• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

BenCe muhtemelen adamın karısının hiçbirşeyden haberİ yok, mutlu Mesut evLiligi var sanıyor zavallı kadin. Adam bir yandan karısını, bir yandan da bu kızcağızı kandiRiyoR. Kızımız ne yazık ki adamla herSeyin ilkini yaşadığı icin de, adama inanmak istiyor ne yazık ki :50: Yani adamın yalanlaRi o kadar ortada ki, ancak bile bile kendini kandiRmak isteyen biRİ inaniR. Konu sahibi arkadasım, bir an önce ac gözünü, zararın neresinden donersen kaRdiR. Ne yazık ki çok fecİ bir sekilde kandiRİlmissin, biR de sen kendini kandiRmaya devam etme...

evet aldatılan kadının haberi olmayabilir sonuçta bu da bir olasılık.ya da 2 tane yavrusu için o adama inanmayı tercih ediyodur neticede inanmak istediği resmi kocası ve çocuklarının babası.tipik bir kadın işte.

ama konu sahibine kızcağız demenizi kabul etmiyorum.2 yıllık ilişkisinin ilk 3 ayında evli bi adamla beraber olmayı devam ettiren,üstüne üstlük aldatılan kadını karaktersizlikle itham eden şahsiyet(kendi yaptığını nasıl isimlendiriyor ayrı mesele tabi)

o adam aslında onun layığı da neyse...

hapis yatmaz da kadın tazminatı kazanıp icra falan olaylarına girerse ne olur bilmiyorum :S

bu arada bu adamlar bu tazeleri nasıl kandırıyorlar ya bunu aklım almıyor. gencecik, iş güç sahibi ,iyi aile çocuğu, bekar oğlanlar kız arkadaş vs. diye inliyorlar da bulamıyorlar bu evli barklı çocuklu kıllı bıyıklı herifler bu tazeciklerin nasıl da aklına giriyorlar da bu derece gözlerini kör edebiliyorlar aklım almıyo valla

hayatım nasıl kıllı bıyıklı kart zamparalar varsa,tazecik de olsa kendisini kandırılmaya hazır gören evli erkek budalası kızlarda var.bunlar kendi türlerinde mutlu mesut arsızca yaşayabiliyo.kandıran falan yok yani kimseyi(istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama burda bilinçli bir kanma var kızımız evli olduğunu bilio adamın):47::47:

adamın başta evli olduğunu senden sakladığını okuyunca sana üzülmüştüm sonra baktım ki sen bir yalana kendını ınandırmaya çalışıyorsun

bugun aldatılmış 1 çocuk annesı bır hanım;

evli ve çocuklu olduğunu bildiği halde erkekle birlikte olan kadına ne denir diye sordu...

cevabını kendıne yakıştıracaksan bıldığınden şaşma...

Ben konu sahibi olsam girerim bir derdim var formuna, ah erkeklerden tut esinin ailesine kadar bazi yorumlari okurum. Maksat baskalarinin sorunlariyla kafam dagilsin. O kisiliksizle de hic gorusmem. Ilk hafta zor olur, sonralari kolaylasiyor. Insan unutuyor ama inatla unutmam dersen unutamazsin. Sanirim biz daha fazla birsey yapamayiz burdan. Anlatti dinledik, akil verdik. Isterse kendine ceki duzen verir, istemezse o adamla birlikte olup belasini bulur. Ben beddua etmiyorum ama o adamdan hayir filan gelmez. Ilk defa bu kadar sert konusuyorum.

Kesinlikle öyle..Yasayıp kendi görmek istiyor,ve daha önce olduğu gibi yine yalanlara kendini inanadırmak istiyor..Merkezinde o adam var..

bunlar yüzünden mutlu mesut yürüttüğümüz evlliğimizde arasıra paranoya yapıyoruz.yok yani eşim yapmasa bile çevresinde ona dikilmiş çirkin iki göz olma ihtimali var ya...:27::47:

yarabbim sen uzak tut bunları bizlerden:20:

Son düzenleme:
bu arada geçmiş konularına baktım da konu sahibi bi kuzen muhabbeti geçmiş bu kuzen sandığın kadın da adamın karısı yani öyle anladım. kadın hakaretler falan etmiş sana yani haberi var senden öyle mi ? ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama konunun sonu bu şekilde bağlanmış sanırım.

