bikez annesi şahit oldu bu tartısmalarımıza kendını haklı cıkartmak ıcın işyerinde bılgısayara dgru egılmışım sütyenımın askısı gorunmuş o bu sekılde benı gormus herkes gorebılırmış..nası utandım anlatamam..hiç farkında degılım gorunmuş bıle olsa bılerek yapılan bsy gıbı sankı cok ıgrenc hıssettırmıstı bana kendımı..bayramda bız gereksız bı sebepten tartıstık ve aılesıne soyledıgı sıızn yanınza gelmek ıstemıor o yuzden kavga cıkarıor bu..annesı de gelmesın o zmn dedı..ben dınlıyorum ama bndn bahsetmıolar gıbı..cok fazla yasadıklarım var..ben asla aılemle kotu olmasın dıye bunun aılemle ılgılı attıklarını onlara soylemıorum dusman olmasnlar dıye kendi yasadıklarımı bıle acıp anlatmıorum..annem ben anlatmayınca sesımden anlıor bunu arıor..bu sayıp dokuor ne ozelımız var ne bsy..aılelere yanstmayalım ne olursa olsn desek de bendn once bu kosup anlatıor..nısanlyken kavga etmsıtık ayrılma noktasına gelmıstk keske ozmn kopsaymıs..annesıne anltmıs o da gıdıp ozur dıle demış..o kadına sukretkı o olmasa senle evlenmezdık o gunden snra bıle demıstır bana..ozetle bu ve bunun aılesı olgun mukemmel ıyı ınsanlar..ben ve benımm aılemın kotuyuz
sertti mesajım ama sana yapılana sinirlendiğim için.. memurluğu hak etmiyosun demedim, o senin işini nasıl yaptığınla ölçülebilir ancak..
size işini bırak demesi bile, bunu dile getirmesine izin vermeniz bile hata.. neden onun lafıyla giyim kuşamınızı değiştiriyosunuz?
siz zaten memursunuz, yani isteseniz de öyle mini mini etekler, daracık pantolonlar, dekolteli bluzlar giyemessiniz hafta içi..
ee bu durumda giyiminizin nesine karışıyo? neden müsade ediyosunuz buna? siz ancak çok açık seçik, olmucak şekilde giyinirseniz bi koca olarak karşı çıkmakda haklı olur.. ama ne demek bol kocaman pantolonlarla işe gönderiyor beni
madem sen ihtiyacın kadarını alıp kalan parayı eşine veriyosun, neden sana çalışma dediğinde yada bu konuda canını sıktığında bunu dile getirmiyosun? evet bi adam için onur kırıcı bi laf olur ama bir adam için!!!!!
yani hem senden her ay takır takır para alacak hemde çalışma diyecek, istediği gibi giydirecek..
size karşı o kadar tetikte bekliyor ki, siz tamamen alakasız bi şekilde etleri böyle paketliyelim dediğinizde bile bunu ailesine yapılmış hakaret ve nankörlük kabul ediyor. öyle algılıyor hemen.. yani bu kadar olmaz ki..
ve son olarak demişsiniz ki, ben yarın bigün boşansam bile dönüp arkama baktığımda ; ya şunu da yapmadım, bunu da denemedim. belki şöyle davransam düzelirdi.. bu tarz pişmanlıklar, keşkeler kalmasın diyosunuz.. bu düşünceniz takdir edilesi.. keşke herkes tüm ilişkilerinde böyle özverili, yapıcı olsa..
sizin durumunuzda önemli olan şu; bunları yaparken, evliliği kurtarmaya çalışırken kendinizi fazla ezdirmeyin..
yıllar geçip gider.. ve insanların ruh sağlığı sanıldığı kadar kaya gibi sarsılmaz değil.. bigün olumlu yada olumsuz bi noktaya geldiğinizde bi bakarsınız; herşey geçip gitmiş ama siz iyi değilsiniz artık.. anlatabiliyomuyum? önce ben deyin; kendinizi bu kadar üzmeyin ve ezdirmeyin..
