- 6 Mart 2024
- 2.482
- 2.360
- 48
Maddi durumunuz iyiyse siz nie gidip bebegın kontrolünü yaptırmadınız kendı başınıza . İkinizde iyi ebeveynler olacağa benzemiyorsunuz . ortada ölecek bi sorunda yok gibi ama yine de siz bilirsinizÇok üzgünüm. Bir buçuk yıllık evliyim ve 7 haftalık hamileyim. Eşimle sudan sebep ama kötü bir kavga ettik. Üzerime yürüdü ve beni kapıya doğru itti kendi vücuduyla. Kafam kapıya çarptı. O günden beri konuşmuyoruz ve doktora gidecektik kalp bebeğin kalp atışını duymak için ama konuşmuyoruz diye gidemedik de. Günlerdir iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. O gündüz ailesinin yanına gidiyor akşam tv izleyip yatıyor. Hep ev işine yardım eden adam bana eziyet olsun diye ortalığı dağıtıp bırakıyor. Ailemden ayrı şehirdeyim o kadar yalnız hissediyorum ki. O kadar üzgünüm ki. Mesleğim ve maddi durumum iyi. Boşanacağım büyük ihtimalle. Hamile karısına bu denli acımayan bi adamla olamam. Ama ya bebek… aldırsam günahı ne diyorum hem yaşım da var belki bi daha çocuğum olmayacak kendimize bi hayat kurarız diyorum. aldırmasam babasız büyüyecek babası evlenecek çocukları olacak biz uzaktan izleyen olacağız. Manevi olarak tek başıma büyütme sorumluluğunu alabilir miyim bilmiyorum. Ölsem de kurtulsam dediğim yerdeyim…