kendine yalan söylemeyi bırak artık.kayınvalidem dediğin sevgilinin annesi bile sana hınçla öfkeyle dolu neden ? bu kayınvalide oğlunu aldattan (!) gelinini tutup sana mı sarıyor durduk yere ?

bile isteye bir aileyi huzursuz ediyorsun farkında mısın ? kayınvalide, sevgilinin karısı vs. bu güçlü kadın ittifakına karşı hem de bu kadar karaktersiz bir sevgilin varken direnemezsin. sonuçları çok ağır olur aklını başına topla

Son düzenleme:
Ben ne bu adamın karısının onu aldattığına inanırım nede başka birşeye.Birkere o adam olsa herşeyin başında kendi öz çocukları için eşimin ilk evliliğinden demezdi ve o adam olsa çocuklarının annesi için beni aldatıyor yada aldattı demezdi herşey karekter meselesi bu adamdada karekter sıfır herşey beklenir bundan senin yerinde olsam zararın neresinden dönersem kardır derim ayrılır kendime yeni bur hayat kurmaya bakarım

Ben ne bu adamın karısının onu aldattığına inanırım nede başka birşeye.Birkere o adam olsa herşeyin başında kendi öz çocukları için eşimin ilk evliliğinden demezdi ve o adam olsa çocuklarının annesi için beni aldatıyor yada aldattı demezdi herşey karekter meselesi bu adamdada karekter sıfır herşey beklenir bundan senin yerinde olsam zararın neresinden dönersem kardır derim ayrılır kendime yeni bur hayat kurmaya bakarım

ondaki keçiden ne kadar tüy koparırsam kardır felsefesi tahminimce zira yapışıp kaldığı adamla yanlış bi şey yaptığını düşünmüyo ki karısı zaten karaktersiz ben karakterli davranıp sevgilicilik oynuyorum adamla diyebiliyor:27:

1.Yıllardır ayrı evlerde yaşıyolarmıs.
2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.

Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..

Sen önce kendini düsün bence, cocukları simdi inkar etmiyor ama bastan etmis, formalite icabı bir evlilik, cocuklar da onun ilk esinden demis. Bu inkardır bir kere, madem bosanıcaktı ne diye bu kadar zaman bekledi? Hele ki aldatma var, aldatan da bir kadın üstelik? Hangi erkek buna bunca zaman dayanır? Annesi' nin lafıyla bu kadar uzatır bu süreci?

Kayınvalide neden aldatmıs gelinini korusun ki? Ay bilmiyorum aldatmıs oglunu korur da, aldatmıs gelinini koruması bana ütopik geliyor, bosanması gereken biri varsa sizi ögrenen o kadın' dır bence, madem bosanıcaktı ayrı evler de yasıyorlardı, kadın size ne diye öfkelensin? Parayı da almıs nasılsa tek korkusu parasız kalmak degil miydi? :ssz:

Son düzenleme:
evet aldatılan kadının haberi olmayabilir sonuçta bu da bir olasılık.ya da 2 tane yavrusu için o adama inanmayı tercih ediyodur neticede inanmak istediği resmi kocası ve çocuklarının babası.tipik bir kadın işte.

ama konu sahibine kızcağız demenizi kabul etmiyorum.2 yıllık ilişkisinin ilk 3 ayında evli bi adamla beraber olmayı devam ettiren,üstüne üstlük aldatılan kadını karaktersizlikle itham eden şahsiyet(kendi yaptığını nasıl isimlendiriyor ayrı mesele tabi)

o adam aslında onun layığı da neyse...

Eski konularını tek tek okudum az önce usenmeden. Konu sahibi çok feci kandirİlmis evet ama , buna biraz da kendisi sebep olmuş. Az uyarmamışiz kk ahalisi olarak bu adam evli, sen kandiRiliyorSun diye ama, yok bana mısın dememiş
:50: Şimdi de ne yazsak bosa gidecEk muhtemelen, adama inanmayı seçip kendini kandiRmaya devam edecek, görünen o...

