• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

bu kadar saf olmayın yaa:19:

yok kadın bütün malı mülkü üstüne geçirmişte, nasıl geçiriyor eşinden habersiz pardon:ssz:

yok aldatmış da, yalaaan, yok iftira atmışta:20:

bir de çocukları için benden değil, ilk evliliğinden demesi bile başlı başına bi sorun yaa, neyse:ssz:

ayrılın bu adamdan, kurtulun, ondan bi cacık olmaz:ssz:

Yasi kac bilen var mi?

konu sahibi 92 li sevgilisi sanırım 30 aslında Türkiye'mde onların yaşadığının daha samimi bir ismi var dostu.ağır yazıyorum biraz çünkü konu sahibi güzellikten pek anlamamış gibi güzelce akıl verilince yaptığının yanlış olduğunu pek fark edememiş gibi görünüyor

Konu sahibi bence yaşının getirdiği o ilgi, alaka şehvetine kapılmış. çünkü diğer konularında da dışarıdan gıpta ile bakılıyoruz, o bensiz yaşayamaz gibi cümleler kurmuş. Hatasını anlar elbette yıkılan bir yuva olur.

2 ay sonra evlenicem, böyle konular beni evlilikten soğutuyor yahu.. Sinir oluyorum sinir :47:

yazdıgı yazıdan gördügün yanlışlıkları hataları yassanda o gene bir güzel tarafını bulurrr temize çeker sevdigi adamı ...aşkın gözü körrrrrrr

konu sahibi 92 li sevgilisi sanırım 30 aslında Türkiye'mde onların yaşadığının daha samimi bir ismi var dostu.ağır yazıyorum biraz çünkü konu sahibi güzellikten pek anlamamış gibi güzelce akıl verilince yaptığının yanlış olduğunu pek fark edememiş gibi görünüyor

92'li mi?:53:
Erkek kardeşim var 92'li.
Bildiğiniz çocuk hala...
Ne desem?
Şu an daha çok üzüldüm konu sahibine ve neden inatla inanmak istediğini anladım.
Güzel kardeşim, dünyanın kalan yarısı erkeklerden oluşuyor ve emin ol onların da yarısı senin bu yalancıdan çok daha iyidir.
Yolla gitsin, göbeğiniz beraber kesilmedi ya!
Sen de arkadaş çevreni değiştir, kitap oku, film izle. Hava güzel, tak müziğini kulağına uzun uzun yürüyüşler yap.
Hayvanlarla ilgilen.
Kendini keşfet, kendini tanı.
Ölsen gebersen bir daha geri vermeyecekler bu yılları sana unutma.

nilerr
"bakma burda sana kızanlar, zamanında benzer hayal kırıklıkları yasadığı için bu denli kolay anlıyorlar karsı tarafın niyetini."
Rehberlik89 arkadaş nereden biliyorsun böyle olduğunu? Neden burada yorum yapan insanları harcayarak akıl vermeye kalkışıyorsun???
Arkadaşım, yanlış anlaşıldıysam ve kırdıysam özür dilerim. Benzer hayal kırıklıkları ya da yaşantılar derken etrafımızdan duyduğumuz bildiğimiz, yada bu denli karmaşık olmasa da yılların bize gösterdiği tecrübeleri kasdettim. ben kimseye kötü bi misyon yüklemek istemedim. asla böyle şeyler ima edecek bi insan değilim. umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Ayrilmayi dusunmuyor zaten. Aa ne pis karisi varmis, ayrilsin kocasindan sende mutlu ol dememizi bekliyor sanki. 30 yasindaysa pislik, normal 20 yasindaki kizi yalan soyleyerek kandirmasi. Konu sahibi kendine gel yoksa cok daha kotu olacaksin haberin olsun. O adam, adam bile degil seni kullaniyor. Ne yaptiysan yaptin, zararin donersen kardir. Aklini basina topla. Burada sana akli basinda olan kimsenin o adamla birlikte ol diyecegini sanmiyorum. Top sende ister alirsin, ister atarsin.

Konu sahibi bence yaşının getirdiği o ilgi, alaka şehvetine kapılmış. çünkü diğer konularında da dışarıdan gıpta ile bakılıyoruz, o bensiz yaşayamaz gibi cümleler kurmuş. Hatasını anlar elbette yıkılan bir yuva olur.
o adam boşanmaz her zaman bir bahanesi olacaktır.şimdiden yolunu yapmış
yazdıgı yazıdan gördügün yanlışlıkları hataları yassanda o gene bir güzel tarafını bulurrr temize çeker sevdigi adamı ...aşkın gözü körrrrrrr

işte aşk bu değil bir de anlasalar.
neyse ben daha yazmıyayım yeterince sinir bir durum ALLAH'ım şaşırtmasın şaşırmışlarla karşılaştırmasın(amin amin amin)

hani karısı adamın neyi var neyi yok elinden almış ,bu da yetmemiş adama iftira atmış ya sizin deyiminizle....

