANMA KONUSUNDA HEVESLİ olmadıgına gelince bunu neden bir artı olarak görmüşsün anlayamadım...TABİ Kİ DE ADAM İSTEMEZ BÖYLE BİR ŞEYİ...4-4 LÜK bir hanım almış:)) güzel-başarılı-eli ekmek tutan-egitimli-kariyerli-yemek bilir-temizlik yapar- vs vs ...niye vaz geçsin ki...baktı istedigi olmuyor kırıp döküyor birde üstüne temizliyorsun...
Arkadasım sen sabır küpüsün vallahi...En kısa zamanda eşini bir EVLİLİK DANIŞMANINA YADA PSİKOLOG A gitmek için ikna et...Yada arkana bakma BOŞA GİTSİN...
Baban WORD de yazı yazamıyor diye eleştirebileceke kadar nobran,ailene hakaret edecek kadar terbiye sınırlarını zorlayan,sana olmasa da duygusal şiddet uygulayan-kıran döken bu hareketleri ile seni sen farkında olmasan bile tehdit eden-sindiren,giyim kuşam dahil her şeyde kısıtlayıcı güç olmayı takıntı haline getirmiş bir EŞin var...
SÜTYENİNİN ASKISI GÖZÜKTÜ diye sana kızan ve seni utandıran bir eş...Ne var ki gözükse...Neden TABU sütyen giydigini kimse anlamIyor mu zaten?
Bedenimizle uyum içinde olmadan ,utanmadan gezmeyi ne zaman başarabilecegiz biz kadınlar?
Allah bize meme verdi -yuvarlak hatlar verdi diye illa SEX oyuncagımıyız insanların gözünde?
Ruhumuz-ahlakımız-fikrimiz-beynimiz ne olacak?
Kendi kıymetini de evliliğine verdigin kadar bilmen dileklerimle,,,
KOÇ burcu için yazdıklarına katılıorum..sevgılıyken de burclarımızın hıc uysamadıgını soylemiştim o da burcların yalan oldugunun kanıtı oluruz demıstıOLMADI..taviz veriosun diosunuz bır cogunuz sende kır dök dıosunuz napayım bu adama karsılık vereyım ınadına gıyeyım sureyım kırayım cözmüş mü olcam sorunumu yoksa daha kötüyemi göturcem.adam ınat ben özur bıle dıletemıorum kendımden..BOŞANMAYI agzına almaması bence olumlu bsy cnku bu lafı sakız yapan bıcok erkek tanıorum..ama ne oluyo küsüoruz o gelmıo ben gitmiorum dünyam dar oluyo..evlere sıgamıorum..sabredıorum bu kdr aydr danışmana görünücem (bırlıkte) sadece su sınav donemını atlatsın beklıorum..emin olun kendımı cok seven bı ınsanım ezık fılan da degılım..bişeyi sonuna kadar zorlamadan yenılgıyı kabul edemıorum galıba..danısman da derse yok sız anlasamıosunuz yolun sonudasınız yapacak bsy yok aglanıp sızlanmadan bızde bı yola gırcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?