Son düzenleme:
dığer konunuzda sevgılınızle ılgılı şu cümleyı kurmuşsunuz

.. Şimdi herkes dicek ki belkı de ne safsın adam bal gibi aldatıyo! Bu çok düsük bi ihtimal de olsa evet olabılır ama sevgilim yabancı bı kadınla tokalasmayacak kadar muhafazakar bi tip..

yabancı bı kadınla tokalaşmıcağını bıle düşündüğün adam evlı ve cocuklu, hee bıde bunu gızlıyor senden
boşuna dememışler babana bıle güvenme dıye

Sevgilisi madem yabancı kadınla bile tokalasmyacak kadar muhafazakar, nasıl genc bir kıza yalan söylüyor? Konu sahibi sen direkt yabancı oluyorsun, madem bu kadar muhafazakarmıs bu adam, helal sayılmayan biriyle nasıl bir birliktelik yasıyor? Üstelik evliyken, bir esi ve ikide cocugu varken nasıl böyle bir günah isleyebiliyor? Önce bunu bir düsün bakalım..
:ssz:

Son düzenleme:
herşeyi geç günahını ayıbını,sana gelelim..belliki yaşın çok ufak daha hayatının baharındasın,ilk defa biri tarafından ayakların yerden kesilip göğe çıktın,gezdiniz eğlendiniz,hiç bir arkdaşınla yada ergen yaşıtlarınla olmadığın kadar mutlu oldun şimdi birde şöyle bak;belliki bu adamda senden yaşça epeeey büyük
1-sen çok güzelsin gençsin ona değişik hazlar yaşatıosun
2-sen onun yaşına geldiğinde o senden daha yaşlı olucak ve diyelimki evlisiniz,o zaman seni tatmin edemiycek çünkü zamanında sana yalan söyleyerek zaten saygı duymamıştı ve yine duymuycak mutsuz olucaksın
eski karısı başına bela olucak,çocukları bi yandan ben nasıl bi hayat seçmişim diyceksin!
3-hayat önümüze taşla koyar ergenlikten itibaren;bunun sebebi dersler alıp akıllanmamızdır,en önemliside kendi kıymetimizi bilmemiz ve duruma karşı kendimizi korumamızdır!hadi diyelim eşi aldatmışmış falan filan,ne olursa olsun en başında sana yalan söylemiş ne kadar sebebi olursa olsun yalanla başlayan yalanla devam eder..
4-şimdi sen o adamla ilk kez ilişki yşadığın ve kendini kullanılmış hissettiiğin için üzülüosun,ama olması gereken şey;sen her çeşit fedakarlık yapmana rağmen sana yalan söylediği için kendini kıymetli görüp o kişiyi bir kalemde silmelisin ki,eğer gerçekten söyledikleri doğru ve seni seviyorsa ne yapar eder ayrılır evlen benle der ve sende ipleri eline alırsın..
5-bu devirde kadının güçlü olması gerek,yediğin kazığa takılmıycaksın bir daha kazık yememeye uğraşıcaksın!
6-hafızanı resetle....uzun süre telefonlarını kapat ve asla açma,erkekler takıntılıdır,reddedilmeye gelemezler hırs yapıp salça olurlar,tecrübe konuşuyor sade kendim değil birçok tanıdığım kadın bu tarz yalancı erkeklere denk gelmiş hayatı boyunca..sen bir an önce ondan kurtul,bak tasavvuf kuralı şudur,eğer başına bir müsibet geliyor ve sen ders alıp o olaydan sıyrılırsan allah sana öyle bir mutluluk verirki bütün acını unutursun!
7-sonuç olarak seni kandıran insanla artık birşey yaşama,hayatından sil,emin ol ne ilksin ne de son olucaksın,belki senin gibi çıtır güzel birini bulamaz ama senden ayrlınca başka kadına koşucak!kıymetini bilen yaşıtın biriyle masum ilişkiler yaşa derim hayat tamda şimdi başlıyor,ayağa kalk ve pozitif bir şekilde kendini güçlü bir kadın gibi hisset gerekirse psikolog desteği al bu sana çok iyi gelir!

Evdeki kadın çok da mutlu bence
eşim herşeyini benim üzerime yapacak kadar bana ailesine düşkün ilişkimize bu kadar güveniyor diyor
mutlu mesut hayatını yaşıyor

2 yıl boyunca adam bıkmadan usanmadan sana yalan söylemiş daha fazla uzatırsan kendine edersin keşkelerin faydası yok ama keşke 3-4 aylıkken bıraksaydın şimdi çooktan unutmuş olucaktın, belkide hayatına giren ilk ciddi ilişki olduğu için şu an sana unutamıycakmışsın,yaşayamıyacakmışsın gibine geliyoo ama hiçbir acı sonsuz değil ki tabiki... Eminim ki bu adamdan uzaklaşıp kendine yeni bir yol çizdiğin taktirde daha güzel bir hayat seni bekliyor olacaktır. Daha fazla kendine yazık etme.4-5 yıl kadar önce benimde başıma geldi Allahtan bu duyumlar ilk ayda kulağıma geldi benim ve mahkeme açılıp dava sürecindeydi ona rağmen kağıt üstündede olsa evlisin ayrıca ben öğrenmesem bana söylemiyecektin diyerek bıraktım adamı. Sen şu saatten sonra affetsen bile devam edebilcekmisin ,için alıcakmı o adamı, eski konularını dışarıdan biriymiş gibi biraz okursan anlarsın hiç hoş olmayan bir şekilde kandırıldığını. Umarım herşey daha güzel olur bundan sonra senin için....

adam kendi çocuklarını bile inkar edecek bi karakterde daha ne olsun...
hayat senin tabi....
biz ne desek boş.....

Adi bir adam, kendini kandırmak isteyen bir kadın ve madur kadın ve çocuklar.
...

Şöyle bir düşünün bu adam !! eğer gerçekten iyi biri olsaydı evliydim ama aylar önce ayrıldım mutlu değildim derdi..
Bu adam hem evliliğini inkar etti, hemde ikiz çocuklarına başkasının çocuğu diyecek kadar karaktersiz.

Siz 2 yıldır herşeye göz yummuşsunuz bile bile..
'' Yok yapmaz, yok bunu bana yapmaz, yok aşkımız çok büyük '' deyip deyip susmuşsunuz..
İsteseydiniz araştırıp öğrenirdiniz.

Bildik klasik ayrılan erkek edebiyatı işte.. '' Biz yıllar-aylar önce ayrılmıştık zaten''..
Karım aldattı demekte moda oldu.Başka türlü karşısındakinin vicdanına dokunamayacaklarını biliyorlar..

Sizin ilişkinizde hem yalan hem riyakarlık hem adilik hemde yuva yıkmak var evet.
Fakat bunu kim yapmış oturup düşünmeniz lazım.

Öyle ''bizin aşkımız büyüktü'' demek yetmiyor.
O adamada haddini bildirin eğer suçsuz olduğunuzu düşünüyorsanız ki gözünüzü kapattığınız için sizde de hata çok.

ALDATILAN ADAM ANNESİNİN hatrı için mi susuyormuş; peh !!!!!

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşicek kimsem yok..Çünkü kim duysa beni yerden yere vurucak belki de sözleriyle.. O yüzden kimseye ağzımı açıp da tek kelime edemiyorum..

Daha önce ilişkimle alakalı bir konu açmıştım formalite icabı bir evliliği olduğuna dair...
Evet kk kadınları siz haklıydınız...Daha önce actığım konuda cok sert tepkiler almıstım tepkinizde çoğunlukla haklıydınız..
Kaderime bugün yüzbinlerce kez lanet okudum...

Bu evlilik olayını öğrendiğim andan itibaren hep inkar etti..Formaliteydi kağıt üstündeydi vs. yalanlar yalanlar...Kalbim hep inanmak istesede mantığım hic kabul etmedi..Ve sonunda bugün herseyi itiraf ettirdim ona..

Konumu bilmeyenler için kısaca tekrar anlatmak istiyorum..
2 yıl oldu tanısalı ve neredeyse tanıstığımız günden bu yana birlikteyiz diyebilirim..Beni tanıdığı günden beri bana dört elle sarıldı bir ilişki ne kadar mükemmel olabilirse o kadarını yapmak için çok caba gösterdi.. Tabi ben de ona karsı öyle oldum..Çünkü ilk kez böylesine asık oldum birine..
Herkesin gıpta ettiği bir asktı bızımkı ama rüya kısa sürdü..

3-4 ay sonrasında evlilik olayı kulağıma geldi üstüne gittim doğru mu dıye hep ınkar etti sadece kağıt üstünde bir evlilik dedi..Üstelik bu evlilikten ikiz bir de cocuklar vardı..Onlar da evlendiğim kişinin eski evlililiğinden cocukları ben nüfusuma aldım dedı..

Ve en kötüsü ne biliyomusunuz ben bunlara 1.5 yıl boyunca hep ınandırdım kendımı.
O yapmaz dedim doğru söylüyodur bu kadarını yapamaz cunku ben haketmiyorum dedım..
Kıyamaz bana böyle temiz bi aska bu kötülüğü layık göremez dedim. Ama görmüs! Saatlerce ağladım bugün onun yanında..Neden dedım neden ben? Neden anlatmadın en basında neden karım cocuklarım var demedın dedim.. Diyemezdım cunku seni cok sevdim beni bu hayatta bır tek sen mutlu edebilirdin ben bir tek seni sevebildim dedi.. Bunları anlatırken o benden daha cok ağladı..

Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)

Şimdi derin bir çıkmazdayım..Çırpındıkca batıyorum..Bildiğim tek bisey var onsuz yapamıyorum herseyın ilkini onunla yasadım..Bir yandan aptal yerıne koyulmus gibi hissedip olanları hazmedemıyorum.Bir taraftan herseyı seni üzmemek için seni kaybetmemek için sakladım diyince içim cızz edıyo.. Ne yana gitsem uçurum..Bir tarafta ailem bir taraftan onun hayatı kendımı coktan unuttum zaten.. Biliyorum doğru olan ayrılık diyeceksiniz yol yakınken dön diyeceksenız bıle bıle atese atma kendını diyeceksiniz belki de herkes gibi..Gercekten buraya akıl almak için mi dertleşmek için mi yazdım onu da bılmıyorum sedece konusmaya ihtiyacım var..Hiç bir yere sığamıyorum yerimde duramıyorum hırsımdan konustukca ben ağlıyorum o ağlıyo aklımı kaybetmekten korkuyorum..Anladım ki hiç bisey icin benım basıma gelmez dememek gerekiyomus ben hep ibretle bakardım böyle seylere...Öyle canım yanıyo öyle içim acıyo ki tarifi mümkün değil kelimeler yetmiyo anlatmaya..Artık yasamanın da bi anlamı yok yemiyorum içmiyorum uyumuyorum sadece nefes alıp vermek yasamaksa yasıyorum iste o da sımdılık...

dairelerimi paralarımı ele geçirdi hikayeside yalanın bir devamı olsa gerek çok üzülüyorsun belliki ama bu yalanların sonu gelmez bir an önce kurtulmanı tavsiye ederim o adamdan

1.Yıllardır ayrı evlerde yaşıyolarmıs.
2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.

Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..

Hala savunuyorsunuz..Sizde hala gözünüzü bile bile kapatıyorsunuz.

Bir tanıdığım var çok yakından..
Bakın adam eşini aldatmış, eşi onu affetsin ve kimseye duyurmasın diye eşinin üzerine bir kaç mal mülk yaptırdı.
Eşide kabul etti nedeni çocuklarıydı. Güvence altına almak için.. Doğru ya da yanlış, o an kendince en doğrusunu yapmış.

Dışarıdan bakınca aynı sizin anlattığınız gibi görünüyor ama içeriden bakınca hayata küsmüş bir kadın görünüyor.
........
Bu yazdıklarınıza çok kızdım..
SİZE YALAN ATAN, SİZİN İTİRAF ETTİRMENİZLE İTİRAF !!! EDEN ADAMA hala güveniyorsunuz, anlattıklarını sorgulamıyorsunuz bile.

HALA AŞKINIZIN BÜYÜKLÜĞÜNDEN SÖZ EDİYORSUNUZ !! Hala terk edersem ölür diyorsunuz.

Bu adam ikiz çocukların babası ve onları bu büyük aşk sebebiyle ! unutmuş, bunu da siz unutmayın.

Ne kadar gözü kapalı bazende vicdanı kapalı kadınlarımız çoğalmış, inanamıyorum.

Madem biten bir evlilik, yıllardır ayrılar karısıyla konuşun ya da sizi konuştursun ?..
Nasılsa olsa yıkılacak bir evlilik yok değil mi ortada ??

Konu sahibi, şu an hala o karaktersizden ayrimamişsinizya pes diyorum.
Kendinizi ikiz cocuklari olan o Anne yerine koyun diyecegimde, yapamazsiniz!

Aldatilan, iftira atılan o Anne, ve siz kendinize acìyıp acındırıyorsunuz.
Ben size hic üzülmedim, siz simdi inkar etsenizde o Adamin evli oldugun bile
bile o kadar zaman beraber olmuşsunuz.
Adam zaten yalancinin biri ve siz şimdi karisina attigi iftiraya bile inaniyorsunuz sirf
'hayal gibi ilişkiniz' bitmesin diye.
Yazık....

Back