• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğinize ihtiyacım var

Çok üzgünüm. Bir buçuk yıllık evliyim ve 7 haftalık hamileyim. Eşimle sudan sebep ama kötü bir kavga ettik. Üzerime yürüdü ve beni kapıya doğru itti kendi vücuduyla. Kafam kapıya çarptı. O günden beri konuşmuyoruz ve doktora gidecektik kalp bebeğin kalp atışını duymak için ama konuşmuyoruz diye gidemedik de. Günlerdir iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. O gündüz ailesinin yanına gidiyor akşam tv izleyip yatıyor. Hep ev işine yardım eden adam bana eziyet olsun diye ortalığı dağıtıp bırakıyor. Ailemden ayrı şehirdeyim o kadar yalnız hissediyorum ki. O kadar üzgünüm ki. Mesleğim ve maddi durumum iyi. Boşanacağım büyük ihtimalle. Hamile karısına bu denli acımayan bi adamla olamam. Ama ya bebek… aldırsam günahı ne diyorum hem yaşım da var belki bi daha çocuğum olmayacak kendimize bi hayat kurarız diyorum. aldırmasam babasız büyüyecek babası evlenecek çocukları olacak biz uzaktan izleyen olacağız. Manevi olarak tek başıma büyütme sorumluluğunu alabilir miyim bilmiyorum. Ölsem de kurtulsam dediğim yerdeyim…
Maddi durumunuz iyiyse siz nie gidip bebegın kontrolünü yaptırmadınız kendı başınıza . İkinizde iyi ebeveynler olacağa benzemiyorsunuz . ortada ölecek bi sorunda yok gibi ama yine de siz bilirsiniz

Çok üzgünüm. Bir buçuk yıllık evliyim ve 7 haftalık hamileyim. Eşimle sudan sebep ama kötü bir kavga ettik. Üzerime yürüdü ve beni kapıya doğru itti kendi vücuduyla. Kafam kapıya çarptı. O günden beri konuşmuyoruz ve doktora gidecektik kalp bebeğin kalp atışını duymak için ama konuşmuyoruz diye gidemedik de. Günlerdir iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. O gündüz ailesinin yanına gidiyor akşam tv izleyip yatıyor. Hep ev işine yardım eden adam bana eziyet olsun diye ortalığı dağıtıp bırakıyor. Ailemden ayrı şehirdeyim o kadar yalnız hissediyorum ki. O kadar üzgünüm ki. Mesleğim ve maddi durumum iyi. Boşanacağım büyük ihtimalle. Hamile karısına bu denli acımayan bi adamla olamam. Ama ya bebek… aldırsam günahı ne diyorum hem yaşım da var belki bi daha çocuğum olmayacak kendimize bi hayat kurarız diyorum. aldırmasam babasız büyüyecek babası evlenecek çocukları olacak biz uzaktan izleyen olacağız. Manevi olarak tek başıma büyütme sorumluluğunu alabilir miyim bilmiyorum. Ölsem de kurtulsam dediğim yerdeyim…
Hamile karisina bunu yapan normal zamanda neler yapmaz cok uzuldum senin icin. Adam benden bi b.k olmaz diye bagiriyor anlattigin kadariyla. Ayrilmak mantikli olan gibi. Bebek konusu zor bi karar ona bir sey diyemeyecegim. Hakkinda hayirlisi olsun.

‘Babası evlenecek, çocukları olacak, biz de uzaktan izliyen olacağız’ derkeeeen?

Siz daha adımını atmaya endişe ettiğiniz hayat için kaygılanmaya ve kurmaya başlamışsınız bile..
Belki de şuan ki eşinizden boşandıktan sonra karşısınıza adam gibi adam biri çıkacak ve eşiniz sizi uzaktan izleyip neler kaybettiğini görecek?
Belki de karşınıza çıkan adam, şuan ki eşinizden daha çok baba olacak karnınızdaki çocuğa..

Sorumluluk almaz. Sanıyorum ki şuanki tavrı da bu bebeği çok çok istememesinden. Türk filmi kafası değil de çocuğa yazık değil mi bilmiyorum duygularım karma karışık

Bende bu kafayı anlamıyorum. İstememek kişinin en doğal hakkı ancak madem istemiyor neden adam akıllı korunulmuyor? Sevişirken her şey muhteşem, bebek olunca saçma sapan davranışlar. Bebeği aldır veya aldırma diyemem o sadece sizin verebileceğiniz inanılmaz büyük bir karar ancak bu adamı boşayın. Bunu kk da dediğim sınırlı kişilerdensiniz. Bu adi adamla evliliğinizi sürdürmek sadece kendinize hakaret olacaktır. Umarım ev işleri, yemek vs yapmıyorsunuzdur birde bu adam için.

Bende bu kafayı anlamıyorum. İstememek kişinin en doğal hakkı ancak madem istemiyor neden adam akıllı korunulmuyor? Sevişirken her şey muhteşem, bebek olunca saçma sapan davranışlar. Bebeği aldır veya aldırma diyemem o sadece sizin verebileceğiniz inanılmaz büyük bir karar ancak bu adamı boşayın. Bunu kk da dediğim sınırlı kişilerdensiniz. Bu adi adamla evliliğinizi sürdürmek sadece kendinize hakaret olacaktır. Umarım ev işleri, yemek vs yapmıyorsunuzdur birde bu adam için.
Haklısınız. Bütüm değerlerim menapoz sınırında çıktı. İki dr da tedavisiz olmaz dedi. Düşünmüyorduk ama kontroller için gittiğimde öğrendim bunu da. Hal böyle olunca dikkat etmedim. Zaten bazı sebeplerden ötürü düzenli cinsel hayatımız yoktu dolayısıyla düzgün korunma yöntemimiz de olmadı. İki defa korunmadık ve dr bile inanamadı tutunmaz dedi ama oldu bilmiyorum. Ayrıca daha önce parmak bile sallamamıştır ben nerden bileyim böyle olacak

Maddi durumunuz iyiyse siz nie gidip bebegın kontrolünü yaptırmadınız kendı başınıza . İkinizde iyi ebeveynler olacağa benzemiyorsunuz . ortada ölecek bi sorunda yok gibi ama yine de siz bilirsiniz
Kontrolünü yaptırsam ne olacak. Ben onda değilim ki. Ben onu mu sormuşum?

Bi tatile gidin otele ya da birkaç gün bı havanız değişsin. Sonra da eşiniz yazar zaten oturun konuşun. Bir bakın duruma. Bebek aldırmak falan çok radikal kararlar.

Yarın çocuğunuzuda itip kakacak belki bu adam istemiyormuşta.
Ayrıca çocukla boşanıp onun mutlulugunu izlemeyeceksiniz siz çocuğunuzla huzurlu bir hayatı seçmiş olacaksınız o sizi izleyecek.
Aldırmak yada aldirmamak sizin karariniz

Nasıl severek evlendik. Anlatsam kimse bu duruma geldiğimize inanmaz. Ama haklısınız sanırım
Sorumluluk almaz. Sanıyorum ki şuanki tavrı da bu bebeği çok çok istememesinden. Türk filmi kafası değil de çocuğa yazık değil mi bilmiyorum duygularım karma karışık
Bebeği istememesi ile ilgili bir yorumu oldu mu yoksa tavırlarından mı anladınız?

Bebek kararını kimsenin etkisinde kalmadan hür iradenizle vermelisiniz diye düşünüyorum..

Ama ben buna takıldım mesela iki kişi tartışabilir ama nie bebek ihmal edilir. Öbür türlü kararınızı vermıssınız boşanmaya . E aldır aldırma da demek burda kimseye düşmez zaten başka ne sordunuz ?

Bebeği istememesi ile ilgili bir yorumu oldu mu yoksa tavırlarından mı anladınız?
Tavır sadece. Şaşkınlıktı belki de bilmiyorum ama korunmadık dr ların suçu dedi bir kere sonra aile olacaz falan da dedi ama

8 yıldır bebek için uğraşıyorum 2 kez tüp bebek tedavisi oldum olmadı.. aldırmayı düşünmede ne yaparsan yap demeye geldim
Koşullar durumlar aynı değil hanfendi. Konu sahibi şiddete meyilli anlayışsız hamile karısına dahi ilgi göstermeyen iş çıkaran birisi. Bu kararı ancak o verebilir. Allah size de nasip etsin çocuk sahibi olmayı 🙏

Back