Tedavisiz olmaz dediler zaten istemiyordum rutinde çıktıDoktorların suçu dediği nedir?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Desteğinize ihtiyacım var
- Konu Sahibi Hannenn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Aralık 2024
- 304
- 321
- 18
Ne biliyorsun...Belki karşına iyi bir insan çıkacak ona baba olacak? Böyle tanıdığım bir sürü mutlu insan varÇok üzgünüm. Bir buçuk yıllık evliyim ve 7 haftalık hamileyim. Eşimle sudan sebep ama kötü bir kavga ettik. Üzerime yürüdü ve beni kapıya doğru itti kendi vücuduyla. Kafam kapıya çarptı. O günden beri konuşmuyoruz ve doktora gidecektik kalp bebeğin kalp atışını duymak için ama konuşmuyoruz diye gidemedik de. Günlerdir iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. O gündüz ailesinin yanına gidiyor akşam tv izleyip yatıyor. Hep ev işine yardım eden adam bana eziyet olsun diye ortalığı dağıtıp bırakıyor. Ailemden ayrı şehirdeyim o kadar yalnız hissediyorum ki. O kadar üzgünüm ki. Mesleğim ve maddi durumum iyi. Boşanacağım büyük ihtimalle. Hamile karısına bu denli acımayan bi adamla olamam. Ama ya bebek… aldırsam günahı ne diyorum hem yaşım da var belki bi daha çocuğum olmayacak kendimize bi hayat kurarız diyorum. aldırmasam babasız büyüyecek babası evlenecek çocukları olacak biz uzaktan izleyen olacağız. Manevi olarak tek başıma büyütme sorumluluğunu alabilir miyim bilmiyorum. Ölsem de kurtulsam dediğim yerdeyim…
- 16 Kasım 2023
- 819
- 442
- 23
Eşine yaptğını çocuğuna yapacağına nasıl emin olabilirsiniz. Boşanmış ama çocuğunu çok seven birsürü insan var bu ikisi ayrı şeyler. ayrıca babasının kötü bir insan olmasıyla rahime düşmüş bebeğin suçu nedirKoşullar durumlar aynı değil hanfendi. Konu sahibi şiddete meyilli anlayışsız hamile karısına dahi ilgi göstermeyen iş çıkaran birisi. Bu kararı ancak o verebilir. Allah size de nasip etsin çocuk sahibi olmayı
Kötü bir adamla evliyim diye anne olmaktan vazgeçmezdim bu insanın kendine yapacağı çok büyük kötülük
- 1 Ekim 2013
- 7.988
- 16.293
- 448
- 34
Vallaha bana abartı geldi bu duygular kusura bakmada.Çok üzgünüm. Bir buçuk yıllık evliyim ve 7 haftalık hamileyim. Eşimle sudan sebep ama kötü bir kavga ettik. Üzerime yürüdü ve beni kapıya doğru itti kendi vücuduyla. Kafam kapıya çarptı. O günden beri konuşmuyoruz ve doktora gidecektik kalp bebeğin kalp atışını duymak için ama konuşmuyoruz diye gidemedik de. Günlerdir iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. O gündüz ailesinin yanına gidiyor akşam tv izleyip yatıyor. Hep ev işine yardım eden adam bana eziyet olsun diye ortalığı dağıtıp bırakıyor. Ailemden ayrı şehirdeyim o kadar yalnız hissediyorum ki. O kadar üzgünüm ki. Mesleğim ve maddi durumum iyi. Boşanacağım büyük ihtimalle. Hamile karısına bu denli acımayan bi adamla olamam. Ama ya bebek… aldırsam günahı ne diyorum hem yaşım da var belki bi daha çocuğum olmayacak kendimize bi hayat kurarız diyorum. aldırmasam babasız büyüyecek babası evlenecek çocukları olacak biz uzaktan izleyen olacağız. Manevi olarak tek başıma büyütme sorumluluğunu alabilir miyim bilmiyorum. Ölsem de kurtulsam dediğim yerdeyim…
Ben olsam o 1 dağıtıyorsa ben 2 dağıtırım.
Doktor randevusu alırım saati mesaj atarım ister geliiiiir ister gelmez.
Kavga konusunu bilmiyorum konu nasıl oraya geldi bilmiyorum da bu adam çalışmıyor mı ki gündüz işe gitmek yerine ailesine gidiyor ?
- 1 Ekim 2013
- 7.988
- 16.293
- 448
- 34
Ne ayrilmasi ne aldirmasi yaÇok üzgünüm. Bir buçuk yıllık evliyim ve 7 haftalık hamileyim. Eşimle sudan sebep ama kötü bir kavga ettik. Üzerime yürüdü ve beni kapıya doğru itti kendi vücuduyla. Kafam kapıya çarptı. O günden beri konuşmuyoruz ve doktora gidecektik kalp bebeğin kalp atışını duymak için ama konuşmuyoruz diye gidemedik de. Günlerdir iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. O gündüz ailesinin yanına gidiyor akşam tv izleyip yatıyor. Hep ev işine yardım eden adam bana eziyet olsun diye ortalığı dağıtıp bırakıyor. Ailemden ayrı şehirdeyim o kadar yalnız hissediyorum ki. O kadar üzgünüm ki. Mesleğim ve maddi durumum iyi. Boşanacağım büyük ihtimalle. Hamile karısına bu denli acımayan bi adamla olamam. Ama ya bebek… aldırsam günahı ne diyorum hem yaşım da var belki bi daha çocuğum olmayacak kendimize bi hayat kurarız diyorum. aldırmasam babasız büyüyecek babası evlenecek çocukları olacak biz uzaktan izleyen olacağız. Manevi olarak tek başıma büyütme sorumluluğunu alabilir miyim bilmiyorum. Ölsem de kurtulsam dediğim yerdeyim…
Erkekler gururlari yüzünden ketum oluyor ,
Tabbi olayi tam sadece siz biliyorsunuz nasil geliştiğini ,
İstemeyerek itti yoksa şiddet uygulamak içinmi ?
Şiddet ise kabul edilemez
Üzgün olmanizi hayal kirikliği yaşamanizi anliyorum .
Biraz zamana birakin
Yanlışlıkla değil bütün koridor boyunca yürüdü beni vücuduyla kapıya itti. Hamile olduğumu biliyorduNe ayrilmasi ne aldirmasi ya
Erkekler gururlari yüzünden ketum oluyor ,
Tabbi olayi tam sadece siz biliyorsunuz nasil geliştiğini ,
İstemeyerek itti yoksa şiddet uygulamak içinmi ?
Şiddet ise kabul edilemez
Üzgün olmanizi hayal kirikliği yaşamanizi anliyorum .
Biraz zamana birakin
O kadar tartışma dediğiniz bir haftadır evde yüzüme bakmıyor her halimi gördüğü haldekavganın neden çıktığını ve siz ne söyledikten sonra kocanızın öyle bir tepki verdiğini çok merak ettim.
Birde bu kadar tartışmada kürtaj düşünüyorsanız ohoooo
- 1 Ekim 2013
- 7.988
- 16.293
- 448
- 34
Öncelikle kavgada kimin haksız olduğunu bilmiyoruz.O kadar tartışma dediğiniz bir haftadır evde yüzüme bakmıyor her halimi gördüğü halde
İkincisi bir hafta yüzünüze adam bakmadı diye çocuk aldıracaksan hiç doğurma bence de.
- 23 Haziran 2023
- 301
- 553
- 23
Tabi ki aldırıp aldırmamak sizin kararınız sonraki süreci siz yaşayacaksınız ama ben aldırmamanız tarafındayım.Her daim yanınızda size can yoldaşı olacak.Bazen katlanamadığınız dünyaya onun bi gülüşüyle devam edeceksiniz.Maddi imkanınız varsa siz çalışırken emin ellerde olabilecekse elbetteki aldırmayın.Daha karnındayken şiddete meyilli bir babası olmasada olur bana göre.Hem adam yaşıyor doğunca belki sorumluluk alır görüşür babasıyla bebeğiniz.Kolaylıklar diliyorum.
Şiddet uygulayabilmesi merhametsizliği. Belki de siz haklısınız ben hayal kırıklığımı aşamıyorumÖncelikle kavgada kimin haksız olduğunu bilmiyoruz.
İkincisi bir hafta yüzünüze adam bakmadı diye çocuk aldıracaksan hiç doğurma bence de.
- 4 Şubat 2022
- 2.629
- 6.363
- 88
Bence aldırın. Sizde çocuk bakabilecek öz güven ve güçlü bir karakter yok. Çünkü hem durumunuz iyiymiş, hem mesleğiniz varmış hem de koca olmadan tek başınıza bebeğin kalp atışını dinlemeye gitmemişsiniz.Çok üzgünüm. Bir buçuk yıllık evliyim ve 7 haftalık hamileyim. Eşimle sudan sebep ama kötü bir kavga ettik. Üzerime yürüdü ve beni kapıya doğru itti kendi vücuduyla. Kafam kapıya çarptı. O günden beri konuşmuyoruz ve doktora gidecektik kalp bebeğin kalp atışını duymak için ama konuşmuyoruz diye gidemedik de. Günlerdir iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. O gündüz ailesinin yanına gidiyor akşam tv izleyip yatıyor. Hep ev işine yardım eden adam bana eziyet olsun diye ortalığı dağıtıp bırakıyor. Ailemden ayrı şehirdeyim o kadar yalnız hissediyorum ki. O kadar üzgünüm ki. Mesleğim ve maddi durumum iyi. Boşanacağım büyük ihtimalle. Hamile karısına bu denli acımayan bi adamla olamam. Ama ya bebek… aldırsam günahı ne diyorum hem yaşım da var belki bi daha çocuğum olmayacak kendimize bi hayat kurarız diyorum. aldırmasam babasız büyüyecek babası evlenecek çocukları olacak biz uzaktan izleyen olacağız. Manevi olarak tek başıma büyütme sorumluluğunu alabilir miyim bilmiyorum. Ölsem de kurtulsam dediğim yerdeyim…
Siz bu bebeği beş para etmez kocanizdan bağımsız bir can gibi, size ait bir varlık gibi algılamiyorsunuz, o yüzden başınızda koca kavramı olmadan bakamazsiniz, mutsuz bir şekilde çabalarsiniz ama bu da çocuğun sağlıklı yetişmesini engeller doğal olarak.
Siz kocasız çocuk büyütecek biri değilsiniz, bu adamla zaten çocuk yapılmaz.çocuğa yazık etmeyin.
- 1 Ekim 2013
- 7.988
- 16.293
- 448
- 34
Bak ben konuyu bilmeden ne adama haksız derim ne sana haksız derim o ayrı bir konu.Şiddet uygulayabilmesi merhametsizliği. Belki de siz haklısınız ben hayal kırıklığımı aşamıyorum
Ama doktorlar olmaz dediği halde senin rahmine düşen bir bebekten 1 hafta koca yüzüne bakmadı diye vazgeçeceksen hiç durma.
Senin dert yandığın şey adamın yaptığı değil ki sonrasında gelip aşkım canım dememiş olması.
- 23 Mayıs 2018
- 464
- 744
- 103
Bence aldırın. Sizde çocuk bakabilecek öz güven ve güçlü bir karakter yok. Çünkü hem durumunuz iyiymiş, hem mesleğiniz varmış hem de koca olmadan tek başınıza bebeğin kalp atışını dinlemeye gitmemişsiniz.
Siz bu bebeği beş para etmez kocanizdan bağımsız bir can gibi, size ait bir varlık gibi algılamiyorsunuz, o yüzden başınızda koca kavramı olmadan bakamazsiniz, mutsuz bir şekilde çabalarsiniz ama bu da çocuğun sağlıklı yetişmesini engeller doğal olarak
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, bukadar büyük cümleler kurmak , bir paragraftan karakter analizi yapmak , anneliği çözümlemek sizce bukadar basitmi?Siz kocasız çocuk büyütecek biri değilsiniz, bu adamla zaten çocuk yapılmaz.çocuğa yazık etmeyin.
Bebegin kalp atışını bile duymamış, ilk defa anne olucak bir kadın, robotmuyuz hamileligi öğrendiği anda bu duygularla yansın kavrulsun,
H Hannenn , şuan hamileliğin ilk zamanları hormonlarında etkisiyle fazla hassas bir dönemdesin. Şiddetin zamanlaması sana sunulan bir fırsat aslında ne mutluki fragmanı izlemissin. Bebeğini dogurmak istiyorsanda bir baba figürü olmadan büyütebilirmisin buna göre karar ver. Aslında rengini fazlasıyla belli etmiş arkadaş. Kaldıki bebekli hayata geçiş evresi evlilikte en zorlu zamanlar , bu tartismaya yükselen abimiz o zamanları nasıl atlatir aklım almadı. Herşey güzel olur umarım.
- 4 Şubat 2022
- 2.629
- 6.363
- 88
Evet bence basit. Anneliği gereksiz büyütüp kutsallastirmak daha mı doğru? Konu bu değil gerçi de neyse..Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, bukadar büyük cümleler kurmak , bir paragraftan karakter analizi yapmak , anneliği çözümlemek sizce bukadar basitmi?
Bebegin kalp atışını bile duymamış, ilk defa anne olucak bir kadın, robotmuyuz hamileligi öğrendiği anda bu duygularla yansın kavrulsun,
H Hannenn , şuan hamileliğin ilk zamanları hormonlarında etkisiyle fazla hassas bir dönemdesin. Şiddetin zamanlaması sana sunulan bir fırsat aslında ne mutluki fragmanı izlemissin. Bebeğini dogurmak istiyorsanda bir baba figürü olmadan büyütebilirmisin buna göre karar ver. Aslında rengini fazlasıyla belli etmiş arkadaş. Kaldıki bebekli hayata geçiş evresi evlilikte en zorlu zamanlar , bu tartismaya yükselen abimiz o zamanları nasıl atlatir aklım almadı. Herşey güzel olur umarım.
Konu sahibi arabesk gibi yazmış, uzaktan şike olmalarına bakacağımis da, çocuğu babasız kalacakmış da.. kalp atışını dinlemeye ki bu sağlık kontrolüdür gidememisler de...
Kadın boşanmaya karar verdiği adamdan bağımsız düşünemiyor ve hareket edemiyor şimdiden "türk filmi gibi" yaklaşıyor duruma. Boşandıktan sonra o çocuğu sağlıklı büyütebilecegine siz inanıyor musunuz gerçekten?
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.296
- 298
- 26 Mayıs 2020
- 456
- 1.140
- 63
- 5 Nisan 2023
- 3.765
- 11.494
- 128
- 27
Evli olduğunuz için kürtajda eşinizin onayıda gerekiyor. Yasal sınıra çok az kalmış iyi düşünüp tartın. En son çıkan nüfus planlama yasasına göre 5 yada 6. Maddede geçiyordu sanırım böyle bi karar var. Özelde olsa hastaneler kolay kolay bu topa girmez, adam şikayet edebilir vs. Zaten durdurulamayan düşük diye kayda girmek zorunda kalırlar buda usulsüzlük oluyor.
Aynı sorunları maalesef arkadaşımda yaşadı. Erkekler böyle dönemlerde bir tuhaf oluyorlar. Kendilerince para vermemeler, eve gelmemeler ceza veriyorlar güya. Sizinki de farklı bir versiyonuymus. Arkadaşım sabretti ailesini bozmak istemedi ama zordu süreç. Şimdi iyiler eşiyle. O da sorunları kavga safhasına getirmeden bitirmeye calıyordu. Kavganın dozajı arttığında başka bir şeylerle ilgilenip uzaklaşıyordu ortamdan. Şuanda iyiler evet boşanmanın eşiğinden döndüler kadınların daha cok caba harcaması gerekiyor ne yazıkki. Tabi tercih sizin ben olsam çekermiydim bilemiyorum.
Bu tartışmanın yaşandığı sabah
özel klinikler peki? Benim evli olduğumu kim nasıl sorgulayacak özel muayenehanelerde gidiyoruz kimlik bile sormuyorlar. Bilemedim ben deEvli olduğunuz için kürtajda eşinizin onayıda gerekiyor. Yasal sınıra çok az kalmış iyi düşünüp tartın. En son çıkan nüfus planlama yasasına göre 5 yada 6. Maddede geçiyordu sanırım böyle bi karar var. Özelde olsa hastaneler kolay kolay bu topa girmez, adam şikayet edebilir vs. Zaten durdurulamayan düşük diye kayda girmek zorunda kalırlar buda usulsüzlük oluyor.