bu iş dikiş tutmaz sana söyliym bu adam değişmez sen yıprandığınla kalırsın adamı düzeltecem diye yılların geçer o arada bir de çocuk olur böyle adamdam asla yapmam deme çocuk konusu gündeme gelince bi süre çok iyi olur sonra yine eskiye döner
benim tavsiyem rest çek evlenmeden önce seni tanıdığı halinle giyin davranışlarını öyle ayarla bunu kabullenemeyecekse ayrılacağını söyle evet evlilik karşılıklı fedakarlık gerektirir ama seninki resmen seni başka biri yapmaya çalışıyor en az 6 ay kendin ol ama kavga etme didişme bunu içine sindirebilecekse devam edin yoksa gönder gitsin
erkekleri biraz korkutmak gerek yoksa sürekli ezerler en kırosu da en moderni de böyle bir de aileni de ihmal edip adamın karşısında çöpsüz üzüm durumuna düşme daha çok ezer
sonuç ne olursa olsun üzülme herşey ge
canım bı kez evı terkettım arabamızı ben kullanıorum ıse gelip gıderken bu arabanın anahtarlarını aldı..bas git nereye gidiosan evını yurdunu terkeden kadından hayır gelmez.bende tamam gıt bosanma davanı ac o zmn dedım..gecenın 3 u daireden bekar bı bayan arkadas var suan..onun evıne gıtmeye calısıorum gece gece..ortada vasıta yok taksı yok yuruorum boyle ana yolda..adamın tekı durup yanıma yardım edeyımmı vs kendımı cok kotu hıssettım..kosmaya basladım fılna..sonra 8 9 tane sokak kopegı etrafımı sardı ne yapacagımı bılemedım..o sırada benım manyak kocam evde makyaj malzemlerımı camdan asagı fırlatıo,kıyafetlerımi kesior filan..özetle tehdıt ederek ınatlaşarak bosanmayla korkutarak ben bsy yaptıramadım bu adama..onun soyle bı ozellgı var nası bı kavga olursa olsn evden gıtmez erkek arkdslarının yanına gtmez ben evde yalnz kalmayım dıye ve kavgalardan snra bosancam vs lafını agzına almaz ben alırım..sadece bu sunları yapmazsan evli kalamayız dıye sart koşar bana..evliliği kafasında belli bı kalıba oturtmus..kumeste horozun sozu gecermiş..ıkı horoz da olmazmıs
(ben kendımı horoz sanıomusum vs vs