• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle boşandık

Benim anladığım konu sahibi sessiz sakin kendi halinde biri.
Evet öyleyim normalde birine bir şey demeye bile utanan içine kapanık biriyim eski eşimin annesi bile diyordu senin gibisini bulamaz hatta saatlerce dil döktü bu kızı bırakma ne sesi var ne masrafı derdi ama dinlemedi tabii çünkü çalışmak ona zor geliyordu

Tazminat davası açsam bile veremezlerdi paraları yok sadece annesinin emekli maaşı vardı normalde boşanmadan önce iş bulabilirsem calisacaktim ayrı eve çıkmayı planlıyordum aileme boşanmadigimi demeyecektim tek yaşayacaktim ama birden herşey gelişti şimdi buraya döndüm ayri eve çıkmam imkansız gibi bişey beni rahat bırakmazlar çıksam bile sürekli para para derler ilerde biri çıkarsa evlenirsin diyorlar zaten şimdiden
Şiddet ve zorla evlendirme varsa şikayetçi olun devlet size barınma sunar.Süreç sıkıntılı olsa da kendi ayaklarınız üstünde durmak zorundasınız....

Günler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Valla boşansam boşandığım eve dönmem bir gün sürer kız :D aileyi bırak.
Espriyi geçtim üzüldüm senin adına geçmiş olsun insanın başına herşey geliyor her duruma ruhen hazırlıklı olmak lazım yoksa hemen yıkılıyor insan.
Evden çalışmayı denesen müşteri hizmetleri olarak telden.
Sürekli ağlarsan aklına yeni fikirler gelmez dua etmeni öneririm senden daha güçlü olan Allah'a havale et toparlanmaya bak.

"Hayatım alt üst oldu deme.
Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha güzel olmayacağını" der.
Şemsi Tebriz

Sabır ve daha kontrollü bir şekilde devam hayata....

Back