bikez annesi şahit oldu bu tartısmalarımıza kendını haklı cıkartmak ıcın işyerinde bılgısayara dgru egılmışım sütyenımın askısı gorunmuş o bu sekılde benı gormus herkes gorebılırmış..nası utandım anlatamam..hiç farkında degılım gorunmuş bıle olsa bılerek yapılan bsy gıbı sankı cok ıgrenc hıssettırmıstı bana kendımı..bayramda bız gereksız bı sebepten tartıstık ve aılesıne soyledıgı sıızn yanınza gelmek ıstemıor o yuzden kavga cıkarıor bu..annesı de gelmesın o zmn dedı..ben dınlıyorum ama bndn bahsetmıolar gıbı..cok fazla yasadıklarım var..ben asla aılemle kotu olmasın dıye bunun aılemle ılgılı attıklarını onlara soylemıorum dusman olmasnlar dıye kendi yasadıklarımı bıle acıp anlatmıorum..annem ben anlatmayınca sesımden anlıor bunu arıor..bu sayıp dokuor ne ozelımız var ne bsy..aılelere yanstmayalım ne olursa olsn desek de bendn once bu kosup anlatıor..nısanlyken kavga etmsıtık ayrılma noktasına gelmıstk keske ozmn kopsaymıs..annesıne anltmıs o da gıdıp ozur dıle demış..o kadına sukretkı o olmasa senle evlenmezdık o gunden snra bıle demıstır bana..ozetle bu ve bunun aılesı olgun mukemmel ıyı ınsanlar..ben ve benımm aılemın kotuyuz