tüm bunları akıl eden kadın sizce neden 2 yıl boyunca sizi aileniz ve çevrenize rezil rüsva etmedi merak etmiyor değilim...baksanıza kadın hem zeki hem de kindar size göre...

herşeye rağmen mağrur bir bayanmış sevgiliniz olan adamın eşi ki sizinle muhattap olmamış anlaşılan.yoks sizde insan içine çıkmaya yüz bırakmazdı,gerçi utanırmıydınız bilemedim ama karşınızda mazlum biri varmıs fikrimce:47:

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşicek kimsem yok..Çünkü kim duysa beni yerden yere vurucak belki de sözleriyle.. O yüzden kimseye ağzımı açıp da tek kelime edemiyorum..

Daha önce ilişkimle alakalı bir konu açmıştım formalite icabı bir evliliği olduğuna dair...
Evet kk kadınları siz haklıydınız...Daha önce actığım konuda cok sert tepkiler almıstım tepkinizde çoğunlukla haklıydınız..
Kaderime bugün yüzbinlerce kez lanet okudum...

Bu evlilik olayını öğrendiğim andan itibaren hep inkar etti..Formaliteydi kağıt üstündeydi vs. yalanlar yalanlar...Kalbim hep inanmak istesede mantığım hic kabul etmedi..Ve sonunda bugün herseyi itiraf ettirdim ona..

Konumu bilmeyenler için kısaca tekrar anlatmak istiyorum..
2 yıl oldu tanısalı ve neredeyse tanıstığımız günden bu yana birlikteyiz diyebilirim..Beni tanıdığı günden beri bana dört elle sarıldı bir ilişki ne kadar mükemmel olabilirse o kadarını yapmak için çok caba gösterdi.. Tabi ben de ona karsı öyle oldum..Çünkü ilk kez böylesine asık oldum birine..
Herkesin gıpta ettiği bir asktı bızımkı ama rüya kısa sürdü..

3-4 ay sonrasında evlilik olayı kulağıma geldi üstüne gittim doğru mu dıye hep ınkar etti sadece kağıt üstünde bir evlilik dedi..Üstelik bu evlilikten ikiz bir de cocuklar vardı..Onlar da evlendiğim kişinin eski evlililiğinden cocukları ben nüfusuma aldım dedı..

Ve en kötüsü ne biliyomusunuz ben bunlara 1.5 yıl boyunca hep ınandırdım kendımı.
O yapmaz dedim doğru söylüyodur bu kadarını yapamaz cunku ben haketmiyorum dedım..
Kıyamaz bana böyle temiz bi aska bu kötülüğü layık göremez dedim. Ama görmüs! Saatlerce ağladım bugün onun yanında..Neden dedım neden ben? Neden anlatmadın en basında neden karım cocuklarım var demedın dedim.. Diyemezdım cunku seni cok sevdim beni bu hayatta bır tek sen mutlu edebilirdin ben bir tek seni sevebildim dedi.. Bunları anlatırken o benden daha cok ağladı..

Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)

Şimdi derin bir çıkmazdayım..Çırpındıkca batıyorum..Bildiğim tek bisey var onsuz yapamıyorum herseyın ilkini onunla yasadım..Bir yandan aptal yerıne koyulmus gibi hissedip olanları hazmedemıyorum.Bir taraftan herseyı seni üzmemek için seni kaybetmemek için sakladım diyince içim cızz edıyo.. Ne yana gitsem uçurum..Bir tarafta ailem bir taraftan onun hayatı kendımı coktan unuttum zaten.. Biliyorum doğru olan ayrılık diyeceksiniz yol yakınken dön diyeceksenız bıle bıle atese atma kendını diyeceksiniz belki de herkes gibi..Gercekten buraya akıl almak için mi dertleşmek için mi yazdım onu da bılmıyorum sedece konusmaya ihtiyacım var..Hiç bir yere sığamıyorum yerimde duramıyorum hırsımdan konustukca ben ağlıyorum o ağlıyo aklımı kaybetmekten korkuyorum..Anladım ki hiç bisey icin benım basıma gelmez dememek gerekiyomus ben hep ibretle bakardım böyle seylere...Öyle canım yanıyo öyle içim acıyo ki tarifi mümkün değil kelimeler yetmiyo anlatmaya..Artık yasamanın da bi anlamı yok yemiyorum içmiyorum uyumuyorum sadece nefes alıp vermek yasamaksa yasıyorum iste o da sımdılık...

"O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)"
pardon da adam çok dürüstmüş gibi bu dediklerine de inanmışsın bir de aldatılan eş için "o kadın", "karaktersiz biri" gibi ifadeler kullanıyorsun.
harikasın.
hadi kendini kandırma, ilk duyduğun an gerçekten inanmış olamazsın,işine öyle gelmiş.
ikiz çocuklar başkasınınmış da adam üstüne almış daaaa! hadi ya!
zaten mutsuzmuş zaten ayrı yaşıyormuş! tabiii tabiiii!
ay bir de böyle zavallı masum triplerinde konu açmıyorlar mı deliriyoruuumm! :47:

92'li mi?:53:
Erkek kardeşim var 92'li.
Bildiğiniz çocuk hala...
Ne desem?
Şu an daha çok üzüldüm konu sahibine ve neden inatla inanmak istediğini anladım.
Güzel kardeşim, dünyanın kalan yarısı erkeklerden oluşuyor ve emin ol onların da yarısı senin bu yalancıdan çok daha iyidir.
Yolla gitsin, göbeğiniz beraber kesilmedi ya!
Sen de arkadaş çevreni değiştir, kitap oku, film izle. Hava güzel, tak müziğini kulağına uzun uzun yürüyüşler yap.
Hayvanlarla ilgilen.
Kendini keşfet, kendini tanı.
Ölsen gebersen bir daha geri vermeyecekler bu yılları sana unutma.

Ben simdi tekrar 20 olsam var ya neler yapmazdim:)) Hayatinin baharinda takilmis bir karaktersize omrunu curutecek.

Inanki suan kendimi senin yerine degilde o zavalli kadinin yerine koydum ve vucudumdaki bütün tüglerim kalkti !
ben kocami dusundum ve azda olsa hayal ettim, cok zor bir durum ve unutulmasi imkansiz!
benim sana diyecegim tek sey var inaniyorumki okuyup geçeceksin ama dogrulari birgun hatirlayacagina eminim ozaman gec olmaz umarim..
Ask acisi zordur bilirim ama hak eden kisi icin, bir karisina anlasmali evlendik diyen, kendi cani evlatlarina baskasinin diyen, sirf hevesi icin zaaflari icin yalan bir dünya kurup oyunculuk yapan bir erkek,
yarin seninle yasadigi duygulardan bikip tekrar ayni oyunculuguna dönmek isteyecek ve sen unutmaki ayni seyleri sende yasayacaksin!
Peygamber efendimiz sav guzel bir hadisi var!

CANI YANAN SABRETSIN,
CAN YAKAN ISE YANACAGI GÛNÛ BEKLESIN !!

yol yakinken dön derim ben ;)

2 yıldır adam seni ayakta uyutuyo, ve sen karısıyla ilgili söylediği şeylere kendini inandırıyosun. tabii ya kesin doğru söylüyodur eminim...

vicdan azabını hafifletmek için kendini inandırmaya çalışman. eğer gerçekten vicdan azabını biraz dindirmek istiyosan şuanda bırakırsın.

yazık günah, bi adam için böyle değersizleştirmeyin kendinizi :50:

senin bu sevgilin ağır cezalarda yargılanıyor ya hani karısının attığı iftira(!) yüzünden, yani adliyelere, mahkemeleri yolu düşen ve halihazırda yargılanan bir adam ya hani, bilmiyor mu karısı hileyle hurdayla bile 3 daireyi bankadaki parayı üstüne geçirmişse bile boşanma durumunda yarı yarıya bölüşülecek yarısını da sevgilin alacak boşanırken ?

ama senin sevgilin boşanmaz daha doğrusu boşanamaz, üçnkü boşanma davasında kusurlu taraf kendisi olduğundan kendisinin ödeyeceği tazminat ve nafakayla büyük ihtimalle ömür boyu mal mülk sahibi olamayacak :)

ee adam zaten neden boşansın ki bulmuş 20 yaşındaki terü tazeyi, ne söylese inanıyor e evde de ütüsünü, çamaşırını yapan büyüüük ihtimalle ayrı yataklarda yattığı ( yersek ), kendisini aldatan(!) karısı var boşanırsa ne yapacak hem maldan mülkten olup hem de eşek yüküyle tazminat mı ödeyecek ?

Bence sen hala akıllanmamış,ders almamışsın...........:50:

konu sahibine en güzel dersi uğruna kendiniküçük düşürdüğü adam verecek bence...

nasıl mı dersiniz?

birgün o kötülediği karısının ne kadar cefakar,sabırlı ve kendisinin haketmediği bir eş olduğunu anlayıp..ona da evli olduğumu bile bile benle olan herkesle olur diye artık çapkınlık anılarımdan bir sayfasın THE END bu defteri kapattım dediği an.

işte filmin sonu bu .siz deyin hazin son ben diyeyim mutlu son...:36:

konu sahibine en güzel dersi uğruna kendiniküçük düşürdüğü adam verecek bence...

nasıl mı dersiniz?

birgün o kötülediği karısının ne kadar cefakar,sabırlı ve kendisinin haketmediği bir eş olduğunu anlayıp..ona da evli olduğumu bile bile benle olan herkesle olur diye artık çapkınlık anılarımdan bir sayfasın THE END bu defteri kapattım dediği an.

nasıl mı dersiniz?

Back