Yeni evliyken eşim bu ayrı yatma olayını bir denemek istedi
ailesine ve kendisine itaat etmediğim için bu şekilde yola geleceğimi sandı, ben de oyuna gelmedim Allahtan, ne yatağa çağırdım ne ikna ettim ne bişey, gayet konforlu yattım , adam bekledi bekledi baktı ki ben öyle takılıyorum kafama göre baktı yatak da elden gidiyor yastığını alıp kuzu kuzu döndü, birçok manipüle tekniğini denemişti
hiçbir tartışmada ayağına gitmedim aksine gezip tozdum, evde durmadım, benimle konuştuğunda da açıkça dedim ki ilişkinin başındaki o özgür adam olmayacaksan en başından güle güle, ben bu adamı değil ilk tanıdığım adamla evlendim ve ona evet dedim , aileni razı edeceksin diye bu evliliği harcayacaksan söyle bileyim dedim , bir aslan kadını olarak burnum yere düşse almam o derece de gururluyum
Hayal kırıklığı, üzüntü yaşasam da dik durdum , bebek olmasın diye de korundum , deliler gibi işime yapıştım, kpss çalıştım, atandım, ve atandığım gün eşime boşanmak istediğimi söyledim, eşyalarımı toplayıp memlekete gittim, o günden beri eşim ve ailesi çok iyi bana karşı ama ben yine de mesafeliyim biraz , erkekler ilişkinin başında kadını bir yoklar ondan gelen tepkiye göre de davranır, eşi korkak , bağımlı ve de kendi öz değerinin farkında değilse gözünden tanır ve ona göre de bir tavır takınır, benim en büyük silahım asiliğim ve de dik duruşumdu, hala da öyleyim, ben de içten içe üzüldüm, tedirgin oldum ama asla tacımı yere bırakmadım, akıllı olun ey kadınlar, kaybetmekten korkmayın, bugün ki huzurumu dik duruşuma borçluyum, eşim çabalamasa idi boşanmıştık çoktan, benim eşim gerçekten düzgün bir insandı ama ailesi çok baskındı, ama bak isteyen gayet güzel yoluna koyuyor herseyi, tek taraflı sevgi ve fedakarlık olmazzz...