taviz tavizi getirmiş hayatınızda ,sizin dediğiniz gibi kariyerli bir insan değilim ama evlilik hayatında kariyer yaptım,benim olan hiçbirşeye laf söyletmem ,aileme ,eşime ,çocuklarıma ,gereken herşeyi kendim yaparım ama kimse dil uzatamaz o konuda çok hassasım ,sizede bunu öneririm güzellikle hassasiyetinizi anlatın ,yoksa dişe diş bence ,çünkü bu laf söylemeler bir çok insanın hayatında hakaretlere varıyor ,sizi siz olarak kabullenmiyor değiştirmeye çalışıyorsa kendi kuralları varsa ona uygun bir eş alsaymış,sakın psikolojinizi bozmayın evlilik satranç gibi ,taşların yerine oturması lazım ve kazanmak için doğru hamle yapmalısınız,sevgiler.sinirle yazdıgım ıcın bazı seylerı eksık tutmuusum..kendı sankı benım aıleme laf soylemıor.babam karaktersız,annem cok konusur,abım sogukmus bunu aramıormuş,ablam yok hedıye almamıs,yıgenım cok sımarıkmıs yok şişmanmış..sanane ekmegını senmı verıosun.abllam esınden ayrıldı zor bı hayatı var ama allah ın lutfu cok akıllı bı kızı var ama cocuk ne yapsa bu saygısız ınsana batıyor..abimin psikolojık sorunları var iş tresi yuzunden iyi bi kurumda ust dzey uzmanlıgı var 7/24 calısıor..derdii benım kocam degılya..sankı bunu aılesı dort dortluk.ben demıorumkı benle ılgılensın arasın sorsun aramasınlar ırtıbata gırmesınler samımıyetsız zaten konusmaları genelde..sevmek zorunda degılız saygılı olalım yeter..nefret ettrdı ailesinden..ama dert sadece aıle degılkı..istedıgını elde edemedıgı zaman veya duymadıgı zamankı tepkılerı..kırmaları dökmeleri saygısz lafları zorbalıkları,ve benı hırpalaması..nefret edıorum ondan da..malesef ıkı gun snra sınırım gecıor..aman evlılıgm bozulmasın aman sabredeyım dıorum..huylu huyundan vazgecmıor.ben ezıyet cektıgım genclıgımın gıttgıyle hastalık sahıbı oldgmla kalıorum..ve benı byle nefret sahıbı ınsan yaptı.anasının babasını kardesının hiç bı ozel gununu bos gecmedım genc kız dıye buna kendıme almdgm kullanmdgm urunler aldım..yaranabıldımmı hayır..annem derdıkı kendını hedıye alarak sevdıremezsın dgru..ınsan oncelıkle kendı aılesıne deger vermelı..ben kendı aılem benı bılıor sevıor kırılmazlar dıye tatılde bıle onları grmktn vazgecmısken bu adam asla anlamıck fedakarlıklarımı..gücüm yok hcbseye maalesef..kendıme yasadıklarımı suan iştekı durumu psıkolımın gocmesını yakıstıramıorum.pozıtıf ve sureklı sakalasan herkesle arası iyi bı ınsanken benı ne hale getırdı.suan dertleşecgm kımsem bıle yok
Benim çok sevdiğim bir söz var; "Eşeğe at muamelesi yapıyoruz, anırınca şaşırıyoruz!", Ah sevgili arkadaşım senin karşındaki beyaz atlı prens değil ki neden çıkarttın tepene bu kadar :)
Benim çok sevdiğim bir söz var; "Eşeğe at muamelesi yapıyoruz, anırınca şaşırıyoruz!", Ah sevgili arkadaşım senin karşındaki beyaz atlı prens değil ki neden çıkarttın tepene bu kadar :)
cok tatlı bı ablamız var işyerımıze gelıor avon urunlerı satıor..o demişti ki her evlinin bır konusma dili var ve bu degısmez hep aynı kalır..hakaret eden etmeye devam eder..doven dovmeye devam eder..kıran doken kocam da dokmeye devam etcek heralde..söz versede bi ilşkiye nasıl baslandıysa o şekılde gıdıor..bende bundan nefret edıorum işte..bunu dusunce yasanmaz bu adamla dıorum.suan umıtsız bir haldeym
birşey dicem ama alınma
7-8 aylık bır surecte tanısıp evlendık..sevgi ve uyum evliliği olsun diye boyle bır tercıh yaptım demişsin.
ama bence 25 26 yaşıma geldim evde kalmak üzereyim diye evlenmişsin
çünkü sevgi uyum bunlar 7 8 ayda anlaşılacak şeyler değil.
kumar oynamışsın elinde patlamış.
kızlar aynı seyleri söylemdımmı sanıyorsun..senle anlastıgımızda işimi bılıyordun,bu kıyafetlerı gıyıyordum,boyle bı ınsanla evlendın senı kandırmadımkı dıorum..ınanırmısınız goreve ılk basladıgımda gıydıgım kıyafetlerı ftgraflar uzerınden gosterıorum..elbıse etek topuklu hepsını gıyıyodum kı kendı sınırlarım cercevesınde..derdım bunları gıymek de degıl..benı ıstemedıgım bı ınsana cevırmesı..buna gore evlenınce bı ınsanın gıyımınden yasantısına herseyı degısmelıymışş..evlı kadın modelı varmıs ve ben buna uymalıymısım..annesı sadece ruj surermıs..bana dıokı sadece ruj surebılırsın..aılesını model almıs benı o kalına sokmaya calısıoki..bende sacmaladıgını kanıtlamak ıcın bu nasıl kıskanclık benım yuzumde en dıkkat ceken uzvum dudaklarımdır..pofuduk gayet dolgun,laf atanlar bıle dudaklara bak dıye atarlar ve bende asla parlak ruj vs surmem daha dıkkat cekmesın dıye..sen ruj sur diosun bıde dıorum..yanı kıskanclıkla alakası bıle oldgnun dusunmuorum..ana babasına cevırmeye calısıo bızı..ama onar 65 yasında ve yaşlanmıslar..ben 27 yasında annen gbı olamıcam dıorumm..kavga kavga kavga bıtmıor..ıkı gune bır kavga edıoruz(
seni dikkate alıp da cevap vermek bıle yersız oluyor aslında..hep okuyodum ve ınsanlar bırbırlerını tanımadan etmeden boyle saygısız yersız hadsız acımasız yorum yapıorlar dıye sasırıodum,basıma geldı bak..1.27 yaş evde kalma yaşımı bu nasıl bı dusunce koyde fılan mı yasıorsun hala boyle dusuncelere sahıpsın yaşla evle kalmayı alakalandıracak kadar 2.fırsatım olmadıgını nerden bılıorsun benım tercıhım olamazmı o yasta evlenmek..sana degıl ama dıger okuyan arkdslar ıcın yazıorum begendıgım hoslandıgım bırıydı bu surecte,uyumlu derken tabıkı karıyerıne baktım egıtım olarak bana denkmı dıye,manevıyatına ve yasam tarzına baktım bırbırımıze uyarmıyız dıye,yasına baktım kendımden kucuk bırıyle asla olmam dıordum,kultur olarak denkmıyız dıye baktım anadolu ınsanıyıız adetlerımız bırmı dıye,calısma saatlerımız,devlet memuru olmamız vs vs..anladıgım su ki bu mantıklar saglansa bıle uyum olmıyabılıomus..sagol ınsafsız ve hadsızce yorumun ıcın gıt baska yerde sınır bozmaya calış,cunku senın gıbı bılıncsızce yorum yapana bırıne baska bısy yazılmaz
canım bende geçen sene 25imde evlendim ocakta tanıştık ağustosta evlendik tam 8 ay.senin düşünüp taşınmadan evlendiğini hiç sanmıyorum.bu yorumlara takılma böyle evlenenen arkadaşlar var ona isnaden arkadaş öyle yazmış.eşin zor bir adammış hakikaten.Allah yardımcın olsun.hele küsmesi ki benim eşimde küser en çok bunda zorlandım konuşmayla anlaşmayla az da olsa ilerleme oluyorsa sabret ama hiç bir ilerleme yoksa ailenle bu durumları paylaş.ne kadarlık evlisiniz ben arada göremedim yazdıysan?
seni dikkate alıp da cevap vermek bıle yersız oluyor aslında..hep okuyodum ve ınsanlar bırbırlerını tanımadan etmeden boyle saygısız yersız hadsız acımasız yorum yapıorlar dıye sasırıodum,basıma geldı bak..1.27 yaş evde kalma yaşımı bu nasıl bı dusunce koyde fılan mı yasıorsun hala boyle dusuncelere sahıpsın yaşla evle kalmayı alakalandıracak kadar 2.fırsatım olmadıgını nerden bılıorsun benım tercıhım olamazmı o yasta evlenmek..sana degıl ama dıger okuyan arkdslar ıcın yazıorum begendıgım hoslandıgım bırıydı bu surecte,uyumlu derken tabıkı karıyerıne baktım egıtım olarak bana denkmı dıye,manevıyatına ve yasam tarzına baktım bırbırımıze uyarmıyız dıye,yasına baktım kendımden kucuk bırıyle asla olmam dıordum,kultur olarak denkmıyız dıye baktım anadolu ınsanıyıız adetlerımız bırmı dıye,calısma saatlerımız,devlet memuru olmamız vs vs..anladıgım su ki bu mantıklar saglansa bıle uyum olmıyabılıomus..sagol ınsafsız ve hadsızce yorumun ıcın gıt baska yerde sınır bozmaya calış,cunku senın gıbı bılıncsızce yorum yapana bırıne baska bısy yazılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?