• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suan itibariyle eşimden nefret ediyorum

yerinde olsam boşardım bu kocayı benim senin gibi düzgün mesleğim yada üst düzey bir kariyerimolsa bana böyle davranan kocayı anında kağıya koyardım koca mı yok kardeşim ya hem daha yaşında genç çocukta yok ne çekiyorsun bunu ömür geçmez ömürrrrrrrrr:51:

Valla ben büyütülecek bir şey görmedim sizin bu evliliği yürütmek istemediğiniz kanaatine vardım.

Ya bu konu açanlara ne oluyor neymiş koç burcuymuş diye etmediğiniz hakaret kalmadı.
Elmayla armutu karıştırmayın yahu.
Sizin ki karşılıklı bence sen onun ailesine laf söylüyorsun dolaylı yoldan o da senin ailene laf söylüyor.

Neden bu kadar kendinden vazgeçtin? Değmez hiç bir erkeğe. Bu kadar kisitliyip bu kadar hakaret tabak çanak kırmaklar nedir. Başka adam mi kalmadı dünyada okumuş etmissin çocukta yok çekmeye gerek yok. Yine istediğin kadın haline donusebilirsin yıllar geçmeden.

Konu eskiymiş ama ben etle ilgili kısma takıldım.aklımda kalacağına yazayimda bir fayda saglarim belki.et büyük poşetlerde olsa bile yenmeyeni çöpe atmaya gerek yok.buzlu da doğramak zordur.çalışan bayanlar sabah çıkarken eti buzluktan bir kap içinde dışarı bırakın. Eve Geldiğinizde ancak çözülmüş olur zaten.10 dk doğrayıp 20 dk düdüklüde haşlayıp yağ ile kavurabilirsiniz.fazla olanları buzlukta buzdolabı posetleri ile saklayıp diğer günlerde sadece tavada çözerek yiyebiliyor sunuz. Soğuk kavurma deniyor buna.yani konu sahibi bunu bilseydi hem tartışmaz boşuna kayınvalideyi suclamazdi,hemde kendine kolaylik sağlardı. Sonuçta yaşlı insanlar bukadar ince düşünemez bunlara minik poşet yapalım diye:))

Back