How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Artık hasta olacağım bu gidişle suç kimde/nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?

En ufak bi kavgada yatak ayırıyor yemek yemiyor küsüyor konuşmuyor ha birde işe arabayla gittiği. İçin arabanın anahtarlarını alır. Otobüsle git diye
İşte hep siz alttan almışsınız, susmuşsunuz, idare etmişsiniz, siz böyle davrandıkça iyice palazlanmışlar, artık alttan almayın bu hanzoyu, at mahkeme kapısına acıma asla , inan bana asla düzelmeyecek sadece yılların gidecek ve erkenden yaşlanacaksın sonra da seni o kapıya koyacak birgün, çocuğun da bu siddete maruz kalacak , çevremde örnekleri çok, kadınlar pasif kaldıkça iyice zıvanadan çıkıyorlar, sizde de baya büyük değersizlik duygusu var kendinize değer vermiyorsunuz, biraz değer verseydiniz 5 yıl sürmezdi bu zulüm, olmayanı oldurmaya çalışıyorsun ama boş, birgün anlayacaksın ama umarım ki geç olmaz, seni iyi sindirmiş yalnız...

Çok çok çok üzgünüm bir kadının kendini bu hale düşürmesine 😔 ablacım senin bir işin gücün, ailen yok mu? Onca eziyete ne diye katlanıyorsun? Ailene küfrediyor, onlar hakkında atıp tutuyor, küsüp yatağını ayıran neden sen olmuyorsun da o ayırıyor? Çok mu çaresizsin? Bebekten dolayı mı ayrılmıyorsun? Kocam aileme küfredecek bende yatağını ayırıyor diye üzüleceğim ķusura bakma öyle kocanın ağzına seve seve seve seve s.çarım.

Dediğiniz şeyi yapamazsam artık kendime bişeyler yapacak gibi hissediyorum.
Ay ne yapcan kendine karnında çocukla kafayı mı yedin Allahını seversen. Herşeyini al dönüp arkana bakma bile. Bişey yaparsa uzaklaştırma alırsın. Korkak olur genelde bu tipler. Otursun anasıyla babasıyla. Git oğluna istediğin ismi koy. Doğur ailenin yanında. Böyle bir ruh hastasının yanında duygusal davranmaya gerek bile yok. Mantıklı tercihler yapmak zorundasın.

Boşanacak olsa 5 yıldır kötü giden bi evlilikte bebek olmadan boşanmazmıydı zaten? Dünyaya mutsuz bi bebek getirmeyi tercih etmiş..
Konu sahibi aşırı bağımlı ve bu adamı düzeltmeye çalışıyor , boşanmaktan o kadar korkuyor ki çocuk yaparak iyice kendini mahkum etmiş bu evliliğe, çok yazık...

En ufak bi kavgada yatak ayırıyor yemek yemiyor küsüyor konuşmuyor ha birde işe arabayla gittiği. İçin arabanın anahtarlarını alır. Otobüsle git diye
İstediğin kadar küs ol, insan karısına bebeğin annesine otobüsle git der mi ya?
İstediğimiz kadar küs olalım sevgilimle birbirimize bir noktada kıyamayız. Çünkü seven birisi böyle şeyler yapmaz, kavganın küslüğün de bir adabı var. Biz geçenlerde kavga ettik, ben buna pasta yapmıştım uzun sürelerde çalışması gerekiyordu, keyiflensin diye düşünmüştüm. Ama o gün de kavga çıktı, kötü ayrıldık. 3-4 saat sonra mesaj atmış, helal ediyor musun Rosa bak pastayı yiyorum diye. Dedim saçmalama, kavga ettik küsüz diye bir pastayı esirgeyecek haram edecek biri olabilir miyim? Yani bu araba anahtarı da olsa aynı tepkiyi verirdim. :KK53:
Kavga ettik diye o benim sevdiğim adam olmaktan çıkmıyor, kan davalım falan değil yani bu adam. Neyin hırsı bu kadar ya?

Öncelikle iyi akşamlar biraz uzun olacak ama lütfen bana bi akıl verin! 5 yıl önce evlendik eşimle şu an bir erkek bebek bekliyoruz ve 26. Haftandayım. Evliliğimiz hep inişli çıkışlı idi ne zaman kavga etsek hep boşanacağız diye ayaklanır olduk sonrada o ya da ben geri vites yapıp barışırdık.Ama son bir senedir eşim resmen anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor.Ne aileme ettiği küfürler kaldı,bana söylediklerini saymıyorum bile, hamilelik sürecim zehir zıkkım oldu sırf babasının adını koymak istemedim diye 2 buçuk ay benimle küstü yemek yemedi,konuşmadı sonunda ağlaya ağlaya barıştım tamam koyalım diye aynı evin içinde öyle olmak bana o kadar ağır geldi ki randevu süreçleri, kusmalarım vs hep tek başıma hallettim.Bugün konuşurken de bende dedim ki madem senin babanın adını koyuyoruz ikinci kız olursa(ki asla düşünmüyorum tepkisini ölçmek için dedim) annemin adını koyarız yine tehditler (anlaşamayız vs) senin annen hayatta en son seveceğim kişi asla sevmiyorum demeler vs beni kırdı parçaladı küstü yatak ayırdı. Ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum kendime yaptığım eziyete artık bi dur demem lazım Allah aşkına bi akıl verin ne yapmalıyım? Ailemden nefret ediyor gitmez gelmez ben tek gidip gelirim onun ailesine gidip geliriz onlar da arada bize gelip gider. Bana tartışma esnasında bu kavgayı aileme yansıtıp üzersen senin sülaleni silerim yeryüzünden dedi. Benim ailemi sevmemiş olmasının nedeni annemin tartışmalarda beni tutuyor olmasıymış , ben ailemin sözünden çıkmıyormuşum ki öyle düşümüyorum çoğu kavgalarımızdan ailemin haberi bile yok söylemem.Şimdi ben ne yapayım a dostlar düşünmekten kafayı yicem çocuğum içerde tepinip duruyor onu böyle üzmek kahrediyor ama elimde değil. Ben pür pakım demiyorum illa hatalar olmuştur ama o sınırı fazlasıyla aşmış gibi geliyor.Ailesi maddi olarak ev araba konusunda yardım ettiği için onları bayağı el üstünde tutmaya çalışıyor.
Sen onun ailesine saygı duyuyorsan oda senin ailene saygı duymak zorunda . Bu evlilik ve çocuğunuzun mutluluğu için bu şart. Artık ergen gibi değil bir baba gibi olgun ve ağır düşünüp, tepkilerini değiştirmeli.
Ayrıca çocuğun isim hakkı annededir . Dindede bu böyledir. Canından can çıkarıyorsun. Aç hocaları dinlet duysun kulağıyla isim hakkı annenindir. Ha dede yani adamın babası hatırlı biridir , sende kabul etmişsindir amenna .ama gönlünden başka bir isim geçiyorsa bence iki isimli olsun ikisini okuyun kulağına ve kimliğine yazdırın. Okulda vs bi süre sonra antin kuntin isim ortadan kalkar çocuğun beğendiği isim daha fazla kullanılır.

yanii hamilesin seni daha fszla üzmek sadece bebeğe zarar verir, ama
ehh be kızım perșembenin gelişi çarsambadan belliymiș. zorla mı evlendirdiler seni, bir sürü sorunalrınız varken çocuk neden.
olan olmuș artık. kalan ömrünü heba etmeye değmez, o sabiye de yazık.
sana bir örnek vereyim 44 yașındayım.

küçük yașta görücü Usulü evlendim ve boșanırken 8 aylık hamileydim. yașadığımız evi talan ettim de çıktım.
büyük olaylar çıktı.
sonrasında barıștırmak için çok uğraștılar, üstelik benim annem babam da yoktu.
onlara dedim ki değil bir tane 9 çocukla mağarada kalsam yine de boșanırım.

dik dur azıcık, hele bir ayağa kalk bakalım.
o șımarık salatalık daha fazla zulüm etmesin sana.
ayy ben çok üzüldüm
madem ailen arkanda olabilecek bir aile.
baștan sona ne var ne yok annene anlat kızım.
yetti artık ne olacaksa olsun de.
elin hastalıklı oğlanını çekme.
lütfen kendine bu kötülüğü yapma.
o çok terbiyesiz arsız ve șımarık bir çocuk.
ve bundan sonra hiç bir erkeğin sana böyle muamele etmesine izin verme.
gençsiniz elbet senin de hataların vardır. ama bu salatalık sınırları çok așmıș.
çok yüz göz olmușsunuz.
bu evlilik dejenere olmuş.

artık bu ilișki zıvanadan çık mıș.
sen de anne olacaksın.
sen istermisin çocuğuna böyle davransınlar. böyle kaba saba huzursuz bir evlilik yașasın.
hiç bir anne istemez.
Allah yardımcın olsun.

Ailenize ve size zerre saygı duymayan, sizi aşağılayan, hakaret eden, ağlatan, haklı olduğunuz halde özür dileten bu geri varlıkla nasıl seks yapabildiniz? Nasıl??

Back