hergunku mevzumuz işi bıraksam cok mutlu bı hayatımız olacakmısım..ame ben ıse gıdıyorum diye evimi eşimi ihmal etmiyorumki..kendı bekar evımı bıle temızlıkcı cagırıp temızletırken veya annemı beklerken,evlendım evlenelı temızlıkcı almadım..kendım yapmaya çalıstım.ne ıcın bırakcam hem cüzzi bı para almıorum kendıyle eşdeger bı katkım var eve ama hıcbıseyde soz sahıbı degılım,banka kartımdan kendı ıhtıyacım kadarını alıp kendısıne verıyorum.ama kazandıgım paranın bıle bu ınsanın gozunde hukmu yok..koç burcu asırı bencıl asırı kontrolcu dıktator ınatci tum kotu huylara sahıp bı ınsandakı..ama genelde ınsanların tesellısı alkolu yok kumarı yok senı aldatmıor bu sanki mukemmel erkek modelı..halbuki bu olması gereken ınsan bence
aferin böyle devam et.. gerçekten bazı kadınlara artık üzülmicem.. çünkü Rabbim kendisine bugün milyonlarca kadının olması için dualar ettiği, uğruna yıllarını harcadığı memurluğu nasip etmiş. ama bazı insanlar gerçekten haketmiyor..
Rabbim onlara herşeyi verse bile kendileri başlarına dert açıp mutsuz olmayı beceriyolar..
şimdi sana; yahu kadın sen memursun, tonla para kazanıyosun.. bu insana maaşını veriyosun. oda karşılığında senin ayağındaki pantolona kadar karışıyor. ailesine ve kendine köle yapmaya çalışıyor.. ne çekiyosun bu kompleksli, sorunlu adamı.. ver ağzının payını, olmazsa bas tekmeyi gitsin.. birazcık kendinin kıymetini bil yahu.. diyicem amaaaaaa sen nasılsa dinlemiceksin...
ne denir ki, bi insana en büyük kötülüğü yine kendisi edermiş..