ben üstünlüklerimi ona saymıorum..ama bana gerizekalı demesini hazmedemem.aılemı kucuk gormesını hazmedemem.bende işte dön bir kendi ailene bak derim.baban wordde yazı yazamıor kardeşin güç bela parayla okutuluor.ben ve benım aılemmı gerı zekalı oluor..aılesyle görüşsün sevsin ben buna bsy dememki beni niye zorla götürüp bide burnumdan getırıosun orda gecırdgm gunleri.o evde onlarla vakıt gecırecek dıye (unıversıteyı bunun memlketınde okudum ve bırsuru arkdsm var o şehırde) bende dısarı cıkamıorum beklıorum talep edınce kızıor bana napcan bensız eglenıp dıor,snra ben kız arkdslarımla bulusscam kendı kız kardesını peşime tkmaya calısıo o da benım arkdsımmış ben 9 yıllık arkdslarımın yanında bu kızın yanında ne konusabılırım ne dertleşebılırm..benden fazla beklentı içerisine girior aılesıne karsı.bende kendın git artk zıyartelerıne dedım..ilk basta oyle aıle olmaz dıodu sımdı onu da kabullendı ama ben dısarı cıkmıcam arkdslarımla gezmıcem ayrı oldgmuz vakıtler..adaletlimi sizce[/QUOT
merhaba öncelikle yazdıklarını okuyunca çok üzüldüğümü belirtmek isterim. benim anladığım sen eşine çok ama çok fazla taviz vermişsin, nedenmi camı bile o ders çalışırken dışarı bakacak diye itinayla siliyorsan kusura bakma ama çok ama çok şımartmışsın, o senin kendisine mecbur olduğunu düşünüyor gibi geldi, her dediğine boyun eğme şimdiye kadar boyun eğdiğin için böyle olmuş, baştan hata yapmışsın, önce herşeyi iyilikle güzellikle anlat eğerki baktın yine aynı bu sefer onun dilinden konuş örneğin yemek yapma herkes kendi işini kendi görsün, hiç oralı olma o gidip tv mi izliyor sende pc de takıl, ha baktın sana iftira atacak düzeye geldiyse yani ne bileyim, aklına ne geliyorsa işte mesela demişsin ya ilçelere gidiyorum iş gereği için diye, işin neyi gerektiriyorsa onu yap baktın sana kızıyor nerdeydin geç geldin falan bu kez tek yapman gereken pılını pırtını toplayıp ailenin yanına sığınmak eğer gelip af dilerse duruma göre yani ozaman şartlarını konuş, sonuçta sende sahipsiz değilsin, tartışırken saygıyı asla kaybetme o seni emin ol tahrik edecektir kötü konuşman , çileden çıkman için ama uyma, şunu hiçbir zaman unutma önemli olan haklı olmak değil haklı kalabilmektir. sevgiyle